• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşlar ben bugün ilk defa Diode Lazere gittim karın bölgesi için. Başlamadan önce ağdayla aldı ordaki bayan. Hiç içime sinmedi ama bu cildin bilmem kaç altına kadar işliyor gibisinden şeyler söyledi. Sizce bu normal bir uygulama mı?
ben de göbeğime yaptırdım benim o bölgemdeki tüyleri jiletle alıp ardından diode lazeri uyguladılar.
ağdayla alınınca kıl kökleri de gidiyor yani garip olmuş ağda yapmaları bence.

Arkadaşlar ben bugün ilk defa Diode Lazere gittim karın bölgesi için. Başlamadan önce ağdayla aldı ordaki bayan. Hiç içime sinmedi ama bu cildin bilmem kaç altına kadar işliyor gibisinden şeyler söyledi. Sizce bu normal bir uygulama mı?

hayır canım kesinlikle ağda yapmayın deniliyor işlem öncesinde de sonrasında da artık hiç ağda yapmıyorsun bütün lazerlerde geçerli bu jilet veya kısaltıcı kullanılması lazım.

Benim de hiç içime sinmedi o yüzden :( napsam bilmiyorum agdayla almak da.istemiyordum hic artar diye, bir an güvendim kadina. Sey diye dusundum bir dahaki seansa 15 gün sonra gitsem tüy kökleri biraz daha olusmusken, agda yapmasına izin vermesem falan. Of çok mutsuzum :'(

Benim de hiç içime sinmedi o yüzden :KK43: napsam bilmiyorum agdayla almak da.istemiyordum hic artar diye, bir an güvendim kadina. Sey diye dusundum bir dahaki seansa 15 gün sonra gitsem tüy kökleri biraz daha olusmusken, agda yapmasına izin vermesem falan. Of çok mutsuzum :'(

canım bi seferden bişey olmaz bi daha yaptırmazsın da neden öyle yaptı ki kadına bi sorsan bilgi alsan böyle yapılmıyor diye biliyorum desen.

Bende hüsrana uğrayanlardanım. Diod lazer ve ütüleme tam bir para tuzağı. Her seansta Kısaltma yaptığımız için ince tüylerde kalınlaştı.dökülme Sıfır.

ben de diode lazere başladım ilk seanstan sonra koltukaltı tamamen döküldü bi iki tane kaldı sadece.genital yüzde 60 döküldü diyebilrm bacaklarda yüzde 40 döküldü.Bence ilk seansa göre gayet ii çıkan tüylerde daha cansız ve ince çıkıyo yarın ikinci seansa gidicem.Çakma diode lazerler varmş blki onlar ii gelmeyebilir diye düşünüyorm

Kızlar bölgeye gore değişik cihaz kullanıyoruz gittiğim yerde ama önceki gittiğim yerde çok büyük zararlar aldım araştırmadan gitmeyin lütfen hem cebinize yazık hem cildinize

Hadi bakalım geçmiş olsun canm başlamışsın ne güzel darısı başımıza hangi makine acaba bazıları gercekten acımıyor pek diyo?? Nerde gidiyosun buarada?

İlk önce geç cvb verdiğim kusura bakma.Walla canım makinanın markasını hiç dikkat edemedm acıdan her defasında unutuyorum ama google yazıp baktım diode lazer aletlerinde cakma deil.Bilfiğin ekranı var ordan dozunu ayarlıosun tabacası var iste onunla uyguluo.
Walla acı işine gelince benim kıllarım çok köklü ve sertti.Ondan cok acıdıgını düsünüyorum.Tüy deil bildiğin sakaldı benimkiler :) Simdi ben regli oldum 2.günüm Reglim bitince 3 gün sonra 3.seansa gidicem iste toplam 10 seanslık anlastım ben her seans bası paramı ödüyorum.Walla ben cok memnumum cok rahat ettm mesela koltuk altımda hiç yok artık.Bacaklarımda %80 oranda kıl yok.Ama benm kıl yapım tam diode lazere uygunmus tüy deil bildiğiniz sakal gibiydi.
Allah yardımcımız olsun kzlar.Herkesin farklı.Nasıl kıllar farklıysa lazerlerde ona göre değişio.Hani vütün lazerlere 1 seans deneyip hangisi iyi geldiğine karar vermek lazım.Ya da parası olmayanlar icin ki cogumuz icin para sıkıntı önceden cok arastırıp bole sitelerden o sekilde gitmek lazım ama bu birazda sans isi gibi.Ama kılların senin benm gibiyse git yani diode ye benim cok acıo ben emla krem var onu sürüp gidicem bidaha ki seansa

5 seans alexsandr gırdım azalma oldu ama degısen bısey yok gıbıde..bu kez dıod gırdım..alex gore daha ıyı gıbı geldı..dıgerınde tek tukte olsa kalıyodu bunda bısey yok sımdılık gorunurde..memnun kalırsam yuzumede dıod yaptırmak ıstıyorum..seansa gıttıgımde epey cıkmıs oluyodu ama bu kez merak edıyorum sonuc ne olcak ona gorede yuzume baslıycam..ınsallah dıod memnun kalırımda yuzumdekılerdende kurtulurum

Merhaba gittiğim dermatolog cilt ve kil tipimden dolayı diode lazer önerdi.koyu ten koyu kıl.( sadece kol altı ve genital için alex olabilir dedi ) okuduğum kadarıyla genelde yaptıranlar memnun.bir makine deha söyledi ama o epey acıtıyormuş.diode de çok acılı oluyormu.melsef kıl kökleri derine indikçe acı artabiliyor dedi dr.kış döneminde iyi bir merkeze gitmek istiyorum.bahçeşehir yada fatih tarafında bir merkeze gidip memnun kalan varmı acaba.bir de fiyatlar ne civarda acaba.sanırım bitirme anlaşmalı gitmek en garantisi.kışa kadar iyi bir yer bulup anlaşmak istiyorum

merhaba izmirde y.bacak koltuk altı bikini böl.6 seans 750 lira fiyat verdiler.uygunmu acaba siz nekadar ücret ödüyosunuz.birde her ay seans olacakmış.1 ayda tüyler çıkmış oluyomu. bu süre azmı

Cnm ben basladim tum vucut olarak 2550 tele ilk seansima gittim tuylerim dokuldu çıkmasını bekliyorum haftaya persembe kontrle gidicem memnunum suan da senin gittin lazer aletlerin isimlerini soylermisin ben cok arastirdim ipl gibi aletse sakin gitme

Cnm ben basladim tum vucut olarak 2550 tele ilk seansima gittim tuylerim dokuldu çıkmasını bekliyorum haftaya persembe kontrle gidicem memnunum suan da senin gittin lazer aletlerin isimlerini soylermisin ben cok arastirdim ipl gibi aletse sakin gitme
diode diye konustuk ama makinalarını görmedim.

Back