• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ben 2.seansımı yaptırdım. ilki kadar cabuk dökülmedi. daha yeni yeni cıkıp dökülenler vr:26: kökler zayıfladığı için sanırım:S

benim gittiğim yer 4.seansla büyük ölçüde biter tüyleriniz dedi. öyle olacağınıda düşünüorum gidişattan. zaten benim gittiğim yerde 4.seanstan sonrası ücretsz:64: kendilerinden emin olmasalar böle bi uygulama yapmazlardır herhalde:1:

Merhaba, ben de diode lazere başlayacağım ama sizin gittiğiniz yer neresi acaba ve 4. seanstan sonra gerçekten bitti mi ? Bir de benim bacağımın üst tarafındaki tüyler ince, onlarda da işe yarar mı acaba ?

merhaba kızlar bende diode lazere gidiyorum 7. seansım bitti acayip memnunum yanlız benim 10 seans sürücek ki öle 4 seansta biticek bişi degil esmer tenliyim kıllarımda koyu 4. seansımda baya baya cıkıyordu. ve canım cok acıyor artık sogutucu sprey kullanıorum ama yinede cokk acıyor 10. seansı düşünemiyorumm :18::18::18:

arkadaşlar ben şişlide gidiyorum bütün vücut yaptırıyorum ama öyle çok acı olmuyo zaten tüyler azaldıkça acısıda fazla kalmıyo ben 5. seansı yaptırıyorum bana 6 8 seans arası biter demişlerdi ve bayağı azaldı

arkadaşlar ben şişlide gidiyorum bütün vücut yaptırıyorum ama öyle çok acı olmuyo zaten tüyler azaldıkça acısıda fazla kalmıyo ben 5. seansı yaptırıyorum bana 6 8 seans arası biter demişlerdi ve bayağı azaldı

canım peki tene temas eden yeri bişeyle temizliyolar mı? yoksa çok tehlikeli olur hastalık kapma açısından, bende burda bi merkeze 2 seans diod yaptırdım sonra sivilcelenme olunca korktum açıkcası mikrop felan kaptım diye, birde sizde jel sürüyolarmı?

Merhaba, ben de diode lazere başlayacağım ama sizin gittiğiniz yer neresi acaba ve 4. seanstan sonra gerçekten bitti mi ? Bir de benim bacağımın üst tarafındaki tüyler ince, onlarda da işe yarar mı acaba ?

4.seanstan sonra 1defa gidebildim sadece.onda komple değil tüy cıkan bölgeleri yaptılar sadece. ben uzun zamandır gitmiorum özel sebeplerden dolayı.1,5seneyi gecti. o yüzden özel bölgedeki tüyler canlamaya basladı. ama koltuk altım iyi durumda.3-5tüy var.
simdi bacaklarım ve özel bölge için gidicem. diod mu soprano mı karar veremedim. diod light sheer özel bölgeyi cok acıtıo ya

canım peki tene temas eden yeri bişeyle temizliyolar mı? yoksa çok tehlikeli olur hastalık kapma açısından, bende burda bi merkeze 2 seans diod yaptırdım sonra sivilcelenme olunca korktum açıkcası mikrop felan kaptım diye, birde sizde jel sürüyolarmı?

bende herhangi bi sivilcelenme olmuyo canım çok temiz ve titiz davranıyolar hayır bende jel kullanmadılar

yorumları okuyunca lazer konusunda tavsiye alabileceğimi düşündüm:) bu hafta diode lazere başlayacağım, alex denedim ve hiç memnun kalmadım belkide esmer tenli olduğumdan. diode lazerin çok acılı olduğu söyleniyor, ve jel kullanılıyormuş. deneyimleri olanlar yazarsa çok makbule geçer :)

yorumları okuyunca lazer konusunda tavsiye alabileceğimi düşündüm:) bu hafta diode lazere başlayacağım, alex denedim ve hiç memnun kalmadım belkide esmer tenli olduğumdan. diode lazerin çok acılı olduğu söyleniyor, ve jel kullanılıyormuş. deneyimleri olanlar yazarsa çok makbule geçer :)

ben alexside denedim ama onun acısının yanında diode sinek ısırıgı gibi kalıyor :53: ya tabi seanslar arttıkca derecede artıo ilk seanstan daha fazla acı hissediyosun ama dayanılmıyacak bi acı degil. evet jel kullanılıyor :1:

kızlar ya diod lazer de jel sürerek mi yapıyolar ? benim gittiğim merkez jel sürüyodu, üstelik çok fazla acıyo, alex ten kat kat fazla alex te yaptırmıştım bu kadar acımıyodu.

diode için kimileri dayanılmaz olduğunu söylüyor kimileri alex e göre daha az acı verdiğini.. diode markasınında farklı modelleri var, acı modele göre değişiyor belkide :D epilasyonumu yapacak olan bayanda diodenin az acı verdiğini söyledi ve güvenmek istiyorumm ona :) alexte genitale dayanamıyordum bunda da öyle olursa vay halime :D

Ben de diode ile başladım. Daha 2. seansım bitti. Şimdilik memnunum ama sonuca ulaşırmıyım bilemiyorum tabi şimdiden. İnşallah kurtulurum.

bende bugün diod ile ilk seansıma girdim, genital ve yüz için. tüyler öylece duruyor, 10 gün sonra döküleceği söylendi ama o sert olanlar nasıl dökülür bilemiyorum, dökülürse bravo diyeceğim:) senin nasıl oldu sonradan mı dökülüyor dedikleri gibi?

kızlar bana yardım edın kandırılıyor olabılırım :) 2 seans tır bıyık bolgeme dıode yaptırıyorum ama daha seanstan cıkmadan tuylerım tamamen gıtmemıs oluyor. ılk seferınde eve gıttıgımde farkettım tuylerın gıtmedıgını sonra aradım normal onlar dokulecek dedıler. bugun 2. seansım vardı tuylerı makınayla traş ettiler sonra ıslem uyguladılar fakaattt tuyler halaa duruyo soyledım bu tuylerın halaa durması normal mı dıye evet normal onlar 10 gun sonra dokulecek dedıler. ıyıde arkadaşşş ben zaten tuysuz gezmek ıstıyorum adamlar 10 gun e dokulur dıyolar bıraz işkillendim açıkçası size danısayım dıode kullananların ıslem sonrasında hala tüyleri duruyormu dıye merak ettim. cevaplarsanız sevınırım :34:

Merhaba kızlar ben lazer yaptırıyorum 6 seans bir yerde yaptırdım 8 seanlık pakette başka bir yerden aldım şuan 3 seanstayım hep acı çekiyordum hiç gitmek istemiyordum ve çok uzun sürüyordu bu sefer gidişimde makina değişmiş yine herzamanki gibi jel sürdü normalde atış halinde yapardı bu sefer jeli sürdükten sonra makinanın başlığını cildimin üstüne sürekli temas halinde sürdürerek yaptı seansı öyle yaptı hiçte acı çekmedim sadec geniltal bölgemde çooook azzz bir acı fark eildecek bile kadar değildi sonra makinaya baktım diode lazer yazıyordu acı olayına hala inanamıyorum yaa:36::36:

Merhaba kızlar ben lazer yaptırıyorum 6 seans bir yerde yaptırdım 8 seanlık pakette başka bir yerden aldım şuan 3 seanstayım hep acı çekiyordum hiç gitmek istemiyordum ve çok uzun sürüyordu bu sefer gidişimde makina değişmiş yine herzamanki gibi jel sürdü normalde atış halinde yapardı bu sefer jeli sürdükten sonra makinanın başlığını cildimin üstüne sürekli temas halinde sürdürerek yaptı seansı öyle yaptı hiçte acı çekmedim sadec geniltal bölgemde çooook azzz bir acı fark eildecek bile kadar değildi sonra makinaya baktım diode lazer yazıyordu acı olayına hala inanamıyorum yaa:36::36:

daha önce 6 seans yaptırmışsın,hiç fayda etmedimi ,hangi makinayla yaptırmştın.

şu an 3 seanstan sonra durum nasıl peki,tüm vucutmu yaptırıyorsun...

daha önce 6 seans yaptırmışsın,hiç fayda etmedimi ,hangi makinayla yaptırmştın.

şu an 3 seanstan sonra durum nasıl peki,tüm vucutmu yaptırıyorsun...

6 seansı yaptırdığım makinayı hatırlamıyorum hiçmi faydası olmadı diye sorarsanız olmadı değil oldu ama % 30 falan
şuan yaptırdığım yerde 3 seanstayım ama son gittiğim makina değişik ve acısızdı komple vücut yaptırıyorum şimdilik memnunum dökülmelerim var ama tabiki gene çıkıyor geriye yenelik tüylerimde hemen hemen bacaklarımda % 60 koltuk altımda % 50 özle bölgede %50 dökülme var aslında lazer için çok uygunum beyaz ten koyu renkli tüy (ama zamanla tüylerim sarardı ve inceldi )

kızlar bana yardım edın kandırılıyor olabılırım :) 2 seans tır bıyık bolgeme dıode yaptırıyorum ama daha seanstan cıkmadan tuylerım tamamen gıtmemıs oluyor. ılk seferınde eve gıttıgımde farkettım tuylerın gıtmedıgını sonra aradım normal onlar dokulecek dedıler. bugun 2. seansım vardı tuylerı makınayla traş ettiler sonra ıslem uyguladılar fakaattt tuyler halaa duruyo soyledım bu tuylerın halaa durması normal mı dıye evet normal onlar 10 gun sonra dokulecek dedıler. ıyıde arkadaşşş ben zaten tuysuz gezmek ıstıyorum adamlar 10 gun e dokulur dıyolar bıraz işkillendim açıkçası size danısayım dıode kullananların ıslem sonrasında hala tüyleri duruyormu dıye merak ettim. cevaplarsanız sevınırım :34:

lazer yaparken traşlıyorlar sonra ısı enerjisi vererek kıl köklerindeki canlılığı öldürüyorlar ölen kıl kökleri yaklaşık 10 20 gün arasında dökülmeye başlıyor yani lazerin o anda kıl köklerine verdiği enerji kılın kökünü kurutarak sonra dökülmesini sağlıyor merak etme kandırılmıyorsun yani :34::34:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım:) ben ütüleme lazer yaptırmaya başladım geçen ay.hem genital bölgeye hemde kol altı bölgesine yaptırıyorum.daha ilk seanstan çok etkisini gördüm.ilk seansta çok etkisi görülmez dediler fakat benim neredeyse %80 i döküldü.ve yaptırırken çok hafif yanma hissettim öyle kabarma kızarıklık filan olmadı (ki ben çok açık ve hassas tenliyim).bu lazerde beyaz ve sarı tüyler bile görülüyormuş ayrıca güneş ışığından sakınmamıza da gerek yok. yani yaptırmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.bu arada ben grupondan 2 bölge aldım toplam 170 tl ödedim..

bende bugün diod ile ilk seansıma girdim, genital ve yüz için. tüyler öylece duruyor, 10 gün sonra döküleceği söylendi ama o sert olanlar nasıl dökülür bilemiyorum, dökülürse bravo diyeceğim:) senin nasıl oldu sonradan mı dökülüyor dedikleri gibi?

yeşim 10 15 gün içinde dökülmeye başlıyor bende ilk senin gibi düşünüyordum hatta umudumda kırılmaya başlamıştı :) ama uzadıkça kendiliğinden döküldü hatta ilk o sert dediklerin döküldü :)

lazer yaparken traşlıyorlar sonra ısı enerjisi vererek kıl köklerindeki canlılığı öldürüyorlar ölen kıl kökleri yaklaşık 10 20 gün arasında dökülmeye başlıyor yani lazerin o anda kıl köklerine verdiği enerji kılın kökünü kurutarak sonra dökülmesini sağlıyor merak etme kandırılmıyorsun yani :34::34:

2. gunum ve tüyler daha bı uzadı baıraz panık oldum ama cevabın benı rahatlattı teşekkürler:9:

ben izmirde yaptırdım diode soprano xl sadece bir yerde varmış zaten. basmane tren garına çok yakın. bacakta koltuk altında acı yok. genitaldede çok az.

Merhaba,
Gittiğiniz merkezin adı nedir ve tam olarak nerde? Ücret nedir?
Bilgi vereilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler :)

Back