- Konu Sahibi EstetikEditor
-
diod lazerde genital ve bacak ortalama kaç seansta bitiyor? ben diod yaptırıyorum ve 10 seans aldım , 3. seans yaptırdım en son ama bitmeyecek diye korkuyorum açıkcası.
kızlaryardımınıza ihtiyacım var,
diod lazere giderken kıllarınız alıp mı gidiyosunuz? gideceğim merkezdeki kadın kıllarınızı makineyle, ağdayla veya jiletle alın gelin dedi eğer çıkmış olsa burada jiletle alırız tekrar dedi, sormak istediğim siz nasıl gidiyosunuz ? ağda yapmak ne kadar doğru daha doğrusu kılları kökünden almak ne kadar mantıklı? alex cihazında kılların bi kısım çıkmış olmasını istiyolar ama diodde tam tersimi hiç olmaması mı lazım
çok teşekkür ederim kızlar bilgilendirdiğiniz için,
peki üst bacağı da yaptırıyomusunuz oraya jilet vurmak korkutuyo beni, hani lazer iyi gelmezse kıllarımı yok yere kalınlaştırmış olmayayım. siz nasıl yapıyosunuz
panikleme canım depilıgt ta diotun son çıkan makinası bende ona gidiyorum genital yarı yarıya döküldü ama dökülenler yine çıkabılıyor koltuk altım da hemen hmen tamamı döküldü ama bacaklarımı fark bile edemiyorumdöküldülermi diye bacaklar daha zor dökülüyormuş. benim ikinci seansım yapıldı.3.seansım 26 haziranda.
kızlaryardımınıza ihtiyacım var,
diod lazere giderken kıllarınız alıp mı gidiyosunuz? gideceğim merkezdeki kadın kıllarınızı makineyle, ağdayla veya jiletle alın gelin dedi eğer çıkmış olsa burada jiletle alırız tekrar dedi, sormak istediğim siz nasıl gidiyosunuz ? ağda yapmak ne kadar doğru daha doğrusu kılları kökünden almak ne kadar mantıklı? alex cihazında kılların bi kısım çıkmış olmasını istiyolar ama diodde tam tersimi hiç olmaması mı lazım
merhaba arkadaşlar, öncelikle lazerin işe yaramadığını ve para tuzağı olduğunu düşünenlerdendim ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile onun gittiği yerde ütüleme diyot lazere başladım.
Ilk olarak tüm vücut olmasın diye kollarıma yaptırayım dedim, sonuçlar beklediğimden çok çok daha iyi. Gittiğim yerdeki uzman estetisyen 6 seans demişti ama sanırım 3-4 seans gibi istediğim sonuca ulaşmış olacağım. Kullanılan cihazın adı ironlase exar diyot lazer, gittiğim yer gaziemirde bir güzellik polikliniği, reklam olmasın diye ismini vermeyeyim ama kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Ben gaziemirde oturduğum için orayı tercih ediyorum ama izmirde neredeyse her ilçede şubeleri var, hatta istanbul'da falanda varmış.
Bu arada diyot lazerde 10 gün sonra gibi dökülme oluyomuş, bazı arkadaşlar panik yapmışlar dökülme olmadı diye, merak etmeyin 10 gün sabredin :)
benim aklımdaki tek soru işareti bu kalıcı olacak mı? Uzman arkadaşlar kesinlikle kalıcıdır diyorlar, umarım ilerde tekrar çıkmaz bu tüyler.. Haftaya 3. Seansım var, onun sonuçları da ortaya çıkınca paylaşacağım...
Merhabalar ben de bugün kadıköy kızıltoprakta bi güzellik merkezinde görüşmeye gittim. çene altı için diode lazer yaptırmayı düşünüyorum tüylerim cok sert degil, ama tabiki rahatsızlık veriyor. birsürü yer okudum yorum okudum emin olamıyorum bugün görüşme güzeldi test atısı yapıldı hissediyo musun falan dedi estetisyen hissediliyo ama ortadan biraz daha az bi acı. bu arada tüy rengim kahve turuncu gibi( daha önce alexandrite yaptırdım bi işe yaramadı igneli lazer yaptırdım ki onu yaklasık 10 15 seans yaptırmısımdır onun da bi yararını göremedim ve yüzümde iz bıraktıgını düsünüyorum cenemin rengi koyulastı (yogun kıl olan bölgeler). bi fikri olan var mı leda diode hakkında hala vazgecme sansım var ilk seansım haftaya perşembe fikri olan varsa söyleyebilr mi? bıktım artık kurtlmak istiyorum bunlardan seyrelseler bile razıyım o derece yaa 43:
bildiğim kadarıyla dioadda hiç kıl olmaması gerekiyor. bende önce dioada gittim. cildim mikrop kaptı. belki daha önceki müşteriye çalıştıkları uç değiştirilmemişti bile.(ki özel bölge bile çalışıyorlar) doktora göründüm cilde temas ettirildiği için yeteri kadar dezenfekte edilmemiş olmasından dolayı makineyi değiştirdim. Şimdi yenibosnada safa hastanesinde aleksandır (hiç cildime temas edilmiyor) la işlem görüyorum. çok da memnumum. İlk seans itibariyle tertemiz kılsız dolaşıyorum.
bende hala karar veremedim arkadaşlar diodamı gidiyim yoksa aleks artı nd yag olan bir yeremi bilemiyorum diod yüz için iyimiş benimde yüzümde bayagı var favori kısmında ama diod yaptıran arkadaşlar genitalde çok acı olduğunu söylemiş 10 seanslık pakete gideyim diod marka cihazla komple vücut 1800 10 taksit sizce nasıl iyimi gideyimmi
Benim de Anadolu yakasında güvenilir nir yere ihtiyacım var Ümraniye'de 2senedir gittiğim yer sürekli isim değiştirip taşındı hiç nir sonuç alamadım küçükyalıda oturuyorum özelden mesajla yardımcı olursanız çok sevinirimben pendikte gidiyorum canım..istersen özelden veririm ismini
Canım ya diode lazer ben bi kere gittim yüzümde problem oldu hemde çok pahalı bir fiyat diode için aleks en iyisi ki ben şimdi yenibosnada safaya devam ediyorum tüm vücut 1.350 tl 12 seans gibi bi şey. yani açtıkları içinde çok yeni her şey ve çok memnunum.
arkadaşlar ben şişlide gidiyorum bütün vücut yaptırıyorum ama öyle çok acı olmuyo zaten tüyler azaldıkça acısıda fazla kalmıyo ben 5. seansı yaptırıyorum bana 6 8 seans arası biter demişlerdi ve bayağı azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?