Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

yıllardır ipana kullanıyorum 3 boyutlu beyazlık,kışkırtan beyazlık falan
hatta bi ara clinomyn aldım ama sonra yine ipanaya döndüm yalnız 1 haftadır colgate whitetining aldım çok hoşuma gitti sanırım artık bunu kullanıcam

kızalr benim dişlerim düpdüz değildir ama beyazlık oalrak normalden daha beyazdır buda Allah vergisi herhalde.. çoğu arkadşımdan aa nekadr beyaz dişlerin yorumunu çok duydum:))
neyse ben
"COLGATE TOTAL WHITENING" kullanıyorum

ama kuzenim diş doktoru o ise beyazlık için "İPANA çay kahve içerlen için extra beyazlık " diye bir dişmacunu kullanıyor..

ama ben senelrdir colgate kullanılırım ipana bana çok dandik gelmiştir hepp

sensodyn düzenli kullanıldığında hassalığıda ortadan kaldırıyo

slm arkadaslar bnde sensodyne kullanıyorm ve cok memnumn daha önce dis doktorumdan duymustm ismini ama kullanmamıstm 6 aydır kullanıyorum ve gayet güzel yapıyoo dişlrimi parlatıyor tek yapmm gereken günde 2 kez en az 3 dakika fırcalamak ama sensodyne sürekli kullanmıyorm zarrları varmıs 1 ay sensodyne 1 ay normal dis macunu ipana colgate ... gibi bu durumu bana doktorum soyledi ilk onec inanmadım ne zarari var diye sonra ortodonti doktorumada sordum o da aynı seyi söyledi denemeyan varsa aramızda denesin derim cok iyi sonuc alınıyor biraz fiyatı fazla ama durumu yetenler kullansın derim

Kızlar Blanxi ben de kullandım. ama benim dişlerim çok hassas olduğu için inanılmaz sızlıyordu kullandığım zaman. çok da faydasını görmedim açıkçası. şu anda sensodyne kullanıyorum hassas dişler için, gayet de memnunum.

evet benim bizde ailecek cocuk dis fircasi kullaniyoruz cok iyi temizliyor özellikle arka disleri
cünki diger fircalar büyük oldugu icin arka disleri tam temizleyemiyorlar

arkadaşlar birde ağızlık takılarak mavi ışıkla dişi kendi evimizde 8kademe beyazlatıcağımızı iddia eden bir ürün söz konusu bunu kullanan var mı? (ürün markasını vermedim ama...)

arkadaşlar diş hekimim colgate total 12 whitening tavsiye etti onu kullanıyorum güzel sonuç veriyor.

sensodyn en sık önerilenlerden birisi olmuş bi de onu denemek lazım :)

Arkadaslar bitkisel olarakta beyazlatıcı sistemler var. Ben akata ceviz yapragı almak için gitmiştim. Bildiğiniz gibi ceviz yapragı dişleri beyazlatıyor ama akatta ki bey ceviz yapragının diş etlerine zararlı oldugunu söyledi ve bitkisel bir toz ve aleo veralı ve tamamı bitkisel bir diş macunu verdi. Önce diş tozu arkasından diş macununu kullanmam gerektiğini söyledi. Diş tozunun diş minelerini cizdigini bildigim için tozla ilgili sorular sordum fakat tamamen yumusak bir toz. 1 hafta boyunca denedim diş eti kanamam kesildi ve dişlerimde farkedilebilir bir beyazlık var. Bende işe yaradı

kızlar yaklaşık 2 aydır kullandığım bir diş macunundan bahsetmek istiyorum.Pronamel harika bir macun hiç bukadar ferah bir nefesim olmamıştı.ayrıca uzun süredir diş eti kanamsı ve tartar oluşmadı hala diş aralarımdan hava geçiyor.sırnaşık şey

Sensodyne Pronamel heralde bahsettiğin..
ben de ondan almayı düşünüyordum..

canım pekı dıs etı problemı yasıyormuydun daha onda
ben sensodynın baska bır macununu kullandım pek etkılı olmamıstı
bende cok sekıyorum dıs etlerımden deneme ısterım

sensodyn nin birçok macunu var yukarıdada belirttiğim gibi tüm sorunlarım gitti hassa diş etleri için özellikle pronamel öneriyorum. daha ağır vakalar da pradontax var çok daha etkili tavsiye ederim biraz pahalı ama değer.

Bugün gittiğim diş hekimide bana aynı ürünü önerdi ( pronamel ) eczacıya sordum kendiside kullanıyormuş , özellikle hassas dişler için cüssesine göre biraz pahalı bir ürün ama iki kere kullandım, sonuç şimdilik iyi benim açımdan .

kullanınca ne gibi değişimler oluyo arkadaşlar

nerede bulabılırız arkadasım yanı sadece eczanede mı vardır...

ben dişlerimi beyazlatan diş macunu sevıyorum sensodynde varmı beyazlatıcı

ben dişlerimi beyazlatan diş macunu sevıyorum sensodynde varmı beyazlatıcı

canım sensodyn sorunlu diş etleri için kullanılıyo bende kullanıyordum, diş beyazlatmak için clinomayn var onu kullanabilirsin ben sigara içtiğim için onu kullanıyorum çok faydasını gördüm istersen dene tatlım....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…