Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

Merhaba,

Yüz bölgemdeki tüyleri aldırmak istiyorum ve araştırmalara başladım. İstanbul anadolu yakasında oturduğum için dün ümraniyede bir güzellik merkezine gittim. Yüzümdeki tüylerin uzun ve yumuşak olduğun ara ara kalın kalın tüyler olduğunu lazerle aldırmamam ve iğneli yaptırmam gerektiğini söyledi. Ayrıca ilk olarak diode lazer yaptırıp sonra çıkan tüylere iğneli yaptırabileceğimi söyledi. Fakat kafam çok karıştı, favori bölgem, yanaklarım, bıyık ve çenemi söylememe gerek bile yok yüzümün tamamı nerdeyse ince uzun tüylerle kaplı çok rahatsız oluyorum, sizce ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum.

Merhaba,
Gittiğiniz merkezin adı nedir ve tam olarak nerde? Ücret nedir?
Bilgi vereilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler :)

merhaba; Diode lazer teknolojisi pekçok firma için yeni bir dalga boyudur. Eğer üretici firma sadece belli bir dalga boyu cihazı üretiyor; hatta bunu yıllardır yapanlardan ise güveniniz artmalıdır. FDA onayları çok önemlidir. İnternettren rahatlıkla onaylı olup olmadığını; ne için onaylı olduklarını görebilirsiniz. Lumenis Lightsheer Diode; piyasanın en pahalı diode lazeridir; ama FDA onaylı bu işi çok iyi bilen bir Amerikan firmasıdır. Bu nedenle Diode lazer araştırırken gitmek istediğiniz sağlık kurumunda(zaten güzellik salonlarında kullanımı yasaktır) Lumenis Lightsheer, Lumenis Duet, Lumenis ET veya XC gibi cihazları aramanızı öneririm. Birkaç kişinin tecrübesi değil; cihazı üreten firmanın tecrübesi çok önemlidir. Narlıdere de DEÜ hastanesi yakınlarında yol üzerinde Dermatoloji polikliniği var(isim yazamıyorum); tavsiye ederim:) Doğru adreste sağlıklı epilasyonlar dilerim

Son düzenleme:

Güzellik Salonunda nasıl Diode Lazer kullanılıyor?? Sağlık Bakanlığı son yönetmeliğinde Sadece IPL(Fotoepilasyon) izni vermiştir. Bu konuda dikkatli olalım. Alexandrite-diode-ND yag gibi uzun dalga boylu cihazları kullanılamaz

Merhaba arkadaşlar, öncelikle lazerin işe yaramadığını ve para tuzağı olduğunu düşünenlerdendim ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile onun gittiği yerde ütüleme diyot lazere başladım.
İlk olarak tüm vücut olmasın diye kollarıma yaptırayım dedim, sonuçlar beklediğimden çok çok daha iyi. Gittiğim yerdeki uzman estetisyen 6 seans demişti ama sanırım 3-4 seans gibi istediğim sonuca ulaşmış olacağım. kullanılan cihazın adı ironlase exar diyot lazer, gittiğim yer gaziemirde bir güzellik polikliniği, reklam olmasın diye ismini vermeyeyim ama kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. ben gaziemirde oturduğum için orayı tercih ediyorum ama izmirde neredeyse her ilçede şubeleri var, hatta istanbul'da falanda varmış.
bu arada diyot lazerde 10 gün sonra gibi dökülme oluyomuş, bazı arkadaşlar panik yapmışlar dökülme olmadı diye, merak etmeyin 10 gün sabredin :)
Benim aklımdaki tek soru işareti bu kalıcı olacak mı? Uzman arkadaşlar kesinlikle kalıcıdır diyorlar, umarım ilerde tekrar çıkmaz bu tüyler.. haftaya 3. seansım var, onun sonuçları da ortaya çıkınca paylaşacağım...

ayy umarım dediğin gibi olur benimkiler de:) 8. gündeyim ve tık yok hala. lazer yaptırdığım merkezi aradım döküleceğini söylediler yine, bakalım bekliyorum panik haliyle :) bıyık bölgemde baya çıktı o kadar rahatsızım ki dökülmedi de ama mecbur bekliyorum bıyıklı bıyıklı

bende diode lazer de yaptırıyorum ama benimkilerde dökülme oldu kalmadı ama benim 4. seansım oldu şuan çok rahatladım bazen kişiden kişiye değişebiliyo lazerde daha geç dökülmede olabiliyo kiminde erken dökülürken kiminde geç dökülüyo

arkadaşlar ben beylikdüzünde bir merkezi aradım burası bir tıp merkezi ordaki bayan cihazlarının diod makina oldugunu söyledi.
tüm vücut yüzde dahil taksitli 1800 tl fiyat verildi 8 seans sizce uygunmu aleks ve diod arasında kaldım ancak yüzümede düşündüğüm için diod daha iyi diye düşündüm acı aleksden daha fazla demiş bazı arkadaşlar tereddütte kaldım ama bu kıllardan kurtulmak istiyorum bu arada tenim beyaz kıllarım siyah diod uygunmudur

alex çok ince tüyleri görmüyo ve yüzde uyguladığında tüyleri daha çok çıkarma riski oluyo eğer yüzünede yaptırıcaksan diod yaptırmanı öneririm ben bende diod yaptırıyorum banada 6 ile 8 seans arasında biter dediler şuan 4. seansımı oldum ve azalmayı gördüm acıya gelince alex de nasıl bi ağrı var denemedim bilmiyorum ama herkese göre acı değişebiliyo bazıları çok acıyo derken bazıları çok az acıyo diyebiliyo bende fazla acı olmadı

Arkadaşlar şişli-mecidiyeköyde bir güzellik salonuna gidiyorum yüzüme ilk defa diode lazer yaptırdım. Hormon bozukluğu va 4-5 senedir falan tedavi görüyorum diane 35 kullanıyorum daha önceden alex ve ndyag yaptırdım diode lazeri ilk defa yaptırdım önce yüzümdeki uzun tüyleri kısalttılar traş makinesi ile daha sonra yüzüme bi jel sürdüler ve uygulamayı yaptılar fakat jeli sildikten sonra yüzümde kısa kısa tüylerin kaldığını gördüm lazer yapan görevliye söyledim fakat bana bu tüylerin 1-3 hafta içinde döküleceğini söyledi 1 ay sonra da 2.seansa gitmem gerektiğini söyledi. Yüzümde kalan kısa tüyler hiç lazer görmemiş gibime geliyor çünkü traş makinasıyla kesildiği gibi sert yani elimi sürdüğümde batıyor. Sizce ne yapmalıyım ? yüzümdeki tüyler dökülür mü veya lazer görmüş müdür ? Çok kafam karıştı lütfen yardımcı olur musunuz ? Ayrıca buradan memnun kalmazsam başka bir yerde devam etmek istiyorum İstanbul Avrupa yakasında diode lazer yaptırabileceğim güvenli sonuç alabileceğim bir yer var mı yardımcı olur musunuz ?

slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.yazılan ları okuyunca bende birşeyler yazmak istedim. ben den lazer epilasyon yaptırdım üsküdar çamlıca da tüm vücut 1000 tl ye anlaştık parayı kartla peşin ödedim. 1. seans tan sonra 15 gün sonra 2. seansa 15 gün sonrada 3. seasa gittiğimde kıllaarın 4/3 nün bittiğini gördüm verdiğim para helal olsun çok da memnun kaldım . üsküdar çamlıca da oturanlara tavsiye ederim.ilgilenen olursa ben faydalan dım faydalanmak isteyen olursa da buraya gittiğim yerin adını ve telefonunu yazıyorum. REKLAMLAR !

Son düzenleyen: Moderatör:
benim gittiğim yerin makinası arkadaşlar sarı kıllarda görüyor.çünk bende sarı kılda çoktu.kılların 4/3 bitti 3 seans da 5 ve 6 seanda komple biter diyor yapan arkadaş

bende diod lazer yaptırmayı düşünüyorum nd yag ve diod aleksten daha iyiymiş özelllikle yüzde bu ikisi alekse göre daha etkiliymiş bende avrupa yakasında araştırıyorum 8 seans bir tıp merkezi buldum 1800 10 taksitle acaba gidenler varmı memnunmu bilmiyorum beylikdüzünde bu dediğim yer

alara bilerk burda firmanın reklamını yapıyosun bende lazere gidiyorum diod yaptırıyorum ama lazerde 2 hafta sonra seansa alınmıyo hemde diod bu kadar ucuz olamaz sen firmanın burda reklamını yapıyosun isim ve telde vererek burda reklam yapmayalım arkadaşlar

2 buçuk yıldır lazere gidiyorum 2 farklı yere gittim 2 hafta arayla lazer alınmaz 6 hafta sonra kontrol lazerim oluyor oda dökülmeyenlere ya sizi kandırıyorlar yada reklam var bu işin içinde anlatıklarınıza göre tüylerinizin 4/3 ünün yok olması çok normal çıkmasını beklemeden tekrar lazer yapılıyor( 8 10 HAFTA LAZER YAPTIRMAYINDA GÖRÜN TÜYLERİ) yani bu şartlarda sizin lazer paketiniz çabucacık biter ve siz sonuca ulaşamazsınız
NORMALİ ŞUDUR
lazere gidersiniz 15 20 gün içinde dökülmeye başlar dökülme tamamlanınca buda nerdeyse 6 hafta sürüyor kontrole çağırılırsınız dökülmeyenlere yapılır kontrol seansında 8 10 hafta sonra kökü canlı olan tüylerin tekrar çıkması beklenir (Benim daha uzun sürüyor 12 hafta falan ben bilerek seanlarım yanmasın diye tüylerim tamamen çıktığı zaman gidiyorum)tüyleriniz tam çıktığı zaman tekrar gidersiniz ben 4 seanlık paket almıştım 1 yılda bitti 15 günde bir gidip seanslarını tüketmeyin

Son düzenleme:
diod lazerde genital ve bacak ortalama kaç seansta bitiyor? ben diod yaptırıyorum ve 10 seans aldım , 3. seans yaptırdım en son ama bitmeyecek diye korkuyorum açıkcası.

kızlaryardımınıza ihtiyacım var,
diod lazere giderken kıllarınız alıp mı gidiyosunuz? gideceğim merkezdeki kadın kıllarınızı makineyle, ağdayla veya jiletle alın gelin dedi eğer çıkmış olsa burada jiletle alırız tekrar dedi, sormak istediğim siz nasıl gidiyosunuz ? ağda yapmak ne kadar doğru daha doğrusu kılları kökünden almak ne kadar mantıklı? alex cihazında kılların bi kısım çıkmış olmasını istiyolar ama diodde tam tersimi hiç olmaması mı lazım

:44::44: aaa sakın kökünden almayın sadece jilet yapın lazerin kıl köklerine etki etmesi lazım dolayısı ile kökünü alırsan lazerin bir anlamı olmayackii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…