• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

kızlaryardımınıza ihtiyacım var,
diod lazere giderken kıllarınız alıp mı gidiyosunuz? gideceğim merkezdeki kadın kıllarınızı makineyle, ağdayla veya jiletle alın gelin dedi eğer çıkmış olsa burada jiletle alırız tekrar dedi, sormak istediğim siz nasıl gidiyosunuz ? ağda yapmak ne kadar doğru daha doğrusu kılları kökünden almak ne kadar mantıklı? alex cihazında kılların bi kısım çıkmış olmasını istiyolar ama diodde tam tersimi hiç olmaması mı lazım

kesinlikle lazer yaptırdığın süreç boyunca ağdayla , makinayla vb. kökten almayın. jiletle alınması gerekiyor. kökten alınırsa lazer hiçbir fayda sağlamaz. Ben dioda gidiyorum bana epilatörlerde olan jilet gibi başlıkla almamı önerdi ben öyle yapıyorum kökten almıyorum yani.

çok teşekkür ederim kızlar bilgilendirdiğiniz için,

peki üst bacağı da yaptırıyomusunuz oraya jilet vurmak korkutuyo beni, hani lazer iyi gelmezse kıllarımı yok yere kalınlaştırmış olmayayım. siz nasıl yapıyosunuz

çok teşekkür ederim kızlar bilgilendirdiğiniz için,

peki üst bacağı da yaptırıyomusunuz oraya jilet vurmak korkutuyo beni, hani lazer iyi gelmezse kıllarımı yok yere kalınlaştırmış olmayayım. siz nasıl yapıyosunuz

ben üst bacağımı yaptırmıyorum. benim çok az olduğu için orada sonuç vermez dediler ama ablam yaptırıyor tüm bacağı, alıyor jiletle mecburen .lsizin azsa üst bacağınız, çıkmayan yerlerine jilet sürmeyin bence ama belli bir uzunluğu olanıda jiletle almak gerekiyor. siz yinede tereddüt ediyorsanız yaptırdığınız yere sormakta fayda var.

arkadaşlar merhaba, ben daha yeni uyeyim ve sizlere bir şey danışmak istiyorum, bakırköyde bir merkeze gidiyorum sanırım isim vermememiz gerekiyor, depilight diode cihaz kullanıyolar tüm bacak ve kol altı için ilk kez geçen hafta gittim, seansım kısa sürdü yani bacak 15-20 kol altı 5-6 dk falandır en fazla,
üst bacakta çok acı olmadı alt bacakta yer yer kol altım biraz sızladı ama tüylerim hiç dökülmedi hatta uzuyor, 20 gün içinde dökülür dediler ama tedirgin oldum dökülür mü yaptıran var mı?
Bir de 5 seansta kol altın azalır ama bacak için pek bir şey bekleme 10-12 seans lazım dedim çok değil mi 12 seans bilemiyorum, yaptıranlar deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim? :/

panikleme canım depilıgt ta diotun son çıkan makinası bende ona gidiyorum genital yarı yarıya döküldü ama dökülenler yine çıkabılıyor koltuk altım da hemen hmen tamamı döküldü ama bacaklarımı fark bile edemiyorumdöküldülermi diye bacaklar daha zor dökülüyormuş. benim ikinci seansım yapıldı.3.seansım 26 haziranda.

merhaba çok zaman önce yazmışsınız ama depilight diode kullanmışsınız ondan merak ediyorum, tecrübeli birine danışmak istedim ben daha ilk defa 10 gün kadar önce girdim kolaltı ve bacak için dökülmeye başlamadı bile :/
depilight ile kaç seans yaptırdınız? memnun kaldınız mı? kaçıncı seanstan itibaren etkisini göstermeye başladı biraz tecrübelerinizi anlatabilir misiniz? çok soru sordum kusura bakmayın ama yeni başladığım için biraz meraklıyım ne olacak diye :)

kızlar, bu başlık altında yazdıklarınızın hepsini okuyumuadım ama ilk 6 sayfada okuduğum kadarıyla diod ince tüylerde etkili olmuyor demişsiniz ve ayrıca lazer uygulamadan önce de jiletle alıyorlar tüyleri demişsiniz, şunu anlamadım ben kendi üzerimde denediğim için biliyorum ki jiletle alınan tüyler zaten hem çoğalır hem de kalınlaşır, böyle bir durumda diod lazerin etkili olması lazım değil mi?

Merhaba ben 1-2 senedir tüm vücuduma alex ve ndyag karışımı bir cihazla lazer yaptırdım. Düzenli gitmediğim için 10.seansım daha yeni bitiyor. Beyaz-bugday tenliyim-kıllar orta kahve. Yüzümde dudaküstü olan ortakahve tüyler alex ile cok degismedi, hatta tetikledi cenemde ve boynumda olmayan kıl cıkmıstı. lightsheer diode ince ve yüz tüyleri için iyi oldugunu okudum forumlardan. O nedenle 1 seans denedim, kontrole gittim kalanları da lazer yaptılar. Şimdi 1 ay gecti sanki hiç azalma olmadı. 2.seans geldi, ancak cihaz arızalanmış. Yurtdıiından parça bekleniyormuş.
Bu kadar zaman bu halde bekleyemem. Yüz için hafif kahve olan tüyler için diode yapıp iyi sonuç alan ve memnun kalan var ise, paylasırsa sevinirim.
Ben Şişli'de oldugumdan Nişantaşı-Levent taraflarında temiz , güvenilir bir yer arıyorum. Özelden yer bilgisi paylasırsanız sevinirim.

Ayrıca üst bacaklarım alex -ndyag cihazı ilepek azalmadı. Hep ince tüyler çıkıyor. Ve farkettim kadın bana kontrole gel hiç demedi. Çoğu zaman kalan tüyler oluyordu hep jiletleyip bir sonraki seansa kaldılar. Kontrol süresi ne kadar zamanda olmamlı? Üst bacak için diode hangi cihazı iyidir?

Tesekkurler

kızlaryardımınıza ihtiyacım var,
diod lazere giderken kıllarınız alıp mı gidiyosunuz? gideceğim merkezdeki kadın kıllarınızı makineyle, ağdayla veya jiletle alın gelin dedi eğer çıkmış olsa burada jiletle alırız tekrar dedi, sormak istediğim siz nasıl gidiyosunuz ? ağda yapmak ne kadar doğru daha doğrusu kılları kökünden almak ne kadar mantıklı? alex cihazında kılların bi kısım çıkmış olmasını istiyolar ama diodde tam tersimi hiç olmaması mı lazım

bildiğim kadarıyla dioadda hiç kıl olmaması gerekiyor. bende önce dioada gittim. cildim mikrop kaptı. belki daha önceki müşteriye çalıştıkları uç değiştirilmemişti bile.(ki özel bölge bile çalışıyorlar) doktora göründüm cilde temas ettirildiği için yeteri kadar dezenfekte edilmemiş olmasından dolayı makineyi değiştirdim. Reklam içerikli konu veya mesaj aleksandır (hiç cildime temas edilmiyor) la işlem görüyorum. çok da memnumum. İlk seans itibariyle tertemiz kılsız dolaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bana bizzzat yaptıran birilütfen cevap versin.Ben favorilerim ve yanaklarımın alt kısımlarına lazere gitti.Çok bişey yoktu belki de ama ben taktım bi kere 2 sene kafamda onların üzültüsü vardı.cesaret edip ıpl lazere gittim .4 seans yaptırdım.seanslar arasında çok rahattım 2 sene boşuna üzülmüşüm dedim.Lazeri uygulamaadan önce traş makinesiyle kısaltıyorlardı tüylerini 15 gün sonra da konntrol atışına gidiyordum.4.seanstan sonra yaz olduğu için ara vermeyi düşündüm çünkü baya azalmış ve incelmişti iz miz olur diye bekleyeyim idare ederim dedim.4.seanstan 1,5 ay sonra baktım ki lazeri uygulamadığımızı düşündüğüm alanlardaki tüylerim sertleşmiş ve kalınlaşmış.ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM BAŞKA Bİ YERE SORDUM O DA LAZER SERTleştirmez keserken oraları da kesmişlerdir dedi.6yeni bir yer buldum diot lazer yapıyolar orda ve polikinlik.tek korkum olmayan yerlere de sıçratırsam gül gibi suratımı erke gibi kılla kaplatırsam bana yardım edin

merhaba arkadaşlar, öncelikle lazerin işe yaramadığını ve para tuzağı olduğunu düşünenlerdendim ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile onun gittiği yerde ütüleme diyot lazere başladım.
Ilk olarak tüm vücut olmasın diye kollarıma yaptırayım dedim, sonuçlar beklediğimden çok çok daha iyi. Gittiğim yerdeki uzman estetisyen 6 seans demişti ama sanırım 3-4 seans gibi istediğim sonuca ulaşmış olacağım. Kullanılan cihazın adı ironlase exar diyot lazer, gittiğim yer gaziemirde bir güzellik polikliniği, reklam olmasın diye ismini vermeyeyim ama kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Ben gaziemirde oturduğum için orayı tercih ediyorum ama izmirde neredeyse her ilçede şubeleri var, hatta istanbul'da falanda varmış.
Bu arada diyot lazerde 10 gün sonra gibi dökülme oluyomuş, bazı arkadaşlar panik yapmışlar dökülme olmadı diye, merak etmeyin 10 gün sabredin :)
benim aklımdaki tek soru işareti bu kalıcı olacak mı? Uzman arkadaşlar kesinlikle kalıcıdır diyorlar, umarım ilerde tekrar çıkmaz bu tüyler.. Haftaya 3. Seansım var, onun sonuçları da ortaya çıkınca paylaşacağım...

canım ben de gaziemirde oturuyorum lütfen bana özelden şu polikliniğin adına verirmisin ya da nerdeyse tarif edebilir misin?

Merhabalar ben de bugün kadıköy kızıltoprakta bi güzellik merkezinde görüşmeye gittim. çene altı için diode lazer yaptırmayı düşünüyorum tüylerim cok sert degil, ama tabiki rahatsızlık veriyor. birsürü yer okudum yorum okudum emin olamıyorum bugün görüşme güzeldi test atısı yapıldı hissediyo musun falan dedi estetisyen hissediliyo ama ortadan biraz daha az bi acı. bu arada tüy rengim kahve turuncu gibi:(( daha önce alexandrite yaptırdım bi işe yaramadı :( igneli lazer yaptırdım ki onu yaklasık 10 15 seans yaptırmısımdır onun da bi yararını göremedim ve yüzümde iz bıraktıgını düsünüyorum cenemin rengi koyulastı (yogun kıl olan bölgeler). bi fikri olan var mı leda diode hakkında hala vazgecme sansım var ilk seansım haftaya perşembe fikri olan varsa söyleyebilr mi? bıktım artık kurtlmak istiyorum bunlardan seyrelseler bile razıyım o derece yaa:((:43:

diod lazerden memnun kaldın mı kurtuldun mu tüylerinden bilgi verebilir misin ?

bildiğim kadarıyla dioadda hiç kıl olmaması gerekiyor. bende önce dioada gittim. cildim mikrop kaptı. belki daha önceki müşteriye çalıştıkları uç değiştirilmemişti bile.(ki özel bölge bile çalışıyorlar) doktora göründüm cilde temas ettirildiği için yeteri kadar dezenfekte edilmemiş olmasından dolayı makineyi değiştirdim. Şimdi yenibosnada safa hastanesinde aleksandır (hiç cildime temas edilmiyor) la işlem görüyorum. çok da memnumum. İlk seans itibariyle tertemiz kılsız dolaşıyorum.

diod lazeri favorilerime düşünüyorum ama korkularım var önerir misin ? olmayan yerlere de yayılır mı?

merhaba kızlar
dün diode lazer ile tüm bacak epilasyona gittim gelmeden traşlayın gelin dedi
bacaklarıma jel sürüp üstünden gezdirerek atış yaptı şuan bütün kıllar duruyor 10 güne kadar döküleceğini söylediler
diger seansm tam 1 ay sonra
6 seanslk paket satın almştm umarım ozamana %70 felan azalır :(

bende hala karar veremedim arkadaşlar diodamı gidiyim yoksa aleks artı nd yag olan bir yeremi bilemiyorum diod yüz için iyimiş benimde yüzümde bayagı var favori kısmında ama diod yaptıran arkadaşlar genitalde çok acı olduğunu söylemiş 10 seanslık pakete gideyim diod marka cihazla komple vücut 1800 10 taksit sizce nasıl iyimi gideyimmi

bende hala karar veremedim arkadaşlar diodamı gidiyim yoksa aleks artı nd yag olan bir yeremi bilemiyorum diod yüz için iyimiş benimde yüzümde bayagı var favori kısmında ama diod yaptıran arkadaşlar genitalde çok acı olduğunu söylemiş 10 seanslık pakete gideyim diod marka cihazla komple vücut 1800 10 taksit sizce nasıl iyimi gideyimmi

Canım ya diode lazer ben bi kere gittim yüzümde problem oldu hemde çok pahalı bir fiyat diode için aleks en iyisi ki ben şimdi Reklam içerikli konu veya mesaj ediyorum tüm vücut 1.350 tl 12 seans gibi bi şey. yani açtıkları içinde çok yeni her şey ve çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ya diode lazer ben bi kere gittim yüzümde problem oldu hemde çok pahalı bir fiyat diode için aleks en iyisi ki ben şimdi yenibosnada safaya devam ediyorum tüm vücut 1.350 tl 12 seans gibi bi şey. yani açtıkları içinde çok yeni her şey ve çok memnunum.

acı oluyor mu peki ben de istanbulda bir yer alıyorum devam ettiğim yerden memnun kalmadım =( ne kadardır devam ediyorsun ve dökülme ne oranda canım? yenibosna bayağı uzak bana gerçi ama tavsiye ediyorsan bir görüşeyim.

arkadaşlar ben şişlide gidiyorum bütün vücut yaptırıyorum ama öyle çok acı olmuyo zaten tüyler azaldıkça acısıda fazla kalmıyo ben 5. seansı yaptırıyorum bana 6 8 seans arası biter demişlerdi ve bayağı azaldı

canım sen ne kadara gidiyorsun özel mesaj atamıyorum yeni üye olduğum için.

hzl6089 da bir yerden bahsetmiş ama ona da aynı sebepten ulaşamadım

Back