Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

Ben sensodyne kullanmıştım,hangisi oldugunu hatırlamıyorum ama hiç de memnun kalmamıştım....

sensodyn gerçekten iyi bir macun. çevremde de fanatikleri çok :))

bende sesodin kullanıyorum diş dr um önermişti memnunum..

benimde dişetlerimde sorun vardı belkide 2 yıldır kullanıyorum sensodyn diş macununu,

dişlerimde sıcak ve soğuk hassasiyeti vardı, epeydir sorunum yok...

tavsiye ediyorum bende...

banada diş doktoru dişlerimdeki hassasiyet için önermişti
yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum ve çok memnunum
diş hassasiyetim yok denecek kadar azaldı

arkadaşlar ne kadar bu macunlar peki.fiyatları nasıl

siz böyle yazdıkca hemen alıp kullanasım geldi...
benimde cok hassas normal fırcalarken bıle diş etlerim kanıyor...sürekli fırcaladıgım zaman bıle...

10-15 ytl arası değişiyo fiyatları:nazar:

arkadaşlar ben de diş doktorumun tavsiyesiyle kullanmaya başlamıstım.daha önceden dişetlerim her fırçalamamda kanıodu ama 1 hafta gibi kısa bi süre içinde kanama yok oldu artık hiç kanamıo.ama tabi hassas dişetleri için olanı kullanmak gerek özellikle sarı renk olan.beyazlatmak amaçlı olanlarda var onlar bu etkiyi yapmıyor tabiki.

arkadaşlar bende sensodyne f yi kullanıyorum yaklaşık bir aydır. diş hassasiyetine iyi geldi kanamalarımda yok denecek kadar azaldı. beyazlatma konusunda pek bişey beklemeyin ama çok güzel parlatıyor. ben genel olarak memnunum..

eşime de diş doktoru önermiş geçen hafta..
bayanlar madem memnun kaldınız biz de alalım hemen

arkadaşlar bende cross action kullanıyordum. çok memnundum. son değiştirdiğimde bulamadığım için signal aldım bu da güzelmiş.
diş fırçasındaki sertlik derecesine gelince.. bu konuları bende çok araştırdım. tüm uzmanlar orta sertlikteki fırçaları öneriyor. sertleri mineleri aşındırıyor. yumuşakları ise yeterli temizlik sağlamıyor...

ilerisini düşünüyorsan yumuşak alacan çokta yumuşak olmıyacak dişlere zarar vermiyecek kadar sertlikte benim oral-b orta sertli 2 senedir kullanıyorum çok memnunum sert kesinlikle önerilmez

Agustosböcegi gercekten curaprox biz dis hekimleri tarafindan cok tavsiye edilen bir dis fircasi.
Hatta Almanya`dada bu fircayi bilir ve tavsiye ederiz. Acaba Türkiye`de eczanelere sorsaniz herhalde orda bulma sansiniz daha yüksek.
Öteki arkadaslara ithafen: sert dis fircasi zamanla birde yanlis fircalama teknigi ile disler fircalaniyorsa gercekten dis minesine cok zarar verebilir. Onun icin yumusak veya orta yumusak olan dis fircalari tavsiye ederiz. Birde dislerinizi fircalarken dislerinize fazla baski uygulamadan fircalarsaniz daha saglikli olur...
Bu arada dis ipligi ve dis aralarini temizlemek icin kullanilan kücük fircalarida tavsiye ederiz
( interdental fircalar ).

bende bugün aldım fiyat 10-15 arası denicem inş memnun kalırım :eek:

sensodyne diş macunu henüz bu kadar popüler olmadan sanırım 10 yıl kadar önce diş doktorum önermişti tadı hiç hoşuma gitmezdi zorla dişlerimi fırçalardım diş etlerim hassas olduğu için yıllarca kullandım ama şimdi birçok değişik modelini çıkarmışlar o zaman sadece mavisi ve yeşili vardı ben mecburen yeşil naneliyi kullanıyordum
şimdi ise;
sensodyne baking soda
sensodyne beyazlatıcı
sensodyne pronamel
sensodyne total ve white çıkarmışlar seçenek çok böylesi daha güzel olmuş bende pronamel denicem

olay bir macun kızlar beyazlatıcısı tam bizlik yani cay,kahve ve sigara tüketini olanlar için (ayrıca gecen p.tesi doktora gidip hayatımda ilk kez bir doktordan eferim almış biri olarak fırcanızı sık sık yenileyin saclarınızı hep aynı şampuanla dişleriniziyse sürekli farklı macunla fırçalayın derim)

Kızlar bende clinomyn ve paradontaxı dönüşümlü olarak günde 3 defa kullanıyorum.
Düzenli, aksatmadan kullandığım zaman gerçektende gözle görülür beyazlık sağladıkları gerçek.
Her ne kadar paradontax diş etlerimi içindeki tuzla kavursada o beyazlığa değer doğrusu.Zaten clinomyn nin ferahlatan tadı o acıyı kapatıyor.Tavsiye ederim sengözlerimebaksanab

olay bir macun kızlar beyazlatıcısı tam bizlik yani cay,kahve ve sigara tüketini olanlar için (ayrıca gecen p.tesi doktora gidip hayatımda ilk kez bir doktordan eferim almış biri olarak fırcanızı sık sık yenileyin saclarınızı hep aynı şampuanla dişleriniziyse sürekli farklı macunla fırçalayın derim)

Katılıyorum bana da dr diş macununu sürekli değiştirmeyi önerdi, özellikle beyazlatıcı özelliği olanlar sürekli kullanılınca diş minesine zarar veriyolarmış

X