Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

İnşallah olumlu olur. Teşekkür ederim iyi dileklerin için..Senin adına üzüldüm canım ama dediğin gibi gitmeyi bıraktığın için etkisini görmemiş olabilirsin. Benim de 10 gün içinde dökülmelerim oluyor.

amma çok arkadaşımız acıdan şikayet ediyomuş :))) canım ben bi ürün gördüm este krem diye,gerçekten harika. siteye yeni kayıt oldum ama kendime görev edindim ağda ve epilasyondan acı çekenlere yardım etmeyi :) heralde kremin firması bana yakında reklam parası falan verir :)) bolatshop diye bi iste var,ordan kremi alıp kullanıyosun,hiç acı duymuyosun. bu yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıp her konuya cevap yazıcam:)) amme hizmeti yapıyorum resmen

oldum bende işe yaradı üst bacakta az kaldı alt bcak hiç çıkmıyor bir de kollara güneşli havada yapmadıklarından az yaptırıyorum ama azalma var

İnce tüyler için olan diode lazer en iyisi arkadaşlar!. alexander kalın tüylere iyi geliyor. Fakat kalın tüyler zamanla inceldikten sonra alexander tekrar tüyleri kalınlaştırıyor. Fakat diode lazer ince tüyleri birebir görebilen bir cihaz. Ben Yüz(bıyık), koltukaltı ve kola gidiyorum çok memnunum.

bütün sitelerde sizin bu yorumunuz var hemde aynı cümlelerle..bırakın bu reklamı artık..

arkadaşlar ben dün diod lazere başladım bacaklarım için genitale cesaret edemedm bacaklarım bile acıdı çok markası leda guental tarama yöntemiymiş.ama estetisyen bir ay aralıklarla yaparız seansları dedi.bu cihazla yaptıran var mı aranızda yani bu bir ay bana biraz kısa geldi de.yoksa sırf fazla para için mi sık seans uygulayacak bacaklarım saatlerce yandı lütfen cevap bekliyorummm

arkadaşlar, anadolu yakasında güvenilir diode lazer merkezi bileniniz var mı? yüzüme yaptırıcam ...

arkadaşlar, anadolu yakasında güvenilir diode lazer merkezi bileniniz var mı? yüzüme yaptırıcam ...

Ataşehirde bi merkeze gidiyorum,sahipleri de yapan da doktor,sahipleri yapıyor zaten. Doktor olunca içim daha da rahat ama sadece genitale yaptırdığım için yüz konusunda bi fikrim yok.2 seans gittim henüz ama çok memnun kaldım yalnız çok acıyor gerçi kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişiklik gösterir ve kısa süreli bi acı olduğu için sonucuna değer.

bende diod yaptırıyorum ama 2 ayda bir

KIzlar bende cumartesi baslıyorum diode lazer yapılacak bana da..ama şuphelerim varyaa..yine mi çıkıcak tüyler kesin çözüm değilmi yani?

hayır tatlım site üzerinden özel msj atıcam..yukarda bildirimleriniz kısmında kırmızı bir uyarı görüceksin tıklarsan oraya msjı okuyabilirsin

Ben hiç memnun kalmadım diod falan hep hikaye ,bitirmiyor ,habire gidiyorsun bir işe yaramıyor ,ben bıraktım artık

Merhabalar ben de bugün kadıköy kızıltoprakta bi güzellik merkezinde görüşmeye gittim. çene altı için diode lazer yaptırmayı düşünüyorum tüylerim cok sert degil, ama tabiki rahatsızlık veriyor. birsürü yer okudum yorum okudum emin olamıyorum bugün görüşme güzeldi test atısı yapıldı hissediyo musun falan dedi estetisyen hissediliyo ama ortadan biraz daha az bi acı. bu arada tüy rengim kahve turuncu gibi( daha önce alexandrite yaptırdım bi işe yaramadı igneli lazer yaptırdım ki onu yaklasık 10 15 seans yaptırmısımdır onun da bi yararını göremedim ve yüzümde iz bıraktıgını düsünüyorum cenemin rengi koyulastı (yogun kıl olan bölgeler). bi fikri olan var mı leda diode hakkında hala vazgecme sansım var ilk seansım haftaya perşembe fikri olan varsa söyleyebilr mi? bıktım artık kurtlmak istiyorum bunlardan seyrelseler bile razıyım o derece yaa43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…