Direksiyon sınavı parası

Babam öğretiyor ondan öğrendiğimle giricem sınava da . Hocalar da ilgilendi sağolsun ama babamla öğrenince daha iyi yapabiliyorum. Sınava kadar devam edicez artık hayırlısı :)

ilk girişte 60 Tl talep ediyorlar ilkinde geçemezsen ne kadar istiyorlar bilmem ama 100 küsür olması lazım..ama ilk kez gireceğin sınavda 60 tl den 1 kuruş fazla alamazlar...
Masraf dediler aradım da neyin masrafıysa artık.

Ama ilk kez giriyorum. 2 kez olsa ek ders alırım kurs parasını ödedim direksiyon dersi dahildir ilkte sanırım

Yok korkmayın, her komisyon aynı değil, ayrıca siz benden daha başarılı olabilirsiniz. Bakın ben bile gülerek anlatıyorum, napiim yapcak bir şey yok. Hepimize başarılar diliyorum :)
Başarılar umarım herkes emeğinin karşılığını alır :)

Ama ilk kez giriyorum. 2 kez olsa ek ders alırım kurs parasını ödedim direksiyon dersi dahildir ilkte sanırım

İlkinde dahil. Yine 60 tl sinav parasi veriliyor. Ama 40 tl sacma olmus Keske parayi vermeden once yazsaydiniz verdiginiz parayı geri alin

arkadaşımla farklı kurslara yazıldık bende 60 tl ödedim ondan 120 tl almış kendi aramzda konuşnca yetkilye sormuş gelen müfettişin ücretini siz ödiceksiniz diye anlaştığımız için demişler

arkadaşımla farklı kurslara yazıldık bende 60 tl ödedim ondan 120 tl almış kendi aramzda konuşnca yetkilye sormuş gelen müfettişin ücretini siz ödiceksiniz diye anlaştığımız için demişler
Biz öyle bir anlaşma yapmadık yalnız. Kurs + sınav ücretleri dediler

Ben geçen sene almıştım ehliyetimi. Öyle bise var maalesef ben de çok sasirmistim. Resmiyette yazılan miktarla ödediğimiz miktar arasındaki farkı kurs alıyor.

Elektronik ? Direksiyon sınavına giriyorum canım
Ehliyette e- sınav die bişi çıkardılar canım bilgisayar ortamında yapıyolar. Girmek isteyenler normal sınav yerine bilgisayar başında giriyor ve sonuç hemen açıklanıyor.. Ama belirli şehirlerde var sanırım..

Masraf dediler aradım da neyin masrafıysa artık.
ne masrafıymış ya dalgamı geçiyorlar..60 tl işte kanun var bizde girdik yatırdık..hatta komşumuzda girdi oda yatırdı 60 tl onlar ne masrafa girmiş..evin masraflarını size mi yüklüyorlar nedir..yüzsüzlük yaptıkları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…