Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

merhabalar.. Bende gecenlerde dıod ıle 5 . seansımdayım harıka bır sııstemmmm

3 yıldır farklı bır yerde işlem gormekte ıdım fakat tuylerım gıderek artmaya ve yogunlasmaya basladı akabınınde cıhazın yayma ve arttırma etkısı oldugunu gordum ve ogrendım cıhaz alexandrıte ıdı. Daha sonra bır kac arkadasımın tavsıyesı ve memnunıyetı uzerıne dıod cheuwex sıstemını ogrendım ve sultanbeyli tıp merkezinde uygulattırdım ınanılmaz gıbı ama 5.seansta su an yuzumde hıc bır kıl yok ve gercekten estetısyenıme tesekkur edıyorum ve benı mutlu ettıklerı ıcın kurumlarına mınnet borcluyum.arkadaslar cheuvex dıod utuleme sıstemı ıle dogru sonuca ulastım arkadslar.

Tüm vücut için diod lazere başladım .çok canım yandı özellikle koltukaltı ve özel bölge.2 seansa gitmeye korkuyorum emla fayda eder mi?

eder canım merak etme..gitmeden 30 dk önce sür ve üzerini kapat..daha rahat edersin ama muhakkak devam et seanslarına..sonucunu düşün :)

Arkadaşlar 11 Ocakta tüm vücut seansa başlayacağım ben de..Yüz gölgesine diode uygulanacak fakat şunu öğrenmek istiyorum diode da hemen seanstan sonra kıllar dökülmüyor 10 gün içerisinde dökülüyor öyle midir ?

Ben yüz bölgesine değil ama bacaklara diod yaptırmıştım, zaten kıllar uzadıktan sonra kopup dökülmeye başlıyorlar, valla çok oldu ama 15-20 gün sonra dökülme başlamıştı sanırım, hemen değil. Yüz bölgesine diod tercih etmen çok iyi olmuş, alex yüzeyel kalıyor etki etmiyor hatta alex de yüzdeki kılları uyarıp kalınlaştırdığı bile oluyormuş. Ben de genital bölge konusunda endişeliyim, sen tüm vücut mu yaptırıyorsun? Benim bir tek özel bölge kaldı oraya kararsız kaldım, aslında büyük rahatlık ama yumurtalıklara rahme bir zararı olup olmadığı konusunda emin olmak istiyorum. Araştırıyorum bakalım genelde yorumlar olumlu ama, sen yaptıracak mısın? bu konuda ne düşünüyorsun danıştın mı hiç?

Son düzenleme:
masalcini öncellikle cevap verdiğin için teşekkür ederim..evet alex yüz için kesinlikle uygun değil,dediğin gibi ince olan tüyleri de kalınlaştırıp kıla dönüştürme ihtimali var..ben tüm vücut gideceğim ilk seansım cuma günü fakat yaklaşık 1 aydır sürekli araştırıyorum ve özel hastahanede yaptıracağım ve estetisyenlere,doktorlara sormadığım soru kalmadı :) vücut bir şekilde hallolur da yüzün kötü olmasından korktuğum için çok araştırdım..genital bölgeye gelince başlarda benim de senin gibi tereddütlerim vardı fakat lazerin kesinlikle kanıtlanmış bir yan etkisi yok ki zaten olsaydı 20 küsür yıldır bu yöntem uygulanmazdı..lazer yalnızca kıl kökünü tahrip edip ordaki melanin pigmentini öldürmeye yönelik bir yöntem..amaç yalnızca kıl kökünün tahrip edilip bir daha çıkmaması..genital bölge lazer için en çok tercih edilen bölgelerden.ve kesinlikle kısırlık gibi ya da rahme zarar gibi bir yan etkisi yok,hiçbir iç organa yan etkisi yok,o yüzden için rahat olsun ve bence başla..ben profesyonel değilim elbette ama diyorum ya çok araştırdım inan genital bölgede de herhangi bir yan etkisi yok..ben daha başlamadım ama dediğin gibi büyük rahatlık olacaktır ben yaptıracağım yerdeki doktorlara da sordum ve onlar da herhangi bir zararının olmadığını söylediler,emin ol kimse böyle bir yöntem yüzünden yani yalnızca kılları yok etmek için böyle bir şeyi göze almaz bana sorarsan başla derim..sen bacak ve koltuk altı mı yaptırdın sadece ? ne kadar oldu ve memnun musun ? biraz tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..iyi günler

Son düzenleme:

Ben Ankarada yaptırmıştım, gittiğim yer estetik poliklinikti. Yüz bölgesinde dudak üstünde 1-2 tane sert kıl çıkıyordu onlarada alexle atış yapıldı 1 defa fakat hiç etkilenmediler. Sonradan alexin yüzdeki tüyleri kalınlaştırabildiğini okuyunca bi daha gitmedim bunun için. Sen de diodla dene, olmazsa iğneli yaptırırsın. Ama kaş arasına göz çevresine falan uygulatma sakın, biliyorsun lazer gözler için tehlikeli. Genital bölge için de deneyimlerini paylaşırsan sevinirim epilepil . Bir de kullandıkları dozu öğrenip yazarsan iyi olur.

Son düzenleme:

İstanbul da ki Hastaneyi söyleyebilir misin rica etsem.. :)

yüzde sadece bıyık ve çene altına yaptırcam,evet göze zararlı dediğin gibi..açıkçası iğneli çok düşünmedim çünkü iz bırakma ihtimali var,çok ağrılı ve de uzun bir süreç,çalıştığım için o kadar vakit ayıramam.. genital bölgede hangi dozda atış yapıldığını sorarım senin için..cumadan sonra izlenimlerimi ve deneyimler paylaşırım

İstanbul da ki Hastaneyi söyleyebilir misin rica etsem.. :)

istabulda değilim maalesef,yine de teşekkür ederim..ama baya araştırdım özel hastahanede yaptırcam bakalım sorun olmaz inş. senin yüzünde hangi aleti kullanıyorlar acaba ? bi de seanstan önce jilet vurdular mı ? çıkma durumu ve süresini de yazabilirsen sevinirim :) bi de ne zamandır yaptırıyorsun ?

Aramızda Antalyada yaşayan varmı?Doit-Alexandrite hakkında konuşmak istiyorum.Ben hem diot hemde alexandrite birlikte yaptırdım ne ince tüyler kaldı nede kalın kıllar artık çok rahatım.Darısı herkesin başına...

Teşekkür ederim epilepil, deneyimlerini merakla bekliyorum, forumu takip edeceğim. Yalnız dozu alırken hem atış enerjisini hem de süresini sor, yani sana dozu verirlerken şu kadar joule, bu kadar milisaniye kullandık demeliler. Cevabını bekliyorum.

Antalya da yaşamıyorum ama tecrübelerini dinlemek isterim. Ben genital bölge konusunda kararsızım, bunun için araştırma içindeyim. Sen yaptırdın mı? bir sorun oldu mu? tavsiye eder misin?

aynen dediğin gibi soracağım masalcini cumadan sonra yazacağım inşallah..umarım her şey yolunda gider..görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…