- 21 Aralık 2014
- 502
- 446
- 36
- Konu Sahibi dertli hayat
Eger dis hekiminin adi s ile basliyorsa kendisi evli haberin olsun :) istta pek golf oynayan 20 lerin sonlarinda ve populer olan dr yok da :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu sesli güldüm lafını hiç sevmem ama sahiden sesli güldüm.Ben lise stajında iken platonik bir aşkım vardı. Ay ofislerimiz karşılıklı onu masasında dosyalar içinde öyle karizmatik görünce nasıl kalbim carpardı. Sonra birgün baktım bu asansöre bindi yanında ofis arkadaşı. O sırada asansöre binsem mi binmesemmi diye düşünüp bir attım kendimi kapanan otomatik kapıyı görmemiştim bile. Önce kafama otomatik kapı çarptı o siddetle asansörün kenarına çarptı tekrar otomatik kapıya derken benim kafa defalarca dong dong diye kapı arasında gidip geldi. Beni bir el tutup asansörun içine cektide gitgel den kurtuldum. Asansör üst kata çıktı ben taaaaa yerin -10. Katına gottim. Arada iyi misiniz diye sesler duydum ama kafamı hiç kaldırmadım.
Hayatımım ilk ve son platonik aşkı oldu. Bidaha beni görmesin diye ofisinin önünden bile gecmedim. Ay niye bilmem aklıma gelir hep platonik aşk diyince yine utandım
Yazık sana:) ben de platonik aşık olduğum eczacı abiden "komşumuzun gelininin istediği gebelik testinin adını:yaaw bunun latincesi prezervatifti galiba diyerek gidip istemiş sonra o memleketi terketmek istemiştim konu sahibi alınma ama kendini böyle yerin dibine batılası durumlara düşürmeBen lise stajında iken platonik bir aşkım vardı. Ay ofislerimiz karşılıklı onu masasında dosyalar içinde öyle karizmatik görünce nasıl kalbim carpardı. Sonra birgün baktım bu asansöre bindi yanında ofis arkadaşı. O sırada asansöre binsem mi binmesemmi diye düşünüp bir attım kendimi kapanan otomatik kapıyı görmemiştim bile. Önce kafama otomatik kapı çarptı o siddetle asansörün kenarına çarptı tekrar otomatik kapıya derken benim kafa defalarca dong dong diye kapı arasında gidip geldi. Beni bir el tutup asansörun içine cektide gitgel den kurtuldum. Asansör üst kata çıktı ben taaaaa yerin -10. Katına gottim. Arada iyi misiniz diye sesler duydum ama kafamı hiç kaldırmadım.
Hayatımım ilk ve son platonik aşkı oldu. Bidaha beni görmesin diye ofisinin önünden bile gecmedim. Ay niye bilmem aklıma gelir hep platonik aşk diyince yine utandım
Ben lise stajında iken platonik bir aşkım vardı. Ay ofislerimiz karşılıklı onu masasında dosyalar içinde öyle karizmatik görünce nasıl kalbim carpardı. Sonra birgün baktım bu asansöre bindi yanında ofis arkadaşı. O sırada asansöre binsem mi binmesemmi diye düşünüp bir attım kendimi kapanan otomatik kapıyı görmemiştim bile. Önce kafama otomatik kapı çarptı o siddetle asansörün kenarına çarptı tekrar otomatik kapıya derken benim kafa defalarca dong dong diye kapı arasında gidip geldi. Beni bir el tutup asansörun içine cektide gitgel den kurtuldum. Asansör üst kata çıktı ben taaaaa yerin -10. Katına gottim. Arada iyi misiniz diye sesler duydum ama kafamı hiç kaldırmadım.
Öyle gerçekten. Tabi bidaha o hatadan ders alıp kimseye o derece aşık olmadım. Aklım başımdan gitti:)))
Cok Gûzel bir ani ama
konuyu baştan okuyordum
bu kerimcan ismini 2. kez kullanıyorsunuz
ben bilmiyorum bu kerimcanıı
kimm bunlarr
meraktan sordum