Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

kızlar ben diş fırçası seçimi konusunda yardım istiyorum sizden..ben diş hekimliğği fakültesinde muayne olmuştum ordaki stajyerleredn biri ban abi diş fırçasını önermişti hocalar bunu önerio diye.ben aldım onu okulun kantininde satılıyodu.fakat şuanda hiç biyerde o fırçadan bulamıyorum.t ile başlıyodu adı yabancı bi isimdi görsem hatırlıcamdaÇok üzgünüm çoook
yada i bi diş fırçası önerisi yapabilceke bi arkadaş varmı??
ama bneim aklım o fırçada((

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar ben diş fırçası seçimi konusunda yardım istiyorum sizden..ben diş hekimliğği fakültesinde muayne olmuştum ordaki stajyerleredn biri ban abi diş fırçasını önermişti hocalar bunu önerio diye.ben aldım onu okulun kantininde satılıyodu.fakat şuanda hiç biyerde o fırçadan bulamıyorum.t ile başlıyodu adı yabancı bi isimdi görsem hatırlıcamda
yada i bi diş fırçası önerisi yapabilceke bi arkadaş varmı??
ama bneim aklım o fırçada((

bu konuda sıkıntım yok ama hobi olsun die diş pastası kullanıyom.

Alla alla...Genelde Oral-B kullanıyorum. Bir kere mecbur kaldım ama yine bilindik diş macunlarından birinin fırçasını aldım. Ön dişlerim aşındı bu fırça yüzünden. Şimdi yine Oral-B'nin soft fırçasını aldım memnunum bundan...Bilen varsa sölesin fırçanın adını...:içelim:

bir arkadaşıma dr u çocuk diş fırçasını kullanmasını önermiş,o kullanıyor ve bende kullanıyorum yaklaşık 2 senedir memnunum da..

ben oral b'nin sensitive olanını kullanıyorum çok memnunum.yumuşacık çok güzel bir diş fırçası kesinlikle öneririm.

Oral-B CrossAction kullanıyorum.
bu 4. kez aynı fırçayı kullanışım.
her seferinde aynı markayı aldım
ben memnunum.
dişlerim konusunda hassasım ve bunu beğendim.öneririmyerimseniben

arkadaşlar küçük başlı düz saplı bir fırçaydı benim dediğim zaten ideal fırça da o şekilde olmalıymış..
ondan tekrar bulamıcam galiba oral b nin hangi modelini alsam acaba??
bide küçük başlı bi fırça öneriniz varmı arkadaşlar

curaprox....arkadaşalr buldumn fırçanın adını ama nerden satın lacam bilmiyorum bi fikri olan varmı??
lütfen yaaaa

kesinlikle oral b sensitive dişimi fırçalıyormuyum fırçalamıyormuyum farkında bile olmuyorum harika bir diş fırçası bence vazgeçilmezim hassas dişlere birebir bence

forumdakı tavısyeler uzerıne clinomyn aldım bugun bakalım ıse yarar ınsallah sıgara ıcmememe ragmen sıgara ıcenler ıcın olanından aldım bı de fırcamı degıstırıyım dedım daha kullandıgım fırcaların bırınden aldım ama sert ıyı mı yaptım bılmıyorum ???

arkadaslar dıs fırcası alırken sert mı yumusak mı almak lazım hangısı daha etkılı

Valla hep ayni markalar yazilmiş ben 2 sinide kullandim ve memnunun sonra da dr bana colgate 12 yazan varya onu tavsiye etti o da çok iyi tavsiye ederim..

Sağlikli dişler mutlu gülüşler kizlarrrrrrrr

bence dişin ve diş etlerinin hassasiyetine göre sertlikte fırçalar tercih edilmeli.
ben oral b cross action kullanıyorum. ikinci sefer aldım ve memnunum. diş aralarını iyi temizliyor bence.

Ben colgate 360 kullanıyorum sorun yaşamıyorum iyi fırçalanırsa bütün fırçalar etkili temizliği yapar bence

bence ipana çok güzel kızlar özel sistem gümüş rengi ben onu kullanmaya başladım içinde testte var çok memnunum

sensodyne, pronamel ürününün adıda. ben kullanıyorm cok memmnunum fiyatı biraz pahalı ama değer

deneyen var mı arkadaşlar çok ihtiyacım var dişlerim çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…