Direksiyon sınavı parası

Polyannaaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
857
473
Merhaba arkadaşlar ,
Aranızda MTSA direksiyon sınav ücretini bankaya ödeyen var mı ?
Bizden kursun alacağını söylediler ve 60 TL olan ücreti 100 TL olarak aldılar.
Bende sınav başvuru kağıdındaki yazıyla fark ettim , aynı kursa gittiğimiz bir arkadaşımdan da 200 TL almışlar.
Herkesten farklı ücret talep etmişler açıkçası .

Yok artık. Nasıl böyle tutarsız olabilir ki alınan meblağ? Sorun bence 60Tl iken neden 100Tl aldınız diye? Makbuzunuz vardır zaten gerekirse şikayette bulunun (nereye şikayet edilir bilemiyorum ama)

Yok artık. Nasıl böyle tutarsız olabilir ki alınan meblağ? Sorun bence 60Tl iken neden 100Tl aldınız diye? Makbuzunuz vardır zaten gerekirse şikayette bulunun (nereye şikayet edilir bilemiyorum ama)
Makbuz yok maalesef. Zaten banka çıktısını alıp kursa götürmemiz gerekiyormuş. Makbuz haliyle onlarda ve ücreti göreceğimiz için vermediler. Onu bankadan alırım da , vermezlerse şikayet dilekçesi yazmayı düşünüyorum.

Kesinlikle sikayet etmelisin arkadasinda etmeli senden 100 arkadasindan 200 almislar anladigim kadariyla boyle birsey imkansiz gibii. Ilk bi gidip konusun sikayet edeceginizi soyleyin arkadasinizla beraber

Bulunduğunuz ilde veya ilçedeki milli eğitim müdürlüğüne gidin oradaözel kurslardan sorumlu şube müdürüne şikayette bulunun

Kesinlikle sikayet etmelisin arkadasinda etmeli senden 100 arkadasindan 200 almislar anladigim kadariyla boyle birsey imkansiz gibii. Ilk bi gidip konusun sikayet edeceginizi soyleyin arkadasinizla beraber
Bu akşam kursa gidip iade talebinde bulunacağız vermezlerse şikayet için gideceğiz

Bulunduğunuz ilde veya ilçedeki milli eğitim müdürlüğüne gidin oradaözel kurslardan sorumlu şube müdürüne şikayette bulunun
Teşekkürler eğer vermezlerse gitmeyi düşünüyoruz. Hiç araştırmadan ödemekle hatayı yaptık asıl.

Nasıl yani anlamadım? Elden alınan paranın makbuzunu vermedilermi? Banka makbuzundan bahsetmiyorum. Aklınızda olsun bir daha elden verirken makbuz alın ,vermiyorlarsa iban isteyin,bankaya yatırın. Makbuz kesmeliler. Siz ve arkadaşınız sikayet edin muhakkak.

Hayır zaten çok acelem olduğu için parayı ödeyip çıktım aklıma gelmedi doğrusu. Makbuzu şimdide bankadan talep ederim fakat çok bariz farklar var 140 TL fazla alınmış arkadaşımdan muhtelemen kendileri kullanıyorlar parayı.

Iyide o halde 100liralık banka makbuzu vermeyeceklerdir size.60 liralık makbuz verirler 60 liraysa. Nasıl ispatlayacaksınız ki 100lira verdiğinizi

Iyide o halde 100liralık banka makbuzu vermeyeceklerdir size.60 liralık makbuz verirler 60 liraysa. Nasıl ispatlayacaksınız ki 100lira verdiğinizi
Arkadaşımla birlikte gidersek bir kişiden olsa şikayet kaale almazlar da bir kaç kişi olduğu için ilgilenirler diye düşünüyorum

Evet kurslar yüksek fiyat alıyor çünkü ders veriyorlar.
Bankaya direkt yatırırsanız ders almadan gidip sınava girersiniz

140 tl lik fark sınav parası için olmaz diye tahmin ediyorum muhtemelen başka bir ödemeyi de almışlardır.
Yoksa aynı kursa gidip sizden 100 ötekinden 200 alamazlar.
Diğer konu ise eğer 60 tl yatırırsanız kurs size direksiyon dersi vermiyor.
Bende 90 tl yatırdım ama 25 ders aldım karşılığında.
Zaten kurs bize istersek direkt bankaya yatırabileceğimizi de söylemişti ama ders alamazsınız dedi.
Konu ile ilgili bir karışıklık olduğunu düşünüyorum.

ben temmuz ayında dıresyon sınavına gırdım 60 tl odemıstım bende

Ya bunlar nasil rahat uyuyor? Midelerinden haram para geçiyor resmen.. Aklim hayalim almiyor..

kaba tabirle kazıklamışlar sizi gibi geldi özellikle de arkadaşınızınki bariz 200 lira nedir

Pardon 25 değil 2 ders

25 diye okuyunca gözlerim uçukladı :)) benim kursta 100 tl alıyor ve tek ders verdi bu sefer, toplasan bir saat anca eder ve bana yeterli gelmedi, ücretli ders istiycem şimdi mecbur. Kimi kime şikayet edicem ki, bir sonuç çıkmazsa bir de ters düşerim, zıtlaşırlar benimle diye sessiz kalıyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…