- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Merhaba,
Gittiğiniz merkezin adı nedir ve tam olarak nerde? Ücret nedir?
Bilgi vereilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler :)
Arkadaşlar VECTUS DİOD lazer cihazı ile epilasyon yaptıran var mı???
canım ben uydukente yaptırıyorum dilara özdil güzellik salonu .. bütün uygulamaları olan bir yer bu yuzden bir daha tavsiye ediyorum .. çok eğitimli ve tecrübeli bir güzellik uzanı dilara hanım.. ,nternetten araştır istersen..
yeşim 10 15 gün içinde dökülmeye başlıyor bende ilk senin gibi düşünüyordum hatta umudumda kırılmaya başlamıştı :) ama uzadıkça kendiliğinden döküldü hatta ilk o sert dediklerin döküldü :)
kızlar bana yardım edın kandırılıyor olabılırım :) 2 seans tır bıyık bolgeme dıode yaptırıyorum ama daha seanstan cıkmadan tuylerım tamamen gıtmemıs oluyor. ılk seferınde eve gıttıgımde farkettım tuylerın gıtmedıgını sonra aradım normal onlar dokulecek dedıler. bugun 2. seansım vardı tuylerı makınayla traş ettiler sonra ıslem uyguladılar fakaattt tuyler halaa duruyo soyledım bu tuylerın halaa durması normal mı dıye evet normal onlar 10 gun sonra dokulecek dedıler. ıyıde arkadaşşş ben zaten tuysuz gezmek ıstıyorum adamlar 10 gun e dokulur dıyolar bıraz işkillendim açıkçası size danısayım dıode kullananların ıslem sonrasında hala tüyleri duruyormu dıye merak ettim. cevaplarsanız sevınırım
arkdslar ben bı yerle anlastmda sınırsız 1250 5 taksıt aylk 250 vercem dıode tıpı makınaymıs tum vucuz yuzumude yaptırcam nasıl fıyat konusunda ne dusunuosnz?
arkadaşlar ben beylikdüzünde bir merkezi aradım burası bir tıp merkezi ordaki bayan cihazlarının diod makina oldugunu söyledi.
tüm vücut yüzde dahil taksitli 1800 tl fiyat verildi 8 seans sizce uygunmu aleks ve diod arasında kaldım ancak yüzümede düşündüğüm için diod daha iyi diye düşündüm acı aleksden daha fazla demiş bazı arkadaşlar tereddütte kaldım ama bu kıllardan kurtulmak istiyorum bu arada tenim beyaz kıllarım siyah diod uygunmudur
Arkadaşlar şişli-mecidiyeköyde bir güzellik salonuna gidiyorum yüzüme ilk defa diode lazer yaptırdım. Hormon bozukluğu va 4-5 senedir falan tedavi görüyorum diane 35 kullanıyorum daha önceden alex ve ndyag yaptırdım diode lazeri ilk defa yaptırdım önce yüzümdeki uzun tüyleri kısalttılar traş makinesi ile daha sonra yüzüme bi jel sürdüler ve uygulamayı yaptılar fakat jeli sildikten sonra yüzümde kısa kısa tüylerin kaldığını gördüm lazer yapan görevliye söyledim fakat bana bu tüylerin 1-3 hafta içinde döküleceğini söyledi 1 ay sonra da 2.seansa gitmem gerektiğini söyledi. Yüzümde kalan kısa tüyler hiç lazer görmemiş gibime geliyor çünkü traş makinasıyla kesildiği gibi sert yani elimi sürdüğümde batıyor. Sizce ne yapmalıyım ? yüzümdeki tüyler dökülür mü veya lazer görmüş müdür ? Çok kafam karıştı lütfen yardımcı olur musunuz ? Ayrıca buradan memnun kalmazsam başka bir yerde devam etmek istiyorum İstanbul Avrupa yakasında diode lazer yaptırabileceğim güvenli sonuç alabileceğim bir yer var mı yardımcı olur musunuz ?
slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.yazılan ları okuyunca bende birşeyler yazmak istedim. ben den lazer epilasyon yaptırdım üsküdar çamlıca da tüm vücut 1000 tl ye anlaştık parayı kartla peşin ödedim. 1. seans tan sonra 15 gün sonra 2. seansa 15 gün sonrada 3. seasa gittiğimde kıllaarın 4/3 nün bittiğini gördüm verdiğim para helal olsun çok da memnun kaldım . üsküdar çamlıca da oturanlara tavsiye ederim.ilgilenen olursa ben faydalan dım faydalanmak isteyen olursa da buraya gittiğim yerin adını ve telefonunu yazıyorum.EBRU USTA GÜZELLİK SALONU 0216 422 71 42
kızlaryardımınıza ihtiyacım var,
diod lazere giderken kıllarınız alıp mı gidiyosunuz? gideceğim merkezdeki kadın kıllarınızı makineyle, ağdayla veya jiletle alın gelin dedi eğer çıkmış olsa burada jiletle alırız tekrar dedi, sormak istediğim siz nasıl gidiyosunuz ? ağda yapmak ne kadar doğru daha doğrusu kılları kökünden almak ne kadar mantıklı? alex cihazında kılların bi kısım çıkmış olmasını istiyolar ama diodde tam tersimi hiç olmaması mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?