• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

canım burdan yazayım çünkü özelden çok yavaş oluyor..ben 3 seans gittim henüz ama azalma var bayağı..koltukaltı ve genital paket olarak almıştım kampanyadan 500tl..bitene kadar

aynen ya 10 dak. bir olayı:25:

aa hadi ya süpermiş fiyatı...
sewindim..inşallah bnde faydasını görürüm...:10:

ben 3 seanstan sonra pürüssüzlüğün tadını çıkarıyorum... tamvucut diode epilasyon yapıyorum çok memnunum .. arkadaşlar dikkat edilmesi gereken cihazın kalitesi ve uygulayan kişinin kim olduğu ben çok memnunum ve çok temiz bir salona gidiyorum tam ve bütün uygulamaları kapsayan güzellik uzmanı var her konuda bilgili ve eğitimli bir kişi diğer cahil köylüler gibi değil tavsiye ederim .. uydukent.

arkadaşlar, anadolu yakasında güvenilir diode lazer merkezi bileniniz var mı? yüzüme yaptırıcam ...

canım ben uydukente yaptırıyorum dilara özdil güzellik salonu .. bütün uygulamaları olan bir yer bu yuzden bir daha tavsiye ediyorum .. çok eğitimli ve tecrübeli bir güzellik uzanı dilara hanım.. ,nternetten araştır istersen..

canım ben uydukente yaptırıyorum dilara özdil güzellik salonu .. bütün uygulamaları olan bir yer bu yuzden bir daha tavsiye ediyorum .. çok eğitimli ve tecrübeli bir güzellik uzanı dilara hanım.. ,nternetten araştır istersen..

çok sewndm faydasını gördgnüze..
peki aletin markası ne biliyomusunuz?

çok sewndm faydasını gördgnüze..
peki aletin markası ne biliyomusunuz?

cihazı araştırıp öyle yaptım zaten ... tecrübeliyim yediğim kazıklardan.. alman markası exclepion ... gibi bi cihazdı. zaten dilara hanım kendisi aleti gösterip marka herşeyin bilgisini verdi inceleyin demişti bana .. daha önce çok dilim ayndi lazerden ... düşünüyorsan internet adresi var aç incele bence hatta iletişim bilgileir var arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın yanlış bişey söylemek istemem. http://w**************u[/url

Son düzenleyen: Moderatör:
ende uydukentteyim..dediğiniz yere baktım millet caddesinde..bende millet caddesindeyim ama görmedim burayı..görseyim bende giderdim bana daha yakınmış..peki fiyatlar nasıl?

cihazı araştırıp öyle yaptım zaten ... tecrübeliyim yediğim kazıklardan.. alman markası exclepion ... gibi bi cihazdı. zaten dilara hanım kendisi aleti gösterip marka herşeyin bilgisini verdi inceleyin demişti bana .. daha önce çok dilim ayndi lazerden ... düşünüyorsan internet adresi var aç incele bence hatta iletişim bilgileir var arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın yanlış bişey söylemek istemem. Dilara zdil Gzellik Salonu[/Q

yeni üye olmuşsunuz ve sadece bu güzellik salonu hakkında msjlar yazıyorsunuz..açıkçası reklam yaptığınızı düşünüyorum

cihazı araştırıp öyle yaptım zaten ... tecrübeliyim yediğim kazıklardan.. alman markası exclepion ... gibi bi cihazdı. zaten dilara hanım kendisi aleti gösterip marka herşeyin bilgisini verdi inceleyin demişti bana .. daha önce çok dilim ayndi lazerden ... düşünüyorsan internet adresi var aç incele bence hatta iletişim bilgileir var arayıp sorarsan daha doğru bilgi alırsın yanlış bişey söylemek istemem. Dilara zdil Gzellik Salonu[/Q

yeni üye olmuşsunuz ve sadece bu güzellik salonu hakkında msjlar yazıyorsunuz..açıkçası reklam yaptığınızı düşünüyorum

aaynı sekilde...katılıyorum...
her yerede yazıyor cünkü

bırakın Allah aşkına..bu siteye üye olup öyle kafanıza göre reklam yapamazsınız..farkedilmeyecek mi zannediyorsunuz.. ne komiksiniz..

GIRGIRINA isimli arkadaşım sana msj atamıyorum çünkü mesaj kutun dolu eğer silersen mesajlarını yollarım tekrar

Merhabalar
Ben ozel bir hastanede lazere basladim
Koltukalti genital altbacak alexandrite dediler
Ust bacak diode
Alexandite ile 2seans gittim koltukalti ve genital dokuldu fena degil simdilik
Alt bacak onlar kadar iyi degil ama o da dokuldu. 2.seansta altbacakta cikmayanlar vardi. Gec cikariyomus. boyle seans bosa gidiyor dediler 8 hafta sonraya randevu verdiler. Cihaz light galiba. Bunlarda sikinti yok.
Yalniz ust bacakta hic dokulme olmadi diode ile. 3seans gittim. Sifir. Killar diger taraflara gore daha ince ama siyah ve uzundu. Sari degil yani. 3.seansta biraz daha sik gectiler. Cok guzel isindi bunla da dokulme olmazsa kil kokleri beyazdir dediler.
Cihazin adi passen. Utuleme yontemi ileymis.
Zaten 6seans odedim. Kotu biyer olmadigini dusunuyorum ama acaba diode cihazi mi kotu.
Cunku bacagin ic tarafinda bariz kalin killar var onlari da hic dokmedi.
Alex ile cok agrim oluyodu. Kokleri cok guzel hissediyodum yani :) alexle mi yapsak dedim. Tuttu hic hissetmiyosunuz degil mi, diode dokmezse alex hic dokmez dedi
Her taraf siyahken ust bacagin beyaz koklu oldugunu sanmiyorum
Kalan seanslari alexle yaptirsam mi diyorum
Ne dersiniz?????

18. seansım benim, diode 1 kere yapıldı sadece,alexandrite yapılıyordu hep ama bıraktım 15. seansta orayı. başka biyerde alexandrite yapılıp kontrol seansında da nd yag mıdır nedir ondan yapıyorlar. 3 seans oldu böyle ikisi bi yapılalı başka bir yere gidiyorum 3 seanstır çünkü. sizce diode mu yaptırayım yüze yoksa böyle devam mı edeyim :( yardım lütfen :( -bu arada yüz bölgesinden bahsediyorum yazmayı unutmuşum:( -

Son düzenleme:
ben az önce diode yaptırdım yüzüme ama sivilcem olduğu için tam burnumun altında olan kısma yapamadı bayan.haftaya gel yapalım dedi.mantıklı dedi ama zaten uzamış olan bıyıklarım enaz 10gün dökülmeyecek burda yazılanlara göre ve haftayada orta bölge yapılacak e 10gün daha demek bu.nasıl dayanacağım bilmiyorum erkek gibi hissediyorum bıyıklı bıyıklı..
ne yapayım kızlar yaa alsammı ne yapsam??:44::44::44::44::44:

Back