- Konu Sahibi EstetikEditor
gittiginiz yer neresi acaba ?
istanbul çekmeköyde gidiyorum ben......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittiginiz yer neresi acaba ?
istanbul çekmeköyde gidiyorum ben......
sert kıllardada etkilimi acaba bu ütüleme ?
ewet etkili canım ben en başından beri yaptırıyorum düzenli olarak da giderim bu son seansıtan sonra çıkmadı...12 seans olmuştr herhalde benm...
ama sana tawsiyem yaptrcaksan uzmanına yaptr hastanede falan olursa daha iyi oluır güzellik merkezlerine güwenme yakarlar seni Allah korusun...
merhabalar,
cuma akşamı ilk seans diode lazer randevum var yorumlara baktıktan sonra iptal etmeyi bile düşündüm. Herkes farklı yazmış, acısına dayanamayıp bırakanda var çok az acı hissettim diyende var. Diode lazerin bir kaç çesidi mi var acaba ? çok korkuyorum
Merhaba :)
Ben diod exem ile alt bacaga gidiyorum, hic aci hissetmiyorum desem yeridir ama koltukaltinda biraz aci oluyormus mesela oyle duymustum. Bir suru farkli alet var, hangisi en iyisidir bilmek zor.
Ben cok az dokulme gozlemledigim icin sikayetciydim ama jilet yaptiktan sonra daha yavas ciktigini gordum o acidan da memnunum.
Kisiye ve alete gore cok degiskenlik gosteren bir durum anlayacaginiz, umarim guzel sonuclar alabilirsiniz. :)
Merhaba...
Ben yarin diod lazer icin gorusmeye gidicem. Ancak sorum su. Ben bacak bikini ve koltuk alti icin gidiyorum. Ama koltuk altima daha once hic jilet yapmadim.sanirim diod lazer yapmak icin o gun jilet yaomak gerekiyormus. Ben gitsem ve ilk kez orda jilet yapilsa olur mu? Ya da bikac kez evde yapmam mi lazim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar... bende 2013 subat ayından beri yaptırıyorum... bikini, koltkaltı, çene bıyık, komple bacak, ayak parmakları, popo, göbek... 9 seasn oldu.. hastanede yaptırıyorum ve çok memnunum..
ilk 4 seasımı jel sürerek yaptılar sbra dökülmüyordu hep aynı gbiydi.. neyse snra diodenin bi üst modeli geldi ucu buzlu vee son derece süper atış yapıyor ancak acısı da kaçınılmaz... parol içip öle giriorm seansa brz rahatlıyorum..
ve son uyguladığı bu buzlu diod makinayla gerçekten tüylerim btti dieblrm sadece bikini bıyık çene de brz çıkıyor amaa komple vüct bitene kadr gidiyorum.. hastanede 1700 e yaptırıyorum bu da kampanyalıydı.. gayet memnunum batıklarım gitti.. hele ki benm tyler btmez diodm gerçekten insan kendine şöyle bir baktığın da mutlu oluo...
ve htta sordum da acaba hamilelkte doğmdan snra çıkar mı diee çıkmaz dediler :2:
denemeyen varsa denesin hakikaten çok iii =))
bu diode lazer soprano xl mi oluyor ???
olabilir canımmm ama o kadarını bilmiyorum ağzı buzlu zaten jel falan sürmüyorlar...
atış yapıolar.....
artık benm çıkmıyor zaten tek tük çıkıyor şimdi sadece çıkan yerlere uygulama yapılıyor bitti denebilir.. artık 3 ayda 1 gidiyorum...
benim yaptırcagımda jel var cnm soprano xl dedi buda bi çeşit ütüleme sanırım
merhaba arkadaşlar... bende 2013 subat ayından beri yaptırıyorum... bikini, koltkaltı, çene bıyık, komple bacak, ayak parmakları, popo, göbek... 9 seasn oldu.. hastanede yaptırıyorum ve çok memnunum..
ilk 4 seasımı jel sürerek yaptılar sbra dökülmüyordu hep aynı gbiydi.. neyse snra diodenin bi üst modeli geldi ucu buzlu vee son derece süper atış yapıyor ancak acısı da kaçınılmaz... parol içip öle giriorm seansa brz rahatlıyorum..
ve son uyguladığı bu buzlu diod makinayla gerçekten tüylerim btti dieblrm sadece bikini bıyık çene de brz çıkıyor amaa komple vüct bitene kadr gidiyorum.. hastanede 1700 e yaptırıyorum bu da kampanyalıydı.. gayet memnunum batıklarım gitti.. hele ki benm tyler btmez diodm gerçekten insan kendine şöyle bir baktığın da mutlu oluo...
ve htta sordum da acaba hamilelkte doğmdan snra çıkar mı diee çıkmaz dediler :2:
denemeyen varsa denesin hakikaten çok iii =))
cnm makinanın ismini öğrenebildinmi bende gitmeyi düşünüyorum gerçi kışa doğru yazın yapılmıyo dediler bilgi verirsen sevinirim birde fiyat öğrenebilirmiyim
yok canım sormadım modelini falan...
fiyat yerine göre değişiyor ben gittiğimde kampanyaları wardı bitene kadar yapıyorlardı...
hala da devam ediyorum tek tük çıkıyor o kadar bazı yerlerim bitti zaten...
diod da çok sabırlı olman lazım geç biter ama tam biter 1 buçuk yıldır gdiyorum yanii....
ben 1750 ye anlaştım....
vücut bitsin kollarımı da yaptırcam...
ben sabırsızım cnm ,daha önce kampanyalı sitenin birinden almıştır alexsander makinasını kulanıyorlardı. 5 kez gittim memnun kalmadım az bir dökülme olmuş dökülme filan görmedim oda sonradan seyreldi genital bölgede bitme varmı sende
işte sabırlı olmak gerekiyor canımmm hemen sıkılırsan bitmez bende ilk zamanlar çok sıkılıyordum yapıyorlardı meselaa dökülmüyordu sölüyordum neden dökülmüyor hep aynı sadece incelme war ne zaman btcek diyordum çok bunalmıştım ama sonucu görünce rahatladım son 2 seanstır çıkmadı...
ewet canımm btti ama hala devam ediyorum o bölgeyi yaptrmaya...
bende başlıycamda kasım gibi düşünüyorum evime yakın biyeri istiyorum üşenirim gitmem diye, ama şimdi diodla her giden memnun gibi geldi bana alexsanderıda övmüşlerdi gerçi tırt çıktı
alex en ince tüyleri görmüyor o yüzden sadece inceltmkle kalıyor...
ama diod öle değil...
inceltiyor sonra en ince tüyleri bile görüp onları da ortadan kaldırıyor....
walla öle rahat bişeyki canımmm eskiden ne giyceğime tüylerim karar verirdi şimdi ben karar weriyorum istediğimi giyebiliyorum dneize bile gtmek istesen ayy tüyüm war da alayım derdin yok ani karar da wersen gidiyorsun çnkü her daim hazırsın