• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

canımmm boğmuşşş kadar oldun valla :D 15 gün sonra yazarsın sonucu bana da :) :27:

Vallahi öyle fairy :D

Ya kıllar upuzun oldu ama çekiyorum bazılarını köklere sıkı sıkı yapışıklar.

Kadın iyi taramadı mı diye düşünüyorum bazen.

Perşembe günü 15 gün olacak ama umudum az vallahi.Yazarım canım ya yazmam mı :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alt bacak icin diode cihazla epilasyona basladim, daha once de 5 seans diode yaptirmistim incelmisti biraz ama cok sonuc almamistim acikcasi. Simdi basladigim yerdeki cihaz diode exem, 6 seansta cok belirgin sonuc alacagimi soylediler bu mumkun mu sizce? Exem cihazi hakkinda bilgisi olan var mi? Cok acısız bir cihaz, sadece sicaklik hissettim

Cihazlar hakkında hiç bilgim yok. Benimkinde de Apicare plus + yazıyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Meladine diye bir kremden haberiniz varmı .ince ayva tüyler için lazere gitmeden 2 hafta önce kullanılıyormuş fda onayı varmış .
Modern lazerler koşulları çeşitli tedavisinde büyük ilerlemeler kaydetmiş, hem tıbbi ve kozmetik. Bu tedavilerden biri için hangi lazer geliştiği için adapte edilmiştir kaldırılması istenmeyen tüyler neden olan çok sayıda insan ciddi utanç ve öz-bilinç.

Ancak, lazer teknolojisi üzerinde etkilidir koyu saç tonları ve kızıllar, sarışınlar ancak bir süre sonra bu açık renkli ya da gri saç, istifade edemez, bu epilasyon yöntemi. Ağda, tıraş ve tweezing istenmeyen tüylerin zaman alan, potansiyel ağrılı ve sürekli tekrarı gerektirir.
Neden Lazer çalışmıyor adil saç?

Kullanılan dalga boyları lazer ışık üretmek saç kökü tarafından emilen, bunu etkili bir şekilde öldürmek. Temelde, bu epilasyon işlemi nasıl yapılır. Bu saç kökünde melanin, keseleri veya lazer ışığı emer. Kimyasal pigment Melanin bedenimizde her gün dikte derinlik ve varyasyonlar cilt, saç ve göz renkleri.

Adil saçlı bireyler yeterli melanin kıl, yani lazer edemez etkili bir şekilde hedef folikül, saç ve öldürmek.

Am takılıp kalmıştım ile epilasyon yöntemleri, modası geçmiş eğer ben adil saç o zaman?

İyi haber ise, HAYIR, kesinlikle değil. Devrim yaratacak yeni bir ürün olarak adlandırılan Meladine™için geliştirilen bu durum sadece, geliştirir kıl kökünde bulunan melanin, bunu sağlayan lazer ışığı karşı duyarlı olmak. Bu özellikle yararlıdır olanlar için adil saç, istenmeyen vücut ve saç, çocuğu olmamış ve daha önce bu şekilde tedavi edilmiştir.
Ne Meladine™ içermesi ve nasıl çalışır?

Bu, en doğal, güvenli ve çok nazik ürün, doğal ürünler içerir. Sadece alkol bazlı bir koruma aracı eklendi. Ürünün üzerine püskürtülür incinebilir, doğal melanin doğrudan emilir ve kıl aracılığıyla ne denir lipozomlar. Değiştirmez görünür saç renk, leke ne de çevresindeki deri veya koyulaştırmak, toplar ama derinin altında folikül, nerede hangi lazer hedeflenmektedir. Geçici melanin-zengin folikül sonra görünür hale gelir, tabiri caizse, lazer sağlayan folikül devre dışı bırakmak için saç ve öldürmek.
Olduğunu Meladine™ bir ilaç, ve ne kadar süre kullanılabilir?

Bu bir ilaç değildir ve reçete gerektirmez. Ancak, bu yalnızca reçete ile lisanslı merkezleri lazer tedavisi ile belirli kullanım talimatlarına.

Ürün 12 yıldır piyasada bulunduğunu, kanıtlanmış ve olağanüstü başarılı yardımcı fair-saçlı insanlar geçmesi epilasyon lazer tedavisi.
Herkes için çalışacak fuarı ile saç?

Ise ürünün başarmış başarı oranları, kişinin tedavi olma gerçekçi beklentiler içinde olması gerekiyor. Çünkü bu Meladine™ çalışmayabilir herkes için aynı. Denetimi dışındaki etmenler üreticileri, ilaçlar gibi atılıyor, kilo alımı ve hormonal veya belirli vücut kimyası koşulları etkileyebilir sürecin genel etkinliğinin.
Epilasyon tedavisi ne kadar sürer kullanarak almak Meladine™?

Bu bireyden bireye değişir, ve de doğasına bağlıdır saç tedavi altına yoğunluğu bulunuyor, bir kabalık ve diğer faktörler. Bir şişe Meladine™ sprey sürecek uygulamaları hakkında 720, değişebilir ve tedavi iki ila altı haftayı bulur. Bu genellikle şiddetine bağlıdır saç tedavi altına alan ve alan büyüklüğü.
Olacak epilasyon kalıcı olmak?

Hastaların yaklaşık% 90'ında insanlar tedavi kaybı kalıcı istenmeyen tüylerden, lazer epilasyon.

Etiketler: Lazer Epilasyon, Meladine

canımmm boğmuşşş kadar oldun valla :D 15 gün sonra yazarsın sonucu bana da :) :27:

Fairy bugün tam 15. günündeyim. Bacaklarda dökülme çok çok az. Yüzde 95 i duruyor. Genitalde de üstte dökülme var ( zaten orada kıllar çok azdı) alt kısım olduğu gibi çıktı ve dökülme yok.diğer bölgelerde de dökülme çok az. Bilmiyorum ilk seans diye mi. Moralim bozuk..

Ben tüm vücut (sadece yüz hariç ) ve 8 seans 1300 'e zar zor anlaştım.
Açıkcası sadece bir seans gittim ama bayağı bir güven problemim var.
sana güven veren bir yer ise fiyat iyi bence.12 seansta biter mi bitmez mi
Konusunda ise bu kişiden kişiye değişir sanırım.Ama en azından iyi bir yerse 12.seansın sonunda bu dertten kurtulucan demektir.
Bence bunu dert etme.

Teşekkur ederim. Ama bi daha asla gitmem oraya. 10 gun sonra tuyler dokulcek dediler. Ama dokulme falan yok. İyiki paranin tamamini vermemisim zaten. Cikarken gizlice aletin markasina baktim. İpl yaziodu. Bi sonraki randevu icin aricaklar o zaman agzima geleni sayarim artik ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alexsandrite ve ipl lazere gittim. Tüylerim baya azaldı kalanlar için diode uygunmudur sizce? Aslında çok yok ama çıkanlar aynı sırada ya da hep bi yerde kalmış komik durduğu için rahatsız oluyorum. Diğer tarafları uyarırmı bilgisi olan varsa beni aydınlatsın 😊

Arkadaslar diod seansindan belli bir sure sonra tum tuyleriniz dokuluyor mu? Benim bir kismi kaliyor dokulme de az oldu, 6seans alt bacak anlastim cok da iddialilardi ama sonuc almamaktan korkmaya basladim ya :(

Son düzenleme:
Teşekkur ederim. Ama bi daha asla gitmem oraya. 10 gun sonra tuyler dokulcek dediler. Ama dokulme falan yok. İyiki paranin tamamini vermemisim zaten. Cikarken gizlice aletin markasina baktim. İpl yaziodu. Bi sonraki randevu icin aricaklar o zaman agzima geleni sayarim artik ☺️

geçen cumartesi bende lazere gittim. ama makinanın markasını falan bilmiyorum. tüyler çıktı ama dökülme yok yani bir hafta oldu. uzadıkça dökülür dediler ama dökülmedi malesef ya

geçen cumartesi bende lazere gittim. ama makinanın markasını falan bilmiyorum. tüyler çıktı ama dökülme yok yani bir hafta oldu. uzadıkça dökülür dediler ama dökülmedi malesef ya

Bu ara yaz geldi diye epilasyonda deli gibi kandirmacalar yaygin. Cok dikkat edip daha cok bildigimiz yere gitmemiz lazim ama saglam bi yer bulmak da cok zor. Belki sana da ipl uygulamislardir. Keske bi baksaydin alete.

Bu ara yaz geldi diye epilasyonda deli gibi kandirmacalar yaygin. Cok dikkat edip daha cok bildigimiz yere gitmemiz lazim ama saglam bi yer bulmak da cok zor. Belki sana da ipl uygulamislardir. Keske bi baksaydin alete.

mayısın ikinci haftası gidicem tekrar ozaman bakıcam :(

Ben 4 senedir yüzüm için lazere gidiyorum.Daha önce alextrant da yaptırdım .Şu son dönemlerde duoda başladım.Tüylerin yogunlugu bitince diod istedim .Ama şu bi gerçek eger gittiginiz bölge yüz bölgesiyse çoook sabırlı olmanız gerekiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıca kızlar tüyleriniz ne kadar koyu ve sert ise o kadar çabuk sonuç alıyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar ne kadar sertse o kadar hızlı dökülme sağlıyormuş o yüzden bende hep jilet kullandım ,4 seansta bitti ele bile gelmiyor şuanda çıkanlar:9::9: bir kaç ay jilet falan sert sert olmuştu ama işe yaradı sonuçta ,bu yaz süper valla oh rahatladım ,siz nekadara yaptırdınız??ben tüm vücut 999 mecidiyeköy retouchta yaptırdım,bitti 4 seansta birşey kalmadı özel bölgede dahil hatta,bir kaç seans daha alırız kadın dedi,gidicem mayısın sonunda bakalım deniz sezonuna nasıl olcak ,kurtuldum valla ohhh !!!

Kızlar Ben 3 seanstır benefit diode marka lazer yaptırıyorum. İlk seans hiç acımamıştı ama şimdi çok acıyo ozellikle genital bölgede dayanamayıp çekiyorum kendimi. Acaba sorun bendemi yoksa sizin de böyle acıyomu?

Bi de hamile kalma fikrim var , acaba yarıda kessem bu gittiğim seanslar boşa mı gider? yardımmm edin

Back