• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Evet, yüzde lazer uygulanacak bölgenizi jiletliyorlar malesef :KK43: Ben de çok tereddüt ederek başladım, umarım pişman olmam. 2. seansımı yaptırdım. Jiletlenen tüyler daha sert ve kalın çıkıyor şu an ama dökülenler, kaybolanlar da var. Net bir şey söylemek için 4. seansı falan görmek lazım herhalde.
sakın yuzunuzu jıletletmeyın arkadaslar cok sakıncalı tuyler cogalıyor.

H
Yüz bölgenizde bir çoğalma oldu mu?
Diode yüzü çoğaltıyor mu arkadaşlar, yaptıranlar cevap verebilir mi?
Hayır diode lazer yüzde çoğaltma yapmıyor tam tersi yüz için en uygun cihaz bu bana göre hastanelerde kullanılan esmer tenede uygun olan diode lazer türü baya bi azaltıyo bölge bölge döküyo ama benim 7 seansım olcaktamamen bitmedi bundan şikayetçiyim ben sadece kemikli bölgelerde biraz kaldı. Ama bayadabi faydasını gördüm. Üstelik bütün yaz boyunca hergün denize girdim her ayda seansıma gittim.Ben alexandrite lazerde yaptırdım yüz bölgeme kesinlikle tavsiye etmiyorum kılları inceltiyo ama çıkmayan bölgelere bile yayıyo yaklaşık bi 12 seansa kadargittim ama bitmedi üstüne bide eskisinden daha çok çıktı zaten yüz için uyumlu bi cihaz değil neyazıkki bana bunu gittiğim hastanedeki sorumlu söylemedi. Benim tavsiyelerim bunlar arkadaşım

Yüz bölgenizde bir çoğalma oldu mu?
Diode yüzü çoğaltıyor mu arkadaşlar, yaptıranlar cevap verebilir mi?
Med'im ben 6 seans yaptırdım hala devam ediyorum:KK39:.En iyi sonucu yüzümden aldım:D
Yüzümü herkes farkediyor ne yaptın diye soruyorlar:KK51:

H

Hayır diode lazer yüzde çoğaltma yapmıyor tam tersi yüz için en uygun cihaz bu bana göre hastanelerde kullanılan esmer tenede uygun olan diode lazer türü baya bi azaltıyo bölge bölge döküyo ama benim 7 seansım olcaktamamen bitmedi bundan şikayetçiyim ben sadece kemikli bölgelerde biraz kaldı. Ama bayadabi faydasını gördüm. Üstelik bütün yaz boyunca hergün denize girdim her ayda seansıma gittim.Ben alexandrite lazerde yaptırdım yüz bölgeme kesinlikle tavsiye etmiyorum kılları inceltiyo ama çıkmayan bölgelere bile yayıyo yaklaşık bi 12 seansa kadargittim ama bitmedi üstüne bide eskisinden daha çok çıktı zaten yüz için uyumlu bi cihaz değil neyazıkki bana bunu gittiğim hastanedeki sorumlu söylemedi. Benim tavsiyelerim bunlar arkadaşım

Med'im ben 6 seans yaptırdım hala devam ediyorum:KK39:.En iyi sonucu yüzümden aldım:D
Yüzümü herkes farkediyor ne yaptın diye soruyorlar:KK51:

Ayy çok teşekkür ederim kızlar, ben de başladım 2 hafta önce ama korka korka yaptırmıştım..Devam edeyim o zaman tüm yüzüme, teşekkür ederim :KK68:

Ayy çok teşekkür ederim kızlar, ben de başladım 2 hafta önce ama korka korka yaptırmıştım..Devam edeyim o zaman tüm yüzüme, teşekkür ederim :KK68:
Ben de tüm yüzüme yaptırıyorum hiç sorun olmuyor:KK19:Ayrıca cildim çok hassas hiç problem yaşamadım:D

Merhaba hanımlar ben diod ütülere yöntemiyle epilasyondan başladım ama 21 gün oldu hala dökülme yok içim hiç rahat değil bu konuda daha önce yazıldıysa kusura bakmayın :(

arkadaşlar ben alexadrıte cıhazla 1500 tl ye bitene kadar başladım.4 seanstayım tuylerım neredeyse bitti diyebılırım.görüşmenizi tavsiye ederim.

Back