- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- Konu Sahibi Polyannaaaa
merak ettim haber verin mutlakaBu akşam kursa gidip iade talebinde bulunacağız vermezlerse şikayet için gideceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettim haber verin mutlakaBu akşam kursa gidip iade talebinde bulunacağız vermezlerse şikayet için gideceğiz
ben temmuz ayında dıresyon sınavına gırdım 60 tl odemıstım bende
Arkadaşımla birlikte gidersek bir kişiden olsa şikayet kaale almazlar da bir kaç kişi olduğu için ilgilenirler diye düşünüyorum
hatta soyle 400 tl kurs parası verdık ıkı kerede sınav parası bı yazılı bı dıreksyon 120 tl bana 520 tl maal olmustuCutecim sen altmış ödemişsin ama sen öyle ödemişsin, ben de dahil başkalarından her seferinde 100 tl alıyor canım.
Merhaba arkadaşlar ,
Aranızda MTSA direksiyon sınav ücretini bankaya ödeyen var mı ?
Bizden kursun alacağını söylediler ve 60 TL olan ücreti 100 TL olarak aldılar.
Bende sınav başvuru kağıdındaki yazıyla fark ettim , aynı kursa gittiğimiz bir arkadaşımdan da 200 TL almışlar.
Herkesten farklı ücret talep etmişler açıkçası .
hatta soyle 400 tl kurs parası verdık ıkı kerede sınav parası bı yazılı bı dıreksyon 120 tl bana 520 tl maal olmustu
buarada nasılsın naptın sınavı gecmıssındır sanıyorum ?
ben ufak ufak trafıge cıkıyorum artık dun aksamda yolalrdaydım otomatık araba aldık sıleceklerı fılan calıstıramadım tam gaz acemılık devam edıyor :)
Ders parasını ayrıca ödedim zatenEvet kurslar yüksek fiyat alıyor çünkü ders veriyorlar.
Bankaya direkt yatırırsanız ders almadan gidip sınava girersiniz
Bilmiyorum gidip sormamız gerekiyor sanırım. Kurs parasını ayrıca ödemiştik zaten.140 tl lik fark sınav parası için olmaz diye tahmin ediyorum muhtemelen başka bir ödemeyi de almışlardır.
Yoksa aynı kursa gidip sizden 100 ötekinden 200 alamazlar.
Diğer konu ise eğer 60 tl yatırırsanız kurs size direksiyon dersi vermiyor.
Bende 90 tl yatırdım ama 25 ders aldım karşılığında.
Zaten kurs bize istersek direkt bankaya yatırabileceğimizi de söylemişti ama ders alamazsınız dedi.
Konu ile ilgili bir karışıklık olduğunu düşünüyorum.
ehlıyetı bastıramadım , bıraz basım kalabalık sanırım onumuzdekı hafta gıdecegımSağol sen nasılsın :) Bana şu ana kadar 860 tl ye mal oldu, bu pazar ikinci direksiyon sınavıma gireceğim ve önceki gün bir saati geçmemiştir ders aldım, bir buçuk ay araba başına oturmadım, yeterli gelmedi doğal olarak, napıcam bilmiyorum (
Ah aah, senin seviyene bi gelebilsem ( aldın mı ehliyeti Cute?
Yani bana da öyle söylediler artmıştır diye düşünmüştüm.ben temmuz ayında dıresyon sınavına gırdım 60 tl odemıstım bende
Geçen yıl 50 bu yıl 60 olmuş okuduğum sitelerde hep aynı bilgiler var. Normalde ben de diğer ödemelerim için aldım ama acelem olduğundan maalesef unuttumMakbuz almaliydiniz size tavsiyem bidaha neresi olursa olsun makbuz alin.
Aidat parasini vrrdigimde bile makbuz alirim ben.
Ehliyet alirkende öyle yatirdigim her kurustan makbuz aldim
50 tlydi sinav ücreti de.
Bilemiyorum 60 olduğuna eminim şuan. Bütün sitelerde aynı bilgi var biz ödeyeceğiz diyerek fazla aldılar.Ya bunlar nasil rahat uyuyor? Midelerinden haram para geçiyor resmen.. Aklim hayalim almiyor..
Ders aldım fakat 650 TL ödememi yaptım kurs için ayrıca direksiyon dersi için ücret aldıklarını bilmiyorum.Direksiyon sinavina 2. Ve 3. Giriste girmeden once iki zorunlu ders+ sinav parasi vermek zorundasiniz. 60 tl sinav parasi yatirip kursa 100 tl ders ucreti verdim. Ve her para verdigimde TAHSİLAT MAKBuZU istiyorum. Dersin ucretini alip sizle ders programi yapmamalari ilginc olmus. O iki ders mebin zorunlu tuttuğu bisey. Gidip ders gunlerini belirlemen lazım
Parlamak değil canım zaten kurs parası alındı başka bir ücret olduğu söylenmedi o yüzden diyorum.Cok cabuk parlamissiniz. Sizden mebin zorunlu tuttugu 2 ders ucretinide almislar. Şikayet edecek bir durum yok
Şimdi aradım öğrendim sınav giderleri altında 40 TL alınıyormuşParlamak değil canım zaten kurs parası alındı başka bir ücret olduğu söylenmedi o yüzden diyorum.
40 TL sınavda yapılan masraf parası dediler. 60 TL sınav parasıymış. Saçma geldi ama her neyse.merak ettim haber verin mutlaka
ehlıyetı bastıramadım , bıraz basım kalabalık sanırım onumuzdekı hafta gıdecegım
neden bu kadar uzadı sınava gırmen normalde genel sınava kadar kalanları arada temızlıyorlardı 10 gunde bır ara sınav yapılıyor demıstı halıl abı bana
kım verdı dersı?
umarım gecersın tatlım bu sefer[/QUOTE
Ben sana özelden yazarım canım, konuyu işgal etmeyelim şimdi :)
25 diye okuyunca gözlerim uçukladı :)) benim kursta 100 tl alıyor ve tek ders verdi bu sefer, toplasan bir saat anca eder ve bana yeterli gelmedi, ücretli ders istiycem şimdi mecbur. Kimi kime şikayet edicem ki, bir sonuç çıkmazsa bir de ters düşerim, zıtlaşırlar benimle diye sessiz kalıyorum işte...
Ben 3 kez sınava girdim 1 kezde hazır hissetmediğim için girmedim.
ikinci girişimde inanın hiçbir kusurum olmamasına rağmen bıraktılar.
Ve kurs hocası ağzını açıp hiçbir şey demedi.
Bu hırsla son sınavımda uçarak kullandım diyebilirim ve geçtim
Demem o ki müfettişlerin insafına kalmış bazı şeyler