- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben 2. seansımı yaptırdım
bu ilkine göre daha cok acıdı. bide ben emla sürmeyi unutmusum.ona rağmen iyi dayandın dedi doktor:95:
koltukaltı tamamen döküldü. özel bölgeyede kese yapmam lazım.oda 3-4gün içinde dökülür büyük ihtimalle
walla ben cok memnunum:)
evet diode super yalniz gobek gibi ayva tuylerini de goruyo mu bilgisi olan?
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında diode lazer yapan yer bilenler varsa söyleyebilir mi?
Arkadaşlar 11 Ocakta tüm vücut seansa başlayacağım ben de..Yüz gölgesine diode uygulanacak fakat şunu öğrenmek istiyorum diode da hemen seanstan sonra kıllar dökülmüyor 10 gün içerisinde dökülüyor öyle midir ?
masalcini öncellikle cevap verdiğin için teşekkür ederim..evet alex yüz için kesinlikle uygun değil,dediğin gibi ince olan tüyleri de kalınlaştırıp kıla dönüştürme ihtimali var..ben tüm vücut gideceğim ilk seansım cuma günü fakat yaklaşık 1 aydır sürekli araştırıyorum ve özel hastahanede yaptıracağım ve estetisyenlere,doktorlara sormadığım soru kalmadı :) vücut bir şekilde hallolur da yüzün kötü olmasından korktuğum için çok araştırdım..genital bölgeye gelince başlarda benim de senin gibi tereddütlerim vardı fakat lazerin kesinlikle kanıtlanmış bir yan etkisi yok ki zaten olsaydı 20 küsür yıldır bu yöntem uygulanmazdı..lazer yalnızca kıl kökünü tahrip edip ordaki melanin pigmentini öldürmeye yönelik bir yöntem..amaç yalnızca kıl kökünün tahrip edilip bir daha çıkmaması..genital bölge lazer için en çok tercih edilen bölgelerden.ve kesinlikle kısırlık gibi ya da rahme zarar gibi bir yan etkisi yok,hiçbir iç organa yan etkisi yok,o yüzden için rahat olsun ve bence başla..ben profesyonel değilim elbette ama diyorum ya çok araştırdıminan genital bölgede de herhangi bir yan etkisi yok..ben daha başlamadım ama dediğin gibi büyük rahatlık olacaktır ben yaptıracağım yerdeki doktorlara da sordum ve onlar da herhangi bir zararının olmadığını söylediler,emin ol kimse böyle bir yöntem yüzünden yani yalnızca kılları yok etmek için böyle bir şeyi göze almaz bana sorarsan başla derim..sen bacak ve koltuk altı mı yaptırdın sadece ? ne kadar oldu ve memnun musun ? biraz tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..iyi günler
Evet ben bacak ve koltuk altı diod lazerle yaptırdım, bir de kollarıma 2 seans alex le yapıldı. 4 sene falan olmuştur yaptıralı valla büyük rahatlıkmış, çok memnun kaldım. Alex daha hızlı ve konforlu dioda göre ama ince kıllarda diod kadar etkili değil. Tamamen bitmedi tabii özellikle diz kapağı çevresindekiler inceldi rengi soldu ama hala uzamaya devam ediyorlar. Onlara jilet yapıyorum zaten eskisi gibi hızlı uzamıyor kalanlar, jilet de epey idare ediyor. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum, keşke daha önceden yaptırıp kurtulsaymışım diyorum. Her ay ağda stresi ve acısı yaşamak işkenceymiş yani. Bir tek genitale cesaret edemedim, onu da alex le yaptırmak gerek diye düşünüyorum çünkü hem daha hızlı, hem ağrısı az hem de cilde temas etmeden yapılıyor, daha hijyenik. Diodun acısı daha fazla ama dozu senin katlanabileceğin düzeyde ayarlıyorlar, lastik çarpması gibi bir hissi var. Özellikle kıl köklerinin yoğun olduğu kısımlarda daha fazla ağrı oluyor ama sonrasındaki rahatlık için ona da katlanmaya değer diye düşünüyorum. Ağrı eşiği düşük olanlar emla krem kullanıyor, bir çeşit yüzeysel uyuşturma etkisi olan bir krem. Bir de seanstan 1 saat önce ağrı kesici alınabilir. Ben pek kullanmadım, sıktım dişimiAklıma gelenler bunlar, merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin. Sen de bundan sonra tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
masalcini öncellikle cevap verdiğin için teşekkür ederim..evet alex yüz için kesinlikle uygun değil,dediğin gibi ince olan tüyleri de kalınlaştırıp kıla dönüştürme ihtimali var..ben tüm vücut gideceğim ilk seansım cuma günü fakat yaklaşık 1 aydır sürekli araştırıyorum ve özel hastahanede yaptıracağım ve estetisyenlere,doktorlara sormadığım soru kalmadı :) vücut bir şekilde hallolur da yüzün kötü olmasından korktuğum için çok araştırdım..genital bölgeye gelince başlarda benim de senin gibi tereddütlerim vardı fakat lazerin kesinlikle kanıtlanmış bir yan etkisi yok ki zaten olsaydı 20 küsür yıldır bu yöntem uygulanmazdı..lazer yalnızca kıl kökünü tahrip edip ordaki melanin pigmentini öldürmeye yönelik bir yöntem..amaç yalnızca kıl kökünün tahrip edilip bir daha çıkmaması..genital bölge lazer için en çok tercih edilen bölgelerden.ve kesinlikle kısırlık gibi ya da rahme zarar gibi bir yan etkisi yok,hiçbir iç organa yan etkisi yok,o yüzden için rahat olsun ve bence başla..ben profesyonel değilim elbette ama diyorum ya çok araştırdıminan genital bölgede de herhangi bir yan etkisi yok..ben daha başlamadım ama dediğin gibi büyük rahatlık olacaktır ben yaptıracağım yerdeki doktorlara da sordum ve onlar da herhangi bir zararının olmadığını söylediler,emin ol kimse böyle bir yöntem yüzünden yani yalnızca kılları yok etmek için böyle bir şeyi göze almaz bana sorarsan başla derim..sen bacak ve koltuk altı mı yaptırdın sadece ? ne kadar oldu ve memnun musun ? biraz tecrübelerini paylaşırsan sevinirim..iyi günler
Evet ben bacak ve koltuk altı diod lazerle yaptırdım, bir de kollarıma 2 seans alex le yapıldı. 4 sene falan olmuştur yaptıralı valla büyük rahatlıkmış, çok memnun kaldım. Alex daha hızlı ve konforlu dioda göre ama ince kıllarda diod kadar etkili değil. Tamamen bitmedi tabii özellikle diz kapağı çevresindekiler inceldi rengi soldu ama hala uzamaya devam ediyorlar. Onlara jilet yapıyorum zaten eskisi gibi hızlı uzamıyor kalanlar, jilet de epey idare ediyor. Şu an iyi ki yaptırmışım diyorum, keşke daha önceden yaptırıp kurtulsaymışım diyorum. Her ay ağda stresi ve acısı yaşamak işkenceymiş yani. Bir tek genitale cesaret edemedim, onu da alex le yaptırmak gerek diye düşünüyorum çünkü hem daha hızlı, hem ağrısı az hem de cilde temas etmeden yapılıyor, daha hijyenik. Diodun acısı daha fazla ama dozu senin katlanabileceğin düzeyde ayarlıyorlar, lastik çarpması gibi bir hissi var. Özellikle kıl köklerinin yoğun olduğu kısımlarda daha fazla ağrı oluyor ama sonrasındaki rahatlık için ona da katlanmaya değer diye düşünüyorum. Ağrı eşiği düşük olanlar emla krem kullanıyor, bir çeşit yüzeysel uyuşturma etkisi olan bir krem. Bir de seanstan 1 saat önce ağrı kesici alınabilir. Ben pek kullanmadım, sıktım dişimiAklıma gelenler bunlar, merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin. Sen de bundan sonra tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.
benim yalnızca yüze diode uygulanacak..vücut için alex kullancaklar çünkü beyaz tenliyim oldukça ve kıllarım da siyah,kalın..yani alex tam benlikyaa vücutta çok tereddütlerim yok aslında dediğim gibi ben yüzden biraz korkuyorum,o yüzden de çok şey okudum..memnun kalan da var kalmayan da elbette..yapıya göre de çok değişir alete ve yapan kişiye göre de elbette..umarım ben de gerçekten iyi sonuç verir..aslında ağrı eşiğim düşüktür ama sonuç için dayanmaya değer emlayı da kullanırsam sadece genital için kullanırım..bence sen de bir an önce genitale başlamalısın.hem lazeri denemişsin,rahatlığını görmüşsün inan korkmanı gerektircek bir durum yok..ben bu konularda çok pimpirikliyimdir ve ağdaya bile zar zor utanarak giderdim ben bile karar verdiysem inan herkes yaptırır ondan sonraki rahatlığı düşün..yaa aslında ben özellikle yüz konusunda bilgi almak istiyorum fakat sen yüzüne yaptırmamışsın..çevrende yüzünü diode la yaptıran ya da bildiğin varsa paylaşırsan çok sevinirim..ben de özellikle genitaldeki gözlemleri yazacağım yaptırdıktan sonra bi de sakıncası yoksa hangi ilde lazer yaptırmıştın ve klinik miydi ?
ben yaptırıyorum hem güçlü,kalın tüyleri hem de ince ayva tüylerini görüyo valla. ama sanırım bu cihazı kullanan daha önemliymiş. diğerleri gibi değilmiş. yaptıracaksan iyice araştır ne kadar zamandır o cihazla çalışıyorlarmış onu öğren bence. istanbulda oturuyorsan gideceğin hastane konusunda yardımcı olabilirim
Ben Ankarada yaptırmıştım, gittiğim yer estetik poliklinikti. Yüz bölgesinde dudak üstünde 1-2 tane sert kıl çıkıyordu onlarada alexle atış yapıldı 1 defa fakat hiç etkilenmediler. Sonradan alexin yüzdeki tüyleri kalınlaştırabildiğini okuyunca bi daha gitmedim bunun için. Sen de diodla dene, olmazsa iğneli yaptırırsın. Ama kaş arasına göz çevresine falan uygulatma sakın, biliyorsun lazer gözler için tehlikeli. Genital bölge için de deneyimlerini paylaşırsan sevinirim epilepil . Bir de kullandıkları dozu öğrenip yazarsan iyi olur.
İstanbul da ki Hastaneyi söyleyebilir misin rica etsem.. :)
yüzde sadece bıyık ve çene altına yaptırcam,evet göze zararlı dediğin gibi..açıkçası iğneli çok düşünmedim çünkü iz bırakma ihtimali var,çok ağrılı ve de uzun bir süreç,çalıştığım için o kadar vakit ayıramam..genital bölgede hangi dozda atış yapıldığını sorarım senin için..cumadan sonra izlenimlerimi ve deneyimler paylaşırım
Aramızda Antalyada yaşayan varmı?Doit-Alexandrite hakkında konuşmak istiyorum.Ben hem diot hemde alexandrite birlikte yaptırdım ne ince tüyler kaldı nede kalın kıllar artık çok rahatım.Darısı herkesin başına...
Teşekkür ederim epilepil, deneyimlerini merakla bekliyorum, forumu takip edeceğim. Yalnız dozu alırken hem atış enerjisini hem de süresini sor, yani sana dozu verirlerken şu kadar joule, bu kadar milisaniye kullandık demeliler. Cevabını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?