• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ben diode de alexandriteda yaptırdım. arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası ikisinde de memnun kalmıştım. tek farkı diode lazer yanık tenlerdeki tüyleride görebilme özelliği varmış. bu nedenle bir tık daha önde. daha iyi.

ben diode de alexandriteda yaptırdım. arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası ikisinde de memnun kalmıştım. tek farkı diode lazer yanık tenlerdeki tüyleride görebilme özelliği varmış. bu nedenle bir tık daha önde. daha iyi.

kızlar diode lazere gidip sonuç alan varmı ...esmer tenliyim daha önce alexander lazere 5 seans gittim ama yarıda bıraktım..istanbulda önerebileceğiniz yer var mı

peki diodeyi nerde yaptırdınız? öneri almak istiyorum daha önceki lazer faciamdan sonra birinin memnun kaldığı biyeri denemek istiyorum

ben de en geç 1 ay sonra lazere başlamayı düşünüyorum istanbul da, diode araştırdığım kadarıyla çok iyi bir cihazmış. Bir arkadaşım m. köy de bir yere gidiyormuş çok memnun kaldım %60 ı bitti dedi ben onun gittiği yerle de görüşmeyi düşünüyorum istanbula döner dönmez ama kızlar benim şöyle bir sorunum var biliyor musunuz duydunuz mu daha önce bilmiyorum ama ben de pco var bu yüzden pco nun en büyük yan etkilerinden biri de aşırı tüylenme..Düşünün göğüs aramda göğüs üzerinde 4 5 tane göbek bölgemi de küçükkken o incecik tüylerden rahatsız olup jiletle almaya kalkmıştım sonuç hüsran tabi ki...Göbek kol vs gibi bölgelerimi de yaptırmak istiyorum ben seneye evleneceğim en azından evlenmeden büyük çoğunlluğundan kurtulmak istiyorum. Böyle bölgelere de yaptırıp memnun kalanlar lütfen iletişime geçer misiniz benimle.

ben de en geç 1 ay sonra lazere başlamayı düşünüyorum istanbul da, diode araştırdığım kadarıyla çok iyi bir cihazmış. Bir arkadaşım m. köy de bir yere gidiyormuş çok memnun kaldım %60 ı bitti dedi ben onun gittiği yerle de görüşmeyi düşünüyorum istanbula döner dönmez ama kızlar benim şöyle bir sorunum var biliyor musunuz duydunuz mu daha önce bilmiyorum ama ben de pco var bu yüzden pco nun en büyük yan etkilerinden biri de aşırı tüylenme..Düşünün göğüs aramda göğüs üzerinde 4 5 tane göbek bölgemi de küçükkken o incecik tüylerden rahatsız olup jiletle almaya kalkmıştım sonuç hüsran tabi ki...Göbek kol vs gibi bölgelerimi de yaptırmak istiyorum ben seneye evleneceğim en azından evlenmeden büyük çoğunlluğundan kurtulmak istiyorum. Böyle bölgelere de yaptırıp memnun kalanlar lütfen iletişime geçer misiniz benimle.

ben de göbek kısmından rahatsız olup tüy dökücü kullanmıstım tabi aynı jilet etkisindeymis bilmiyodum ince tüyler de her yere yayıldı sonra 2 seans lazer yaptırdım onda da tam lazere uygun olmadığından hiç bir sonuc alamadım.iğneliye basladım 6 ay önce bölge bölge yaptırıyorum tüm göbeği ilk gittiğim yer yakmıstı sonra allahtan baska bi uzman buldum onunla yapılan yerler iyileesti 2 seans sonra tüm göbek karın bölgesi bitmis olucak ilk basta masraflı ama göbek bölgesindekiler lazere uygun olmuyo genelde tabi çok jilet vurduysan sertlestiyse uzmana sorup bilgi de alabilirsin ama dediğim gibi iğneli derim göbek icin.ben bakırköyde bikaç burda da adı gecen merkezle görüstüm belim mesela gayet siyah tüyler vardı inceydi ama belli oluyodu onu da görmez dediler kısaca bu tarz bölgeler iğneliye kalıyo sanırım.belimi göbeğimi lazerle yaptırdım bitti diyen insan duymadım okumadım da bu forumda.bacak ve kollarındakiler icin uygun olabilir evet lazer yapılmalı cünkü iğneli hem cok uzun sürer hem de maliyet acısından gecer gibi sanki lazeri.Mecidiyeköydeki yeri bana mesaj olarak atar mısın dediğim gibi bakırköyde bikaç yerle görüstüm bide bu forumda 2 yıllık lazer epilasyon tecrübem diye konu acan bi arkadas var onu da okumanı tavsiye ederim onun yeni gittiği yeri sormustum bana mesaj attı istersen sana da mesaj olarak atarım istersen

Son düzenleme:
Canım bunu senden duyduğum çok iyi oldu boşuna göbek için lazerle uğraşmıyım o zaman. Arkadaşımdan adını öğrenip sana mesaj olarak gönderirim. Peki iğneli epilasyonun faydasını gördün mü sana maliyeti ne kadar oldu? Sende o dediğin yeri bana gönderebilir misin canım?

ben de göbek kısmından rahatsız olup tüy dökücü kullanmıstım tabi aynı jilet etkisindeymis bilmiyodum ince tüyler de her yere yayıldı sonra 2 seans lazer yaptırdım onda da tam lazere uygun olmadığından hiç bir sonuc alamadım.iğneliye basladım 6 ay önce bölge bölge yaptırıyorum tüm göbeği ilk gittiğim yer yakmıstı sonra allahtan baska bi uzman buldum onunla yapılan yerler iyileesti 2 seans sonra tüm göbek karın bölgesi bitmis olucak ilk basta masraflı ama göbek bölgesindekiler lazere uygun olmuyo genelde tabi çok jilet vurduysan sertlestiyse uzmana sorup bilgi de alabilirsin ama dediğim gibi iğneli derim göbek icin.ben bakırköyde bikaç burda da adı gecen merkezle görüstüm belim mesela gayet siyah tüyler vardı inceydi ama belli oluyodu onu da görmez dediler kısaca bu tarz bölgeler iğneliye kalıyo sanırım.belimi göbeğimi lazerle yaptırdım bitti diyen insan duymadım okumadım da bu forumda.bacak ve kollarındakiler icin uygun olabilir evet lazer yapılmalı cünkü iğneli hem cok uzun sürer hem de maliyet acısından gecer gibi sanki lazeri.Mecidiyeköydeki yeri bana mesaj olarak atar mısın dediğim gibi bakırköyde bikaç yerle görüstüm bide bu forumda 2 yıllık lazer epilasyon tecrübem diye konu acan bi arkadas var onu da okumanı tavsiye ederim onun yeni gittiği yeri sormustum bana mesaj attı istersen sana da mesaj olarak atarım istersen

Canım adı tiliaymış..Bakalım ben İstanbula döndüğümde görüşeceğim burayla kartal umut hastanesine de çok iyi diyorlar orayla da görüşeceğim ben.

bunu bilmiyordum yeni öğrendim daha. ilginç bişeye benziyor ama bana uygun değilmiş zaten. benim tüylerim çok kalın değildi ve her yerde yoktu. az vardı ve alexandr ile bitti yani. neredeyse bitti. yaz bittikten sonra bi kaç seans daha gitmeyi düşünüyorum.

Ben diode makinasıyla şubattan beri epilasyon yaptırıyorum arkadaşlar,yarın tüm vücut için 6. seansım çene altı ve dudak üstü için de 8.seansıma gideceğim.Sorularınız varsa yardımcı olurum.2 aydır yaz arası vermiştim,yarından itibaren yeniden başlıyoruz :)

Hanımlar evde lazer epilasyon yapmak için aletler satıyorlarmış etkilimidir bileniniz var mı ben güzellik merkezlerine güvenemiyorum şu iyidir diye duyuyoruz sonra bi gidiyoruz yeni gelmiş kötü bi güzellik uzmanına denk gelebiliyoruz onun için evde kendim basit bir alet alıp uygulamayı düyünüyorum ama yeteri kadar iyimidir işe yararmı nasıldır bilmiyorum eğer kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi? bennormalde ihtiyaç duymuyordum bir mide hastalığı için ilaç kullanmıştım yan etki olarak aşırı tüylenme yaptı şimdi çok rahatsızım eğer evde lazer epilasyon aletleri güzel değilse yine evde Braun Silk-épil 7 kullanmayı düşünüyorum bana yardımcı olun lütfen...

Söylemeden geçemeyeceğim,bu sefer genital çok canımı yaktı arkadaşlar.Hiç bu kadar canım yanmamıştı.Nedenini sordum derecesini yükselttim dedi,bir dahaki seansta da böyle olursa söyleyeceğim düşürsün seviyeyi ama artık emlasız asla :(

merhaba kızlar ben sıze dıode lazerle ılgılı tecrubemı yazayım... daha once yaklasık 1 yıldır alex lazer yaptırıyordum. cok da memnundum fakat bır gun ınternette bu lazerı okudum. sonra bunu yapan bir merkeze gıttım...gıtmez olaydım... gobek ve genıtal yaptırmak ıstedım. agrı esıgım cok genıstır. alex lazerde hıc gıkım cıkmıyordu fakat bu lazerın acısı benı mahvettı... kıvrana kıvrana seansı bıtırdı ordakı bayan... gobegıme yaparken ınaılmaz bır yanma hıssedıyordum... seans bıttı benım gobegım hala kıpkırmıı ve dokunamıcak kadar sızı verıyodu... ordakı bayan da sureklı bepanten surup durdu... 1 gun oyunca t shırtumu gogsume kadar katlayıp gezdım evde cunku en ufak bır sey temas etse canım acıyodu... sureklı ama sureklı bepanten surdum... sonra gobek kısmımda lazerı gectığı yerler bildiğiniz kabuk bagladı... yara kabugu yani...sonra sızılar bıttı kabuklar dustu ama göbegımde kucuk kucuk bembeyaz izler kaldı... zamanla gecer belkı dedım ama 6 ay oldu hala gecmedıler... 2 tane cıldıyecıye gıttım... hucrelerın ölmüs bunlar gecmez dediler...genıtalde bı sorun yok ama gobegımde gecmesı ımkansız yaralar bıraktılar...

tabı kı herkeste bu sonuc olmayabılır memnun olan arkadaslarımızda coktur. bende neden boyle oldu bılmıyorum. ya lazerın dalga boyunu fazla ayarladılar da baska bısı bılemıyorum... tabı kı bı daha oraya asla gıtmedım... 1 yıldır gıttığım eskı yere devam edıyorum...

cok dıkkatlı arastırmak gerekıyo sanırım. ben yanlıs yere gıttım belkıde

Arkadaşlar Avrupa yakasında,doktoru mevcut olan bir güzellik salonuna giden var mı lazer için?
Gidenler bana msj atabilir mi,memnunsalar. :(

arkadaşlar ben çevremde hiç lazer yaptıran olmadığı için ilkden denemek için ilk koltukaltıyla başladım
fakat
12 seans oldu 2 gün önce ve sadece %50 azaldı çıldırmak üzereyim ben bir an önce bitsin tüm bölgeye gireceğim diye umutlanırken hergeçen gün umudumu kaybediyorum resmen ve ilk seansım aralığın son haftası oldu
herşeyi geçtim sürekli lazer artık sağlığım bozulacak diye korkuyorum....

birde benim üst bacaklarım kavhereng & sarıi tüylerim yakından bakınca anlaşılıyor birtek bende bu yüzden pek almam açıkçası yaza girerken alırım alt bacaklarımda ayak bileğpimin biraz üstüne kadar sık olmayacak kadar tüylenme olur daha üstüne çıktıkça kahverengi öyle diyim... ve kadın bana sürekli muhakkak biter diyor zaman kaybetmeyelim diyor... bense korkuyorum tamam azalma var koltukaltımda ama koltukaltım siyahtı yani tüyler resmen buna rağmen bitmedi ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol yordam gösterin tecrübeli arkadaşlarım :5:

arkadaşlar bende bu makinayı kullanıyorum fakat yüzümde jiletten dolayı sivilceler çıktı ve gitmiyor ne yapabilirim

Back