• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

arkadaşlar bende bu makinayı kullanıyorum fakat yüzümde jiletten dolayı sivilceler çıktı ve gitmiyor ne yapabilirim

Jilet mi?

Yüze jilet uygulanmamalı asla,güzellik merkezlerinde bir kısaltma makinası var ondan kullanılmalı.
Bir süre cildinizi dinlendirin,makyaj yapmayın,cildinizi bol su ile düzenli yıkayın ve jilet asla kullanmayın derim.
Devam ederse dermatologla görüşün.

yaklaşık sekiz veya dokuz seans diode lazer epilasyon uygulamasına gittim tama başlangıç uygulamalarına göre çok azaldı %60 diyebilirim ama uygulamayı yapan estetisyenim hormonlarım çok fazla çalıştığını söylüyor ve vücudumun tekrar tüy ürettiğini söylüyor yeni bir makinemi denemeliyim ne dersiniz.
birde bu ay planlı bir gebelik düşüncemiz var hamilelik sırasında uygulanabiliyormu lazer.

Kızlar ben diode 4-5 ay gittim 2 ay ara verdim ve eskisi gibi çıktı tüyler. Bu seansta beni alexandrite aldılar beni belki bu iyi gelir die kabul ettim.
2 ay sonraya verdiler randevu alex daha etkiliymiş geç çıkacak dediler. Bu ne kadar doğru bilgisi olan var mı?

Beyaz tenli tüyler koyu ise alex uygunmuş. Diode esmerler için uygunmuş ve ince tüyleri görüyormuş. Tek fark bu mu

Selam arkadaşlar

Ben de diod lazere başladım ve 3 seans kol,koltukaltı ve genital gittim.
Koltukaltı ve genitalde sanki azalma var gibi.Kollarımda da sanki incelmiş gibi geliyor ama sanırım karar vermek için henüz erken.
Benim gittiğim yerdeki marka Cheveux diode lazer diye bir marka.Duydunuz mu hiç?
gidenler memnun olduğunu söyledi ama gene de insanın içinde kuşku oluyor

merhaba arkadaşlar koltukaltı ve genital bölge için 4 seans alex lazer yaptırdım. tüylerde incelme ve sararma oldu azalma yok. 6 aydır lazere ailevi sebeplerden gidemedim. başka şehire taşınmıştım. yeni taşındığım yerde lazer için bir merkezegittim diod yapıyorlarmış. alex tüyleri zayıflatır diod bitirir dedi. diodla devam edelim falan dedi. kafam karıştı sizce de öylemi. diodamı çevireyim yoksa alexden devammı edeyim.

arkadaşlar ben çevremde hiç lazer yaptıran olmadığı için ilkden denemek için ilk koltukaltıyla başladım
fakat
12 seans oldu 2 gün önce ve sadece %50 azaldı çıldırmak üzereyim ben bir an önce bitsin tüm bölgeye gireceğim diye umutlanırken hergeçen gün umudumu kaybediyorum resmen ve ilk seansım aralığın son haftası oldu
herşeyi geçtim sürekli lazer artık sağlığım bozulacak diye korkuyorum....

birde benim üst bacaklarım kavhereng & sarıi tüylerim yakından bakınca anlaşılıyor birtek bende bu yüzden pek almam açıkçası yaza girerken alırım alt bacaklarımda ayak bileğpimin biraz üstüne kadar sık olmayacak kadar tüylenme olur daha üstüne çıktıkça kahverengi öyle diyim... ve kadın bana sürekli muhakkak biter diyor zaman kaybetmeyelim diyor... bense korkuyorum tamam azalma var koltukaltımda ama koltukaltım siyahtı yani tüyler resmen buna rağmen bitmedi ne yapacağımı bilmiyorum ne olur yol yordam gösterin tecrübeli arkadaşlarım :5:

merhaba benimde tuylerim kahve dipleri sarı ust bacakta (ben siyah sanıyodum diodum super beyaz tene siyah kıl kesin biter ama dipleri sarıymıs lazere balayınca fark ettim ) daha önce gittigim merkezdeki bayanda bana sana söyleneni söyledi ve ben ust bacagıma basladım alex kullandı koltuk altım ve genitalde kıllar inceldi ama ust bacagımın önü oldugu gibi duruyo
daha sonra baska bir merkeze basladım doktor iyice kontrol etti ve dediki koltuk altın biter 8 seansta -ki normalde 5 seansta bitiyomus-ama ust bacagın cok uzun surer tam bitmeyeebilir dedi. acıkca söyledi herseyi bu yuzden cok hosuma gitti.istersen yapmayalım dedi hatta cunku bu kıl yapısında cok zor sonuc elde ediliyomus ve alex degil diod kullandı doktor .inan cok az hissettim dediki hissetmen lazım demekki az görüyo makina
onun için bu sekilde acıkca söyleyen bir merkez bul ondan sonra basla derim ben.bide eger görünmüyosa hiç bulasma bence cunku lazer yaydı benim az olan kıllarımı :(

Ben diode makinasıyla şubattan beri epilasyon yaptırıyorum arkadaşlar,yarın tüm vücut için 6. seansım çene altı ve dudak üstü için de 8.seansıma gideceğim.Sorularınız varsa yardımcı olurum.2 aydır yaz arası vermiştim,yarından itibaren yeniden başlıyoruz :)

sonuc aldınmı peki bende alexi bırakıp dioda basladım da

Bölge bölge değişse de ortalama %70 hatta 80 gibi bir azalma var, biteceğine inanıyorum, en geç sonuç alınan bölge genitalin alt kısımları, orada bile baya bir azalma var. Benimki bitiş garantili olduğundan bitene kadar durmak yok :)

cevap verdigin için cok tesekkür ederim :)koltuk altın bittimi cunku bana koltuk altımın önce bitecegini söyledi doktor hanım ?bide işlem sırasında jilet uyguladılar dedi önce cıkcak sonra dökülecek ben suan bekleme asamasındayım ne kadar surede cıkıyo yeniden ?
biliyorum cok soru sordum :)benim bitiş garantili değil bide burayı ilk defa denedim ondan merak ettim

cevap verdigin için cok tesekkür ederim :)koltuk altın bittimi cunku bana koltuk altımın önce bitecegini söyledi doktor hanım ?bide işlem sırasında jilet uyguladılar dedi önce cıkcak sonra dökülecek ben suan bekleme asamasındayım ne kadar surede cıkıyo yeniden ?
biliyorum cok soru sordum :)benim bitiş garantili değil bide burayı ilk defa denedim ondan merak ettim

Rica ederim canım, ne demek :)
Evet koltuk altı en çabuk azalan bölge, tamamen bitti diyemem, tek tük kaldı ama %95 oranında bitti.
Tam olarak ne kadar sürede çıktığını şu an hatırlamıyorum inan canım, hep böyle parlaktım gibi geliyor :) Ama bu herkesin kıl yapısına göre değişir sanırım.
Merak ettiklerini sor tabii, seve seve paylaşırım bildiklerimi.

Rica ederim canım, ne demek :)
Evet koltuk altı en çabuk azalan bölge, tamamen bitti diyemem, tek tük kaldı ama %95 oranında bitti.
Tam olarak ne kadar sürede çıktığını şu an hatırlamıyorum inan canım, hep böyle parlaktım gibi geliyor :) Ama bu herkesin kıl yapısına göre değişir sanırım.
Merak ettiklerini sor tabii, seve seve paylaşırım bildiklerimi.

tekrar teşekkürler:)peki hepsi dökülüyomu kılların işlemden sonra ben suan bekleme asamasındayımda dökülsün diye. ondan merak ettim alexde rahat ediyodum 2 bucuk ay
bide seans aralarının suresi nasıldı
bende senin gibi düşünüyorum öylede bitcek böylede dönmek yok :))

Son düzenleme:
tekrar teşekkürler:)peki hepsi dökülüyomu kılların işlemden sonra ben suan bekleme asamasındayımda dökülsün diye. ondan merak ettim alexde rahat ediyodum 2 bucuk ay
bide seans aralarının suresi nasıldı
bende senin gibi düşünüyorum öylede bitcek böylede dönmek yok :))

Birkaç gün sonra ağda yapılmış gibi dökülüyor, sonra birkaç haftaya tekrar çıkıyor ama tabi her seans azalarak...
Seans aralıkları da 1 ay falan gibi oluyor vücut için, yüz bölgesi içinse 15-20 günde bir atış yapılıyor.

Birkaç gün sonra ağda yapılmış gibi dökülüyor, sonra birkaç haftaya tekrar çıkıyor ama tabi her seans azalarak...
Seans aralıkları da 1 ay falan gibi oluyor vücut için, yüz bölgesi içinse 15-20 günde bir atış yapılıyor.

benim 2 hafta oldu dökülmedi yaaa:(bakalım olmazsa alexe geri döncem.doktor bana ısrarla yuzunu yapalım dedi ben kabul etmedim traş edecekleri için senin ettikleri zaman daha yogun cıkmadımı benim sonucta cenemde 6 tane var yayılır diye korktum
ne cok soru soruyorum dimi:))

benim 2 hafta oldu dökülmedi yaaa:(bakalım olmazsa alexe geri döncem.doktor bana ısrarla yuzunu yapalım dedi ben kabul etmedim traş edecekleri için senin ettikleri zaman daha yogun cıkmadımı benim sonucta cenemde 6 tane var yayılır diye korktum
ne cok soru soruyorum dimi:))

Canım kaç günde döküldüğü bir şey ifade etmez ki, önemli olan ne kadarının azaldığı, bunu da zamanla anlarsın, ama diode alexandrite a göre daha etkilidir.
Benim bildiğim alexte tüyler dökülse bile, ölü tüyler bazı dönemlerde tekrardan çıkabilir ama diode ölü tüyleri de bitirir.
Yüze traş yapılmıyor tabii ki, yüze özel bir kısaltma makinası var, o kullanılıyor. Benim de çene altında az miktarda vardı, şimdi ben hiç görmüyorum, hiç kısaltmıyorum da. Lazer yapan kız da nerdeyse bitmiş dedi. Yani yayılması mümkün değil, aksine bitiyor.
Sor hayatım, ne istersen sor :21:

Canım kaç günde döküldüğü bir şey ifade etmez ki, önemli olan ne kadarının azaldığı, bunu da zamanla anlarsın, ama diode alexandrite a göre daha etkilidir.
Benim bildiğim alexte tüyler dökülse bile, ölü tüyler bazı dönemlerde tekrardan çıkabilir ama diode ölü tüyleri de bitirir.
Yüze traş yapılmıyor tabii ki, yüze özel bir kısaltma makinası var, o kullanılıyor. Benim de çene altında az miktarda vardı, şimdi ben hiç görmüyorum, hiç kısaltmıyorum da. Lazer yapan kız da nerdeyse bitmiş dedi. Yani yayılması mümkün değil, aksine bitiyor.
Sor hayatım, ne istersen sor :21:

oh ya içim rahatladı. ben canım cok acımadıgı için işe yaramadı bu tuyler neden dökülmedi diye zırlıyıp duruyorum kaç gundur.kız dedi bu makina cok acımaz merak etme sogutuyorum ben cildini demişti oysa.evet alex benim tuylerimi sadece inceltti diyebilirim ki yapım uygun olmasına ragmen :(senin canın cok acıyormu ben cok az acı hissettim ?
bende tum vucut yaptırıyorum benim seans araları mecburen uzun oldugu için doktor 2-3 seans uzar sadece sure dedi.bide jiletlemem lazım dedibana.
çok tesekkür ederim canım ben dioda hiç arastırmadan basladım alexden etkili sonuc alamayınca ,sayende içim rahatladı :))

oh ya içim rahatladı. ben canım cok acımadıgı için işe yaramadı bu tuyler neden dökülmedi diye zırlıyıp duruyorum kaç gundur.kız dedi bu makina cok acımaz merak etme sogutuyorum ben cildini demişti oysa.evet alex benim tuylerimi sadece inceltti diyebilirim ki yapım uygun olmasına ragmen :(senin canın cok acıyormu ben cok az acı hissettim ?
bende tum vucut yaptırıyorum benim seans araları mecburen uzun oldugu için doktor 2-3 seans uzar sadece sure dedi.bide jiletlemem lazım dedibana.
çok tesekkür ederim canım ben dioda hiç arastırmadan basladım alexden etkili sonuc alamayınca ,sayende içim rahatladı :))

İstediğin acı olsun, ileriki seanslarda atış şiddeti arttırılınca görürsün acıyı :)
Atış şiddeti giderek arttırılıyor, ama tüyler de giderek azalıyor, dolayısıyla öyle katlanılmaz bir acı olmuyor.
Bir de bölge bölge acı değişiyor, çene altı-dudak üstü ve genital bölge dışında ben hiç acı hissetmiyorum. Bu seansa kadar genitaldeki acı bile rahatsız edici değildi ama son seansta atış şiddeti arttırıldığı için çok canım acıdı. Bundan sonra kesinlikle emlasız o bölgeye seansa girmem. Çene altı-dudak üstünde de hemen hemen hiç tüy kalmadığı için artık orası da eskisi kadar acımıyor. Ama dudak üstü çok hassas bir bölge olduğu için ve kılcal damar yoğunluğu çok olduğu için orası da biraz hassas. Koltukaltı, bacak, göbek, kol ise masaj hissi veriyor bana, oralarda hiç sorun yok.
Alexten sonra tüyler inceldi dedin, o yüzden sanırım makina görsün diye biraz kalınlaştırman gerekebilir, ben zaten direkt diode ile başladığım için öyle bir şey söylemedi bana, hatta başlarda mümkün olduğunca az jilet uyguluyordum.
Ben de alex düşünüyordum, araştırınca diode a karar verdim. Diode alexten daha sonraki bir teknoloji sonuçta.
Rica ederim canım ;)

Son düzenleme:
İstediğin acı olsun, ileriki seanslarda atış şiddeti arttırılınca görürsün acıyı :)
Atış şiddeti giderek arttırılıyor, ama tüyler de giderek azalıyor, dolayısıyla öyle katlanılmaz bir acı olmuyor.
Bir de bölge bölge acı değişiyor, çene altı-dudak üstü ve genital bölge dışında ben hiç acı hissetmiyorum. Bu seansa kadar genitaldeki acı bile rahatsız edici değildi ama son seansta atış şiddeti arttırıldığı için çok canım acıdı. Bundan sonra kesinlikle emlasız o bölgeye seansa girmem. Çene altı-dudak üstünde de hemen hemen hiç tüy kalmadığı için artık orası da eskisi kadar acımıyor. Ama dudak üstü çok hassas bir bölge olduğu için ve kılcal damar yoğunluğu çok olduğu için orası da biraz hassas. Koltukaltı, bacak, göbek, kol ise masaj hissi veriyor bana, oralarda hiç sorun yok.
Alexten sonra tüyler inceldi dedin, o yüzden sanırım makina görsün diye biraz kalınlaştırman gerekebilir, ben zaten direkt diode ile başladığım için öyle bir şey söylemedi bana, hatta başlarda mümkün olduğunca az jilet uyguluyordum.
Ben de alex düşünüyordum, araştırınca diode a karar verdim. Diode alexten daha sonraki bir teknoloji sonuçta.
Rica ederim canım ;)

cok saol canım :)valla kafamdaki butun soruları yanıtladın içim rahatladı.çok tesekkürler:))

Back