Diş bakımı, Diş Macunları, Diş fırçaları, Paylaşım ve Yorumları

Arkadaşlar bir çok ürün ve macun denedim ama en sonunda sensodynpromine diye bir macun kullanıyorum. 2 ayda diş eti kanamam durdu tavsiye ederim. Beyazlatma olarak önerilerinizi alırım :)

Eyüp Sabri kullanan var mı
Ben memnunum ama acaba iyi koruyor mu

Oral B şarjlı diş fırçası kullanıyorum son bir kaç yıldır,şarjlılar manuele göre daha iyi temizlediğini düşünüyorum,Himalayanın florürsüz diş macununu kullanıyorum çok memnunum doğal içerikli,diş ipi (oral b satin tape)her akşam ve ağız suyu-sabah akşam-(alkolsuz listerine)olarak düzenli kullanıyorum 30 yaşındayım sıfır çürük hiçbir şikayetim yok çok şükür.ama süreçte gereken tüm bakımları yaptığım için bu sonuç.

Eklentiler

• 77ED5EF4-4B67-41FF-B8E1-769A1F88F582.jpeg
    29,7 KB · Görüntüleme: 273
  • 0F4980F8-F73A-43BF-B64F-FFFD65AAB84C.png
    312,2 KB · Görüntüleme: 262
  • 5C1E493B-5DD2-402A-8A81-788677865CF0.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 235
Arkadaşlar bir çok ürün ve macun denedim ama en sonunda sensodynpromine diye bir macun kullanıyorum. 2 ayda diş eti kanamam durdu tavsiye ederim. Beyazlatma olarak önerilerinizi alırım :)
Benim de diş etlerim çok fazla kanıyor. Ben de paradontax almayı düşümüştüm sizin söylediğinizi de bir inceleyeyim.

Deniycem inş etkili olur teşekkürler

oral b diş eti için macun aldım sadece 2 kere kullandım hayatımda ilk defa agzımda aft çktı ve diş etlerim inceldi mahvoldum ço kacı çektim
şikayetvara baktıgımda çogu kişinin de aynı şikayetlerini gördüm sensodyne için de öyle
diş macunumu değiştirmeye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…