- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.373
kesinlikle. ve bu evlilik delisi olmak değil bence. Ben bi ailem olsun istiyorum ve kendime uygun biriyle bu yola çıkmak istiyorum. Daha baştan ben o kişi olamam diyorsan el şıkışıp ayrılalım demenin nesi kötü :)Yani şöyle denilebilir mi :) benim belli bir görüşüm ve planım var. İster seninle ya da bir başkasıyla artık ciddi ilişki istiyorum. :)
öyle demesi daha kötü zaten. kişiyi neden karıştırıyor?Adam baştan dangalakça konuşmuş yani evlenmek isterim ama doğru kişi sen değilsin seninle de gezeyim tozayım işte demiş. Zırvalayıp batırmış sonra da tekmeyi yemişCücükkafalı yani, karşıdaki kadınla gezip bırakma niyetin varsa da en azından kandırmaya çaba koy be kardeşim, sankim tüm kadınlar buna oyuncak olmak için sıraya girmiş bu ne özgüvendir yahhuuuuuuu
Beni korkutur açıkcası ya tamam evlilik düşün de belli etme yani daha iki ay gördük sohbet ettik laf evliliğe gelse benimle evlenmek için evleniyor diye düşünür soğurum ayrıca hiç ummadığın insandan neler çıkar bilmezsin ve böyle evlencez evleniriz kafasıyla başlayan ilişkiler genelde biterken rahat hiç buna takılmayan insanlar birden kendini evliliğin içinde bulur şimdiki erkek arkadaşımı örnek vereyim arkadaştık ocak gibi sık görüşmeye başladık ne sevgili ne şu ne bu adını hiç koymadık ki ikimizde sohbet ederken evlilik mi bir daha tövbe aptallıkmış ya bir daha asla o imzayı atmam diyorduk dalga geçiyorduk böyle evleneceklerle iyi halt yiyosunuz aynen gerizekalılar falan diyorduk o derece ama 1 hafta önce şak çıkardı yüzüğü etti teklifi ama kafadan ben evlenmek istiyorum artık biri olursa evlilik düşünüyorum deseydi flört bile etmezdim çünkü amacı evlenmek benle evlenmek değil ortalamayı tutturduğu herkesle evlenebilir yaniMerhaba hanımlar 33 yaşındayım. Ara ara birileriyle görüşüyorum. Niyetim herşey yolunda giderse evlilik. Arada aracı olunca karşı tarafın da evlilik niyetiyle görüştüğünü biliyorum. Fakat farklı bir tanışma olunca niyeti hemen belli etmek doğru mu sizce? Aslında başımdan geçen olayı anlatsam doğrusunu yanlışısını söylerseniz daha doğru olur.
Eğitimde biriyle tanıştım. Aynı yaşıtız. Herşey çok güzel gidiyordu İlgili, kibar evlerimiz 10-15 dakika uzaklıkta. Bazı kriterleri çevremdeki insanlara uymasa da (kariyer+dış görünüş) ben kesinlikle bunları sorun etmedim çünkü etkilendim kendisinden. Baya karnımda kelebekler uçuşuyor falan, kendisinin de hisleri yoğun. Eğitimden yaklaşık bir kaç ay sonra iletişime geçtik ve görüştük yüz yüze. Hiçbir problem yok. Elektriğimiz baya tuttu, planlar yapıyoruz, gayet güzel anlaşıyoruz. 2.görüşmeyi yaptık. Laf arasnda arkadaşıyla yaptığı konuşmadan söz etti. Arkadaşıyla evlilikle ilgili nasıl konuştıklarını, "oğlum ne evliliği, böyle kafam rahat" vs gibi cümleleri dile getiriyor. Neyse benim tabi yüzüm düştü. Evlilik düşünmüor musun diye direkt sordum ilerde kafama göre biri çıkarsa olabilir, (ben değilim yani başkası çıkarsa:)) evlilikten korkmuyorum ama şu an düşünmüyorum hele çocuk hiç düşünmüyormuş. Ben de kendisine evlilik ve çocuk düşündüğümü bu şekilde devam edemeyeceğimi belirttim. O da saygı duyduğunu belirttti hemen masadan kalkmadık ben gayet kararımdan emin hiç üzüşmemiş gibi sohbete devam ediyorum fakat o enerjik, esprili adam gitti omuzları cokmus adam geldi. Birden modu düştü, üzüldüpünü o kadar iyi anladım ki.. Neyse kalktık benı arabamın olduğu yere bıraktı seni de evine bırakayım dedım istemedi, tavirlı davrandı ve tokalasmak istesem de tokalasmadı benimle.
Bu olaydan sonra tekrar bır kez konustuk wp dan. Benim hemen kestirip attığımı, orada o lafları söyledıysem bır bildiği var diye düşünmem gerektiğini söyledi. Fakat konu çocuk konusuna gelince yine istemediğini üstüne basa basa hatta bu konu açılınca daha da istemediğini belirtti. Ben de boşa vakit kaybetmememiz gerektiğini dile getirdim. Mesajı yazdım ve sadece beğeni atıp bıraktı. Cevap bile yazmadı ben de heryerden çıkardım.
Şimdi benim sorum şu, görüştüğüm kimseye niyetimin evlilik olduğunu söylemiyorum, belli yaşa gelmiş insanlarız akışında olur herşey diye düşünüyorum fakat farkettim ki söylemesem de alttan bu mesajı vermeye çalışıyorum gibi. Niyetimi hemen belli edersem çok mu itici görünürüm. Bu arada niyetim evlenmek derken hemen nikah masasına gidiyoruz değil tabiki:) Birbirimizi tanıyalım, bir şeyler paylaşalım, birlikte yeni yerler görelim istiyorum. Kafamda şu da soru işareti adama niyetimi belli etmesem ki mesela bu görüştüğüm kişi bu konuyu açmasa 1-2 sene konuştuk, birşeyler paylaştık ciddi bir adım beklerken adam bana ben evlilik düşünmüyorum derseee:)) Boşa vakit kaybı olmaz mı?
Kesinlikle en mantıklısı :)kesinlikle. ve bu evlilik delisi olmak değil bence. Ben bi ailem olsun istiyorum ve kendime uygun biriyle bu yola çıkmak istiyorum. Daha baştan ben o kişi olamam diyorsan el şıkışıp ayrılalım demenin nesi kötü :)
doğru düşünüyorsunuz.siz evlilik amaçlı görüştüğünüzü evlats sahibi de olmak istediğinizi söylemişsiniz.çok da haklısınız.tanışır tanışmaz 3 5 ayda evlenelim dememişsiniz.kadınların biyolojik saati de işliyor neden zaman kaybedesiniz?Kesinlikle karşı tarafı ürkütecek şekilde evlilik delisi gibi davnramadım zaten akışında olur herşey diye düşündüm ki kendisine de söyledim tanırız birbirimizi olmazsa herkes kendi yoluna bakar illa evleneceğiz diye birşey yok dedim. Ama karşı taraf çok keskin bir şekilde evlilik hakkında olumsuz yorum yapınca vakit kaybetmek istemedim.
Evlilik ve çocukla ilgili konuyu adam açmış, siz de fikrinizi ve kendi isteğinizi belirtmişsiniz. Bu da gayet normal.
Adamın, "çevrenizdeki insanların bazı kriterlerine ( kariyer+dış görünüş ) uymadığını" belirtmişsiniz. Bu kriterler nedir ? , merak ettim.
Çocuk istemeyen kadın ve erkekler de var dünyada. Hatta ülkemizde çok yaygın olmasa da , özellikle yurt dışında baba olmak istemeyen erkekler ; vazektomi dahi yaptırıyorlar.
33 yaşında yetişkin bir kadınsınız , annenizle sohbet edebiliyor olmanız güzel ancak başkalarının özel hayatına dair çok fazla paylaşımda bulunmuyorsunuzdur umarım.
Diyelim ki karşı tarafın çocuğu olmuyor , bu da çok normal ve insani bir durum. Ancak bunun başka insanlarla sohbetinin yapılması hiç hoş değil.
Ya bosverin böylelerini, tipik ıssız adam sendromu. Yee içer, gezer tozar. Ama ben evlilik istemiyorum , çocuk istemiyorum. İsteme beyim , isteme paşam , geceleri tek başına yatarsın ozaman. Siz doğru olanı yapmışsınız. Bir de konuyu siz acmamışsınız zaten , o açmış ve bence bilerek açmış. Hani diyorki evlilik bekleme benden , ben modern erkeğim, evliliğe inanmıyorum!! . Oldu gözlerim doldu , evlilik istemiyorum derken aslında sizin için emek vermek istemediğini, ailenizle tanışmak istemediğini, sizinle aynı evde yasayip hayatın yükünü paylaşmak istemediğini, sizinle dünyaya bir çocuk getirip , kopmaz bir bağ kurmak istemediğini söylüyor.Merhaba hanımlar 33 yaşındayım. Ara ara birileriyle görüşüyorum. Niyetim herşey yolunda giderse evlilik. Arada aracı olunca karşı tarafın da evlilik niyetiyle görüştüğünü biliyorum. Fakat farklı bir tanışma olunca niyeti hemen belli etmek doğru mu sizce? Aslında başımdan geçen olayı anlatsam doğrusunu yanlışısını söylerseniz daha doğru olur.
Eğitimde biriyle tanıştım. Aynı yaşıtız. Herşey çok güzel gidiyordu İlgili, kibar evlerimiz 10-15 dakika uzaklıkta. Bazı kriterleri çevremdeki insanlara uymasa da (kariyer+dış görünüş) ben kesinlikle bunları sorun etmedim çünkü etkilendim kendisinden. Baya karnımda kelebekler uçuşuyor falan, kendisinin de hisleri yoğun. Eğitimden yaklaşık bir kaç ay sonra iletişime geçtik ve görüştük yüz yüze. Hiçbir problem yok. Elektriğimiz baya tuttu, planlar yapıyoruz, gayet güzel anlaşıyoruz. 2.görüşmeyi yaptık. Laf arasnda arkadaşıyla yaptığı konuşmadan söz etti. Arkadaşıyla evlilikle ilgili nasıl konuştıklarını, "oğlum ne evliliği, böyle kafam rahat" vs gibi cümleleri dile getiriyor. Neyse benim tabi yüzüm düştü. Evlilik düşünmüor musun diye direkt sordum ilerde kafama göre biri çıkarsa olabilir, (ben değilim yani başkası çıkarsa:)) evlilikten korkmuyorum ama şu an düşünmüyorum hele çocuk hiç düşünmüyormuş. Ben de kendisine evlilik ve çocuk düşündüğümü bu şekilde devam edemeyeceğimi belirttim. O da saygı duyduğunu belirttti hemen masadan kalkmadık ben gayet kararımdan emin hiç üzüşmemiş gibi sohbete devam ediyorum fakat o enerjik, esprili adam gitti omuzları cokmus adam geldi. Birden modu düştü, üzüldüpünü o kadar iyi anladım ki.. Neyse kalktık benı arabamın olduğu yere bıraktı seni de evine bırakayım dedım istemedi, tavirlı davrandı ve tokalasmak istesem de tokalasmadı benimle.
Bu olaydan sonra tekrar bır kez konustuk wp dan. Benim hemen kestirip attığımı, orada o lafları söyledıysem bır bildiği var diye düşünmem gerektiğini söyledi. Fakat konu çocuk konusuna gelince yine istemediğini üstüne basa basa hatta bu konu açılınca daha da istemediğini belirtti. Ben de boşa vakit kaybetmememiz gerektiğini dile getirdim. Mesajı yazdım ve sadece beğeni atıp bıraktı. Cevap bile yazmadı ben de heryerden çıkardım.
Şimdi benim sorum şu, görüştüğüm kimseye niyetimin evlilik olduğunu söylemiyorum, belli yaşa gelmiş insanlarız akışında olur herşey diye düşünüyorum fakat farkettim ki söylemesem de alttan bu mesajı vermeye çalışıyorum gibi. Niyetimi hemen belli edersem çok mu itici görünürüm. Bu arada niyetim evlenmek derken hemen nikah masasına gidiyoruz değil tabiki:) Birbirimizi tanıyalım, bir şeyler paylaşalım, birlikte yeni yerler görelim istiyorum. Kafamda şu da soru işareti adama niyetimi belli etmesem ki mesela bu görüştüğüm kişi bu konuyu açmasa 1-2 sene konuştuk, birşeyler paylaştık ciddi bir adım beklerken adam bana ben evlilik düşünmüyorum derseee:)) Boşa vakit kaybı olmaz mı?
1 hafta oldu biteli. 1 kaç ay sonra yazarsa buraya yazar konuyu hortlatırım:)Ya bosverin böylelerini, tipik ıssız adam sendromu. Yee içer, gezer tozar. Ama ben evlilik istemiyorum , çocuk istemiyorum. İsteme beyim , isteme paşam , geceleri tek başına yatarsın ozaman. Siz doğru olanı yapmışsınız. Bir de konuyu siz acmamışsınız zaten , o açmış ve bence bilerek açmış. Hani diyorki evlilik bekleme benden , ben modern erkeğim, evliliğe inanmıyorum!! . Oldu gözlerim doldu , evlilik istemiyorum derken aslında sizin için emek vermek istemediğini, ailenizle tanışmak istemediğini, sizinle aynı evde yasayip hayatın yükünü paylaşmak istemediğini, sizinle dünyaya bir çocuk getirip , kopmaz bir bağ kurmak istemediğini söylüyor.
Şuraya yazayım , sonra dediydi dersiniz , bir kaç hafta, bir kaç ay sonra sizinle tekrar iletişime geçip, sizin kestirip atmanizin hatalı olduğunu ( sizi suçlayacak yani) söyleyip gene evlenmek istemeyip ama sizinle görüşmek isticek.
Bahaneler bulmayın adama bosverin , adam yatarım gezerim tozarim ama evlenmem demiş resmen. Kadınların onunla evlenerek tuzağa düşürmek istediğini düşünen tipik ıssız adam.Mikro penis ne demekk?:))) Annem de çocuğu olmuyor belki dedi.
evli ve Çocuğu olabilir ihtimali de aklıma geldi bir tanıdığa araştırttım:)) Kendi halinde biriymiş, bekarmış:)
aynen.harcanacak zamana yazık.unutup yeni adaylara bakmalı.erkekler öyle yapıyor acımıyorlar kadınlara çünküBahaneler bulmayın adama bosverin , adam yatarım gezerim tozarim ama evlenmem demiş resmen. Kadınların onunla evlenerek tuzağa düşürmek istediğini düşünen tipik ıssız adam.
Beni korkutur açıkcası ya tamam evlilik düşün de belli etme yani daha iki ay gördük sohbet ettik laf evliliğe gelse benimle evlenmek için evleniyor diye düşünür soğurum ayrıca hiç ummadığın insandan neler çıkar bilmezsin ve böyle evlencez evleniriz kafasıyla başlayan ilişkiler genelde biterken rahat hiç buna takılmayan insanlar birden kendini evliliğin içinde bulur şimdiki erkek arkadaşımı örnek vereyim arkadaştık ocak gibi sık görüşmeye başladık ne sevgili ne şu ne bu adını hiç koymadık ki ikimizde sohbet ederken evlilik mi bir daha tövbe aptallıkmış ya bir daha asla o imzayı atmam diyorduk dalga geçiyorduk böyle evleneceklerle iyi halt yiyosunuz aynen gerizekalılar falan diyorduk o derece ama 1 hafta önce şak çıkardı yüzüğü etti teklifi ama kafadan ben evlenmek istiyorum artık biri olursa evlilik düşünüyorum deseydi flört bile etmezdim çünkü amacı evlenmek benle evlenmek değil ortalamayı tutturduğu herkesle evlenebilir yani
Hahahha konu sahibi bi denesene kendini nikah masasında bulursun erkek avcıdır avlamayı ikna etmeyi sever hele sen onu kafadan elediğini göster bak nasıl kendi istiyorBu işin sırrı, evlilik düşünmüyorum demekte sanırım. Evlilik düşünmüyorum diyen herkes evleniyor :)) Bir dahaki görüşmede evlilik düşünmüyorum varsa böyle niyetin ona göre bastan bunu bil, diyeceğim
Bende aynıyım kesin bir dille evlenmek istemiyorum ve çocuk hiç istemiyorum sevmiyorum bile hiç öyle çocukla kendimi hayal edemiyorum vıyak vıyak uğraşamam bir kere ama şu an diyorum ki neden olmasın kiBöyle düşününce hak veriyorum evet. Vardı benim de böyle bir arıza ex flörtüm. Sürekli evlenelim de evlenelim. Ailenle tanıştır, yarın gelelim uzatmayalım vs. Aşırı korkutuyordu beni bu halleri. Bir öğrendim ki, psikolojik sorunları var, tedavi oluyor.
Ben de istemem hemen evlilik muhabbetinin yapılmasını, aceleye getirilmesini ama konuyu açan ben değilim ki... Kendisi açmışken, beyfendi niyetini söylemişken susup oturamazdım. Eve gidince de kendimi yer dururdum. Kendisi keskin bir şekilde özellikjle çocuk hiç düşünmediğini söylediğinde nasıl oluruna bırakabilirdim ki?
ALFASINAnlayamadim, neden bu adami ikna etmek zorundaymissin, bulunmaz Hint kumasi falan mi... Bu adamlar kendilerini ne saniyorlar anlayamadim. Bana da aynisini 40lik essek kadar bir adam soyledi, ben de bu yasa kadar adam olamamis biriyle ugrasamam kusura bakma dedim oyle essekten dusmus karpuz gibi kaldiBu herifler kendilerini ne saniyor cidden anlayamadim, ne kosucaz peslerinden adam olmaya niyeti varsa vardir, yoksa da yoktur deli mi ne bu herifler
sanki konuyu siz açmışsınız da "bak evlenmeye niyetin yoka beni oyalama demişsiniz" gibi bir de trip yemişsiniz. çok ilginçççAslında konu evliliğe hiç gelmedi, Birbirimizi tanıma aşamasındaydık tam cicim aylarındaydık gül gibi geçinip gidiyorduk:) kendisi arkadaşıyla yaptığı konuşmadan söz edince ben niyetimin evlilik oldığunu, devam edemeyeceğimi dile getirdim.