- 3 Haziran 2007
- 1.611
- 36
- 683
- 42
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
slm..bnde pazartesi pendikte baslıcam neresi acba senn gttgn yer:44:
canım burdan yazayım çünkü özelden çok yavaş oluyor..ben 3 seans gittim henüz ama azalma var bayağı..koltukaltı ve genital paket olarak almıştım kampanyadan 500tl..bitene kadar
arkadaşlar, anadolu yakasında güvenilir diode lazer merkezi bileniniz var mı? yüzüme yaptırıcam ...
canım ben uydukente yaptırıyorum dilara özdil güzellik salonu .. bütün uygulamaları olan bir yer bu yuzden bir daha tavsiye ediyorum .. çok eğitimli ve tecrübeli bir güzellik uzanı dilara hanım.. ,nternetten araştır istersen..
çok sewndm faydasını gördgnüze..
peki aletin markası ne biliyomusunuz?
cihazı araştırıp öyle yaptım zaten ... tecrübeliyim yediğim kazıklardan.. alman markası exclepion ... gibi bi cihazdı. zaten dilara hanım kendisi aleti gösterip marka herşeyin bilgisini verdi inceleyin demişti bana .. daha önce çok dilim ayndi lazerden ... düşünüyorsan internet adresi var aç incele bence hatta iletişim bilgileir var arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın yanlış bişey söylemek istemem. Dilara zdil Gzellik Salonu[/Q
yeni üye olmuşsunuz ve sadece bu güzellik salonu hakkında msjlar yazıyorsunuz..açıkçası reklam yaptığınızı düşünüyorum
cihazı araştırıp öyle yaptım zaten ... tecrübeliyim yediğim kazıklardan.. alman markası exclepion ... gibi bi cihazdı. zaten dilara hanım kendisi aleti gösterip marka herşeyin bilgisini verdi inceleyin demişti bana .. daha önce çok dilim ayndi lazerden ... düşünüyorsan internet adresi var aç incele bence hatta iletişim bilgileir var arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın yanlış bişey söylemek istemem. Dilara zdil Gzellik Salonu[/Q
yeni üye olmuşsunuz ve sadece bu güzellik salonu hakkında msjlar yazıyorsunuz..açıkçası reklam yaptığınızı düşünüyorum
aaynı sekilde...katılıyorum...
her yerede yazıyor cünkü
aaynı sekilde...katılıyorum...
her yerede yazıyor cünkü
her yere yazmıyorum canım... sitede yeniyim inceleme yaptım birazxda kurcaladım ilgilendiğim ve bildikleirmi yazıyorum sadece...
ende uydukentteyim..dediğiniz yere baktım millet caddesinde..bende millet caddesindeyim ama görmedim burayı..görseyim bende giderdim bana daha yakınmış..peki fiyatlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?