Direksiyon sınavı parası

Esin abin babanla falan calisma sansin yokmu ben daha öncesi trafige cok cikmistim esimden cok sürüyodum ehliyetsiz :)

Hatta esimle kavga ediyoduk ehliyetin yok ceza yiyecez diye simdi ehliyeti aldim adam arabayi vermiyor unutucam valla sürmeyi ama en iyisi hocalar tabii
Babam öğretiyor ondan öğrendiğimle giricem sınava da . Hocalar da ilgilendi sağolsun ama babamla öğrenince daha iyi yapabiliyorum. Sınava kadar devam edicez artık hayırlısı :)

ilk girişte 60 Tl talep ediyorlar ilkinde geçemezsen ne kadar istiyorlar bilmem ama 100 küsür olması lazım..ama ilk kez gireceğin sınavda 60 tl den 1 kuruş fazla alamazlar...
Masraf dediler aradım da neyin masrafıysa artık.

Bende ders aldim 550 tl verdim. Eger ilkinde direksiyonu gecemezsen 2.girisinde meb 2 ders daha almanı zorunlu tutuyor. Onun parasi+ sinav parasi. Madem parayi odedin kursa gidip dersi ne zaman alacagim diye sor. Bazi kurslar parayi alip dersi vermiyor.
Ama ilk kez giriyorum. 2 kez olsa ek ders alırım kurs parasını ödedim direksiyon dersi dahildir ilkte sanırım

Merhaba arkadaşlar ,
Aranızda MTSA direksiyon sınav ücretini bankaya ödeyen var mı ?
Bizden kursun alacağını söylediler ve 60 TL olan ücreti 100 TL olarak aldılar.
Bende sınav başvuru kağıdındaki yazıyla fark ettim , aynı kursa gittiğimiz bir arkadaşımdan da 200 TL almışlar.
Herkesten farklı ücret talep etmişler açıkçası .

arkadaşımla farklı kurslara yazıldık bende 60 tl ödedim ondan 120 tl almış kendi aramzda konuşnca yetkilye sormuş gelen müfettişin ücretini siz ödiceksiniz diye anlaştığımız için demişler

arkadaşımla farklı kurslara yazıldık bende 60 tl ödedim ondan 120 tl almış kendi aramzda konuşnca yetkilye sormuş gelen müfettişin ücretini siz ödiceksiniz diye anlaştığımız için demişler
Biz öyle bir anlaşma yapmadık yalnız. Kurs + sınav ücretleri dediler

Ben geçen sene almıştım ehliyetimi. Öyle bise var maalesef ben de çok sasirmistim. Resmiyette yazılan miktarla ödediğimiz miktar arasındaki farkı kurs alıyor.

Elektronik ? Direksiyon sınavına giriyorum canım
Ehliyette e- sınav die bişi çıkardılar canım bilgisayar ortamında yapıyolar. Girmek isteyenler normal sınav yerine bilgisayar başında giriyor ve sonuç hemen açıklanıyor.. Ama belirli şehirlerde var sanırım..

Masraf dediler aradım da neyin masrafıysa artık.
ne masrafıymış ya dalgamı geçiyorlar..:KK62:60 tl işte kanun var bizde girdik yatırdık..hatta komşumuzda girdi oda yatırdı 60 tl onlar ne masrafa girmiş..evin masraflarını size mi yüklüyorlar nedir..yüzsüzlük yaptıkları..:KK20:

X