- Konu Sahibi EstetikEditor
ben komple bacak genital bolge gobek koltuk alti ve komple kol 1500 ×9 taskitle anlastim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm boğmuşşş kadar oldun valla 15 gün sonra yazarsın sonucu bana da :)
Alt bacak icin diode cihazla epilasyona basladim, daha once de 5 seans diode yaptirmistim incelmisti biraz ama cok sonuc almamistim acikcasi. Simdi basladigim yerdeki cihaz diode exem, 6 seansta cok belirgin sonuc alacagimi soylediler bu mumkun mu sizce? Exem cihazi hakkinda bilgisi olan var mi? Cok acısız bir cihaz, sadece sicaklik hissettim
canımmm boğmuşşş kadar oldun valla 15 gün sonra yazarsın sonucu bana da :)
Ben tüm vücut (sadece yüz hariç ) ve 8 seans 1300 'e zar zor anlaştım.
Açıkcası sadece bir seans gittim ama bayağı bir güven problemim var.
sana güven veren bir yer ise fiyat iyi bence.12 seansta biter mi bitmez mi
Konusunda ise bu kişiden kişiye değişir sanırım.Ama en azından iyi bir yerse 12.seansın sonunda bu dertten kurtulucan demektir.
Bence bunu dert etme.
Teşekkur ederim. Ama bi daha asla gitmem oraya. 10 gun sonra tuyler dokulcek dediler. Ama dokulme falan yok. İyiki paranin tamamini vermemisim zaten. Cikarken gizlice aletin markasina baktim. İpl yaziodu. Bi sonraki randevu icin aricaklar o zaman agzima geleni sayarim artik ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçen cumartesi bende lazere gittim. ama makinanın markasını falan bilmiyorum. tüyler çıktı ama dökülme yok yani bir hafta oldu. uzadıkça dökülür dediler ama dökülmedi malesef ya
Bu ara yaz geldi diye epilasyonda deli gibi kandirmacalar yaygin. Cok dikkat edip daha cok bildigimiz yere gitmemiz lazim ama saglam bi yer bulmak da cok zor. Belki sana da ipl uygulamislardir. Keske bi baksaydin alete.
Umarim istedigin sonucu alirsin 😇