- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben diode yaptırıken seanstan sonra 1 hafta 10 gün içinde tüylerim dökülüyordu. sonra baya baya azaldı. neyse bende gitmeyi bıraktım. azaldı die. ama dökülenlerin hepsi geri çıktı ve eskisi gibi hiçbi değişim görmedim. =/ genital öyle diğer bölgeler için de biraz azalma gördüm. ama tüylerim açık belki ondan etkisini görmedim.kişiden kişiye değişir. umarım seninki olumlu sonuçlanır. =)
kızlar ben diod soprano lazere girdim bugün ama jell sürdüler Diod da jel sürülüyomu?
amma çok arkadaşımız acıdan şikayet ediyomuş :))) canım ben bi ürün gördüm este krem diye,gerçekten harika. siteye yeni kayıt oldum ama kendime görev edindim ağda ve epilasyondan acı çekenlere yardım etmeyi :) heralde kremin firması bana yakında reklam parası falan verir :)) bolatshop diye bi iste var,ordan kremi alıp kullanıyosun,hiç acı duymuyosun. bu yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıp her konuya cevap yazıcam:)) amme hizmeti yapıyorum resmen
arkadaşlar, anadolu yakasında güvenilir diode lazer merkezi bileniniz var mı? yüzüme yaptırıcam ...
arkadaşlar ben dün diod lazere başladım bacaklarım için genitale cesaret edemedm bacaklarım bile acıdı çokmarkası leda guental tarama yöntemiymiş.ama estetisyen bir ay aralıklarla yaparız seansları dedi.bu cihazla yaptıran var mı aranızda yani bu bir ay bana biraz kısa geldi de.yoksa sırf fazla para için mi sık seans uygulayacak bacaklarım saatlerce yandı Lütfen cevap bekliyorummm
arkadaşlar, anadolu yakasında güvenilir diode lazer merkezi bileniniz var mı? yüzüme yaptırıcam ...
ben pendikte gidiyorum canım..istersen özelden veririm ismini
ben pendikte gidiyorum canım..istersen özelden veririm ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?