Direkt evlilik niyetiyle başlamak?

Yani şöyle denilebilir mi :) benim belli bir görüşüm ve planım var. İster seninle ya da bir başkasıyla artık ciddi ilişki istiyorum. :)
kesinlikle. ve bu evlilik delisi olmak değil bence. Ben bi ailem olsun istiyorum ve kendime uygun biriyle bu yola çıkmak istiyorum. Daha baştan ben o kişi olamam diyorsan el şıkışıp ayrılalım demenin nesi kötü :)

öyle demesi daha kötü zaten. kişiyi neden karıştırıyor? hayır istese de istemese de kişiyi neden karıştırıyor? kişi bazlı konuşmak yanlış olmuş. düşünmüyorum der geçersin ya da olabilir, kısmet bu işler gibi yuvarlak bir cevap verirsin. eminim benim dediğim tarzda konuşsa konu sahibi bu kadar rahatsız olmazdı. bir de yaş olmuş artık 30'lar, yani 20'lerin başı olsa zaten evliliğin e'si gündemde de olmaz kafada da ama 30'lara gelip yeni ilişkiye başlayan insanlar bi durup düşünmeli, yahu biz iki insan evlenecek çağa geldik, karşımdaki kişinin böyle bir beklentisi olabilir diyebilmeli. bu ince düşünceyi yapamayan insanla zaten ömür geçmez. bilemiyorum ben zeki adam severim. bir söz var, ilişkide kadının soruları, erkeğin cevapları önemlidir, ilişkinin yönünü belirler falan diye. bu söz doğru mu ilişkiler genelinde bilemem ama bu ilişki için doğru olmuş bence.

ya da dürüst olsun en azından, dangalakça konuşmaktan bin kat daha iyidir. "evlilik çok ciddi bir şey, erken karar vermek doğru olmaz, tam şu an düşünmüyorum ama nasibimizde varsa yaşar görürüz" falan desin yani. yoksa kimse daha ikinci kez gördüğü insanla evlilik hayali kurmaz, inandırıcı da gelmez zaten. yani ya kırmadan cevap verilmeli ya da mantıklı cevap verilmeli. ileride kafama göre biri çıkarsa evlenirim demek direkt yanındaki kadına senle evlenmem demek oluyor. hadi bunu dedi sonra tavır görünce neden sıçıp sıvıyor? dediğinin arkasında dursun. ikna et beni ne çiğ bir cümle.

Belli bir yaştan ve hayatınızı düzene sokmuş olduktan sonra evlilik niyetiyle başlamak hiç saçma gelmiyor. Üniversiteli ya da yeni bitirmiş biri gibi 3 sene 5 sene bekleyecek değilsiniz ki. Karşınızdaki de kartlarını açık oynamış, evlilik istemiyorum demiş. Yolunuza bakın siz de. Biyolojik saat diye bir şey var. Kadınlar erkekler gibi değil 40 yaşından sonra tren kaçıyor çocuk için çok zor..

Beni korkutur açıkcası ya tamam evlilik düşün de belli etme yani daha iki ay gördük sohbet ettik laf evliliğe gelse benimle evlenmek için evleniyor diye düşünür soğurum ayrıca hiç ummadığın insandan neler çıkar bilmezsin ve böyle evlencez evleniriz kafasıyla başlayan ilişkiler genelde biterken rahat hiç buna takılmayan insanlar birden kendini evliliğin içinde bulur şimdiki erkek arkadaşımı örnek vereyim arkadaştık ocak gibi sık görüşmeye başladık ne sevgili ne şu ne bu adını hiç koymadık ki ikimizde sohbet ederken evlilik mi bir daha tövbe aptallıkmış ya bir daha asla o imzayı atmam diyorduk dalga geçiyorduk böyle evleneceklerle iyi halt yiyosunuz aynen gerizekalılar falan diyorduk o derece ama 1 hafta önce şak çıkardı yüzüğü etti teklifi ama kafadan ben evlenmek istiyorum artık biri olursa evlilik düşünüyorum deseydi flört bile etmezdim çünkü amacı evlenmek benle evlenmek değil ortalamayı tutturduğu herkesle evlenebilir yani

Kesinlikle en mantıklısı :)

doğru düşünüyorsunuz.siz evlilik amaçlı görüştüğünüzü evlats sahibi de olmak istediğinizi söylemişsiniz.çok da haklısınız.tanışır tanışmaz 3 5 ayda evlenelim dememişsiniz.kadınların biyolojik saati de işliyor neden zaman kaybedesiniz?

Annem en iyi kız arkadaşım gibi. Görüşme sonrası eve gelince anneme içimi döktüm o da kararımı destekledi, teselli etti vs.
Kesinlikle Çocuk düşünmüyorsa belki çocuğu olmuyordur gibi bir tahminde bulundu. Adamın çocuğunun olup olmadığı ile ilgili bir konuşma geçmedi aramızda. Kaldı ki çocuğu olmuyorsa ve budnan sebep bitirdiyse ele güne anlatacak değilim tabi fakat sanırım annemle paylaşırdım bilemiyorum adam için hassas bir mevzuysa belki de paylaşmazdım ama sebep zaten bu değil. Annem kendince tahminde bulundu sadece.

Ya bosverin böylelerini, tipik ıssız adam sendromu. Yee içer, gezer tozar. Ama ben evlilik istemiyorum , çocuk istemiyorum. İsteme beyim , isteme paşam , geceleri tek başına yatarsın ozaman. Siz doğru olanı yapmışsınız. Bir de konuyu siz acmamışsınız zaten , o açmış ve bence bilerek açmış. Hani diyorki evlilik bekleme benden , ben modern erkeğim, evliliğe inanmıyorum!! . Oldu gözlerim doldu , evlilik istemiyorum derken aslında sizin için emek vermek istemediğini, ailenizle tanışmak istemediğini, sizinle aynı evde yasayip hayatın yükünü paylaşmak istemediğini, sizinle dünyaya bir çocuk getirip , kopmaz bir bağ kurmak istemediğini söylüyor.
Şuraya yazayım , sonra dediydi dersiniz , bir kaç hafta, bir kaç ay sonra sizinle tekrar iletişime geçip, sizin kestirip atmanizin hatalı olduğunu ( sizi suçlayacak yani) söyleyip gene evlenmek istemeyip ama sizinle görüşmek isticek.

1 hafta oldu biteli. 1 kaç ay sonra yazarsa buraya yazar konuyu hortlatırım:)

Mikro penis ne demekk?:))) Annem de çocuğu olmuyor belki dedi.
evli ve Çocuğu olabilir ihtimali de aklıma geldi bir tanıdığa araştırttım:)) Kendi halinde biriymiş, bekarmış:)
Bahaneler bulmayın adama bosverin , adam yatarım gezerim tozarim ama evlenmem demiş resmen. Kadınların onunla evlenerek tuzağa düşürmek istediğini düşünen tipik ıssız adam.

Bahaneler bulmayın adama bosverin , adam yatarım gezerim tozarim ama evlenmem demiş resmen. Kadınların onunla evlenerek tuzağa düşürmek istediğini düşünen tipik ıssız adam.
aynen.harcanacak zamana yazık.unutup yeni adaylara bakmalı.erkekler öyle yapıyor acımıyorlar kadınlara çünkü

Böyle düşününce hak veriyorum evet. Vardı benim de böyle bir arıza ex flörtüm. Sürekli evlenelim de evlenelim. Ailenle tanıştır, yarın gelelim uzatmayalım vs. Aşırı korkutuyordu beni bu halleri. Bir öğrendim ki, psikolojik sorunları var, tedavi oluyor.
Ben de istemem hemen evlilik muhabbetinin yapılmasını, aceleye getirilmesini ama konuyu açan ben değilim ki... Kendisi açmışken, beyfendi niyetini söylemişken susup oturamazdım. Eve gidince de kendimi yer dururdum. Kendisi keskin bir şekilde özellikjle çocuk hiç düşünmediğini söylediğinde nasıl oluruna bırakabilirdim ki?

Hahahha konu sahibi bi denesene kendini nikah masasında bulursun erkek avcıdır avlamayı ikna etmeyi sever hele sen onu kafadan elediğini göster bak nasıl kendi istiyor

Bende aynıyım kesin bir dille evlenmek istemiyorum ve çocuk hiç istemiyorum sevmiyorum bile hiç öyle çocukla kendimi hayal edemiyorum vıyak vıyak uğraşamam bir kere ama şu an diyorum ki neden olmasın ki

ALFASIN

Ben bu konularda insanların açık olmasının sağlıklı olacağını düşünüyorum. Niyetinizi söyledin zaten o farklı bir niyetteyse soğusun sizden sizde ilişkiyi kesin. İş bu erkeklere kalırsa 20 sene adım atmazlar

Ben esimle ilk tanistigimda 31 yasindaydim. Ilk bulusmada ikimizde az cok bir iliskiden ne bekledigimizi söyledik. Yani masaya gelinlik kataloglarla da oturmasam da ciddi bir iliski istedigimi dile getrirdim. Dediginiz gibi kimsenin zamanini harcamaya gerek yok.
Adam kendisi evlenmek istemiyorum, cocuk istemiyorum dese Problem yok, siz istediginizi dile getirseniz mi sorun? Belli ki kücük egosu zedelenmis. Yoksa niye trip atsin. Bekliyorlar ki bütün kadinlar "Lütfen lütfen beni sev" diye pesinden kosacak. Ben iliskimde bastan kurallarimi ve isteklerimi belli etmesem kendime göre birini nasil bulurdum? (7 senedir mutlu bir evliligimiz var. Esim o gün kacmadi yani )

sanki konuyu siz açmışsınız da "bak evlenmeye niyetin yoka beni oyalama demişsiniz" gibi bir de trip yemişsiniz. çok ilginççç

adam konuyu kendisi açmış!
kesinlike evlilik çocuk düşünmediğini kendisi belirtmiş...
e size de bu uymamış -olabilir- ayrılmışsınız
ee yani

ben baştan asla evlenmem diyeyim ki baştan söylemiş olayım ama o evlenmek istiyorsa bile ayrılmasın, öyle mi düşünüyormuş acaba beyfendi?

erkekler öyle bir noktaya geldi ki kadınların hepsi evlenme delisi, baştan evlenmeye tepki koyalım derken işin cıkını çıkardılar

not: bekarım, evlenmeyi de düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…