• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

kızlar slm bende diod lazere gidiyorum ve geçen ay başladım 15 gün sonra dökülme oldu ve çok memnunum ilk seans olmasına rağmen çok iyi 4 seansta biter çoğu demişti ama bana öyle geliyoki 2 seansta finish :1:bu arada hastaneye yaptırıyorum güzellik merkezlerine güvenmeyin arkadaşlar bi arkadaşım kampanyadan aldı ama güzellik merkezi kapatıp kaçtı çok dikkatli olun

Merhaba.. aylar önce yazmışsınız sonucu merak ediyorum.. Bende 2 buçk ay önce diode lazar yaptırdım 15 gün sonra dökülmeler başladı ve neredeyse %60 döküldü.çok sevindim ve inanamadım fakat 2 seansa kadar neredeyse çoğu tekrar çıktı.. Kafam çok karıştı.. lazer yaptırdığım yere sordum ve dökülmelerin %10 u kadarı kalıcı olur gerisi geri çıkar dedi..2. seansımı yeni yaptırdım ve bekliyorum...

Merhaba.. aylar önce yazmışsınız sonucu merak ediyorum.. Bende 2 buçk ay önce diode lazar yaptırdım 15 gün sonra dökülmeler başladı ve neredeyse %60 döküldü.çok sevindim ve inanamadım fakat 2 seansa kadar neredeyse çoğu tekrar çıktı.. Kafam çok karıştı.. lazer yaptırdığım yere sordum ve dökülmelerin %10 u kadarı kalıcı olur gerisi geri çıkar dedi..2. seansımı yeni yaptırdım ve bekliyorum...

Merhaba seninle aynı süreci yaşıyoruz...merak ettiğim konu diod lazer uygulaması sırasında verilen akım sende kaç kj?öğrendiğim kadarıyla seansın kısalma süreci ve başarısı verilen akıma bağlıymış...

ilk seansta bacaklarıma 36, genitale 30, koltuk altımada 31 vermişlerdi.. 2. seansta yükselttiler bacak 40 genital 32 koltuk altı 33 verdiler... bana dökülüp geri çıkması çok garip geldi. yoksa makine diode değil de beni mi kandırıyolar diye korktum.. :(

2. seansımın üzerinden 29 gün geçti tüyler ilk 10 günde döküldü henüz hiç tüy çıkmadı..temmuzun ilk haftası 3. seansım var..tüylerde azalma ve incelme oldu.3. seansta daha azalacağını düşünüyorum..soprano diod lazer cihazıyla uygulama yapılıyor ancak ben en yüksek değeri ekranda 15 kj olarak gördüm ..sanıyorum cihazlarımız farklı... senin kj değerler benim makinada kullanılsa ciddi yanıklarım olurdu çünkü bu 15 kj değer bile can yakıyor..sabırla bekliyorum ..umarım hepimiz için iyi sonuçlar olur

sanırım ben biraz sabırsızım bu lazer konusunda yılların verdiği usanmışlıktan kaynaklanıyor olsa gerek bende yaptıralı 15 gün oldu yarın kontrolüm var genital ve göbek gölgemin çoğu döküldü bacaklarımda çok az dökülme oldu çeneminde bir tarafı dökülmedi bu arada döküldü derken sanırım 3 5 tane kıl döküldü çoğunu kendim elimle çektim bide göbek bölgemde elimle çektiğim yerlerin kökleri sanki yeniden siyahlaştı çıkacaklarmış gibi bakalım yarın kontrol var gelişmleri yazacağım bu arada tahlil sonuçlarına baktım hormonlarım normal ama aşırı kıllanma vardı vücuduma gittiğim lazer adı iron lase diyod sonuçları sürekli yazcam kızlar benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara inş hepimiz kurtuluruz bu sorundan

Merhabalar ben birkac seans alexandrite cihaziyla devam ettim, son seansa 1 hafta once diode ile yaptirdim ama tuyler henuz dokulmedi ve arti gibi gorunuyor. Diode gercekten etkili midir yoksa alexandrite ile mi devam etmeliyim kafam cok karisti. Bir de diode cihazi ile epilasyon yaptiranlar seans aralarinda temizliklerinizde kisaltmak icin jilet mi kullaniyorsunuz yoksa tuy kisaltici makine mi ? Ben yazin yaptirmayi dusunmuyordum ay sonunda yine bir seansim var acaba gunes isinlari etkiler mi bacak bolgesini ne dersiniz ?

diode lazer de jilet kullanıyorum ben sürekli ve bu durum beni çok rahatsız ediyor? acaba bende alex e mi geçsem diye düşünmeye başladım.. sanırım benim diode makinesi soprano değil o yüzden kj değeri yüksek...alexandr lazer de nasıl oluyor? jilet vb aletler kullanmaya gerek kalıyor mu?

sanırım ben biraz sabırsızım bu lazer konusunda yılların verdiği usanmışlıktan kaynaklanıyor olsa gerek bende yaptıralı 15 gün oldu yarın kontrolüm var genital ve göbek gölgemin çoğu döküldü bacaklarımda çok az dökülme oldu çeneminde bir tarafı dökülmedi bu arada döküldü derken sanırım 3 5 tane kıl döküldü çoğunu kendim elimle çektim bide göbek bölgemde elimle çektiğim yerlerin kökleri sanki yeniden siyahlaştı çıkacaklarmış gibi bakalım yarın kontrol var gelişmleri yazacağım bu arada tahlil sonuçlarına baktım hormonlarım normal ama aşırı kıllanma vardı vücuduma gittiğim lazer adı iron lase diyod sonuçları sürekli yazcam kızlar benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara inş hepimiz kurtuluruz bu sorundan

cecemou lazeri hangi şehirde yaptırıyorsunuz? bende kontrol seansı yok

ben mesaj atamıyorum ii sonuç alan arkadaşlarım merkezin adını özel msj olarak atabilirler mi ? selen19 ve IyaprakI özellikle sizin gittiğiniz merkezi merak ettim şimdiden tşkkrler

merhaba, 2 sene önce en bilindik kuaförlerden birinde lazer epilasyon yaptırıyordum. lazerin türünü hatırlamıyorum ama 10 paket aldığım halde özellikle genital bölgemdeki acıdan dolayı 3. seanstan sonra yarım bıraktım ee tabii param da yandı. bu ütüleme cihazında gerçekten hiç acıma olamuyo mu? (acıdan genital bölgeme ağda bile yaptıramayan sadece jilet kullanan biriyim)
canım ben de dün senin gibi kuşkularla gittim koltuk altına kesin gidecektim de genitali yaptırsam mı acır mı dayanabilir miyim derken yaptırmaya karar verdim bacak kolaltı hissedilmiyor genitalde çok az arada iğne batması gibi oluyor ama minik bir acı. kendim bacaklarıma bile epilasyon yapamıyorum ben acıyor. dün yaptırdığım cihaz diode soprano xl idi. iki ay öncede koltuk altı için diode lihgsheer a gittim o acıtıyordu koltuk altına dayandımda genital ve bacağa dayanamazdım. iki ay sonra tekrar gideceğim inşallah.

ben izmirde yaptırdım diode soprano xl sadece bir yerde varmış zaten. basmane tren garına çok yakın. bacakta koltuk altında acı yok. genitaldede çok az.

ben izmirde yaptırdım diode soprano xl sadece bir yerde varmış zaten. basmane tren garına çok yakın. bacakta koltuk altında acı yok. genitaldede çok az.

Merhaba,aynı cihazla bende haftaya 3. seansımı yaptıracağım,bahsettiğin gibi sadece genitalde biraz ağrı oluyor,10 gün içinde dökülmelerin başlayacak,2. seansından sonra tüylerin hafifleyecek...ancak ben seansı uzatmak için uygulanan akımın azaltıldığını duydum o sebeple bazı endişelerim var..sana uygulanan akım kaç kj olduğunu merak ettim??emla krem kullandın mı ? fiyatlar ne kadar? hastanede mi yaptırdın?çok soru sormuşum :)

yok canım sor tabi hastanede yaptırdım akımı 38-37 gibi birşeyler gördüm aslında açıkgöz olup bakmak lazımdı. emla kullanmadım çünkü nette bu cihazın ağrısız olduğu söyleniyordu gittiğimde bayan bana hafif hissedilir genitalde dedi. dediği gibi çıktı. arada iğne batması gibi hafif ama. ben koltukaltı bacak genitale beşyüz verdim. bitene kadar gidemem herhalde. azalsa bile iyi olacak. şimdi stvde program varda polikistik overde olabilirim diye düşündüm yüzümde tüylenme var ama üç yıl kadar önce gidip hormon testi yaptırmıştım normal demişti dr. bugün tekrar gideyim diyorum sivilcemde oluyor.

yok canım sor tabi hastanede yaptırdım akımı 38-37 gibi birşeyler gördüm aslında açıkgöz olup bakmak lazımdı. emla kullanmadım çünkü nette bu cihazın ağrısız olduğu söyleniyordu gittiğimde bayan bana hafif hissedilir genitalde dedi. dediği gibi çıktı. arada iğne batması gibi hafif ama. ben koltukaltı bacak genitale beşyüz verdim. bitene kadar gidemem herhalde. azalsa bile iyi olacak. şimdi stvde program varda polikistik overde olabilirim diye düşündüm yüzümde tüylenme var ama üç yıl kadar önce gidip hormon testi yaptırmıştım normal demişti dr. bugün tekrar gideyim diyorum sivilcemde oluyor.

cevapların için teşekkür ederim...evet açıkgöz olup uygulanan akımı hatta sormak bile faydalı..eğer aynı cihazsa sana fazla akım uygulanmış. Benim gördüğüm maximum akım 15 kj dü ve oldukça ağrı oldu başlarda ama bir iki dakika sonra alışıyorsun ağrı azalıyor.fiyatın benim gittiğim hastaneyle aynı(bu cihaz diğerlerine göre biraz daha pahalı zaten)3.seansından sonra sert kıllar tüy olacak az sabırlı olursan %70-80 tüyler yok oluyor, başarılı sonuç alıyorsun.Hormonlar zaman içinde değişim gösterebiliyor,tekrar testlerini yaptır ihmal etme...fazla tüylenme ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor,böylece seansların daha başarılı devam eder..tekrar geçmiş olsun

Arkadaşlar benim 5. seansım ve koltukaltımda hafif tüylenme oluyor geç çıkıyor. Genital henüz azalma yok son seansta dökülme daha iyi oldu. Basen tüylerim ince olduğu için görmediğinden mi bilemiyorum ama dökülme olmadı. Bacaklarımda idare eder diyeyim. Önümüzdeki aydan yaz bitimine kadar ara vercem. Sadece genitale gitcem. Malum tatil falan derken yanıyoruz. Uygun bulmuyorlar.

cecemou lazeri hangi şehirde yaptırıyorsunuz? bende kontrol seansı yok

ben lefkoşadayım bende 1. seanstan sonra kontrol diye gittim ama kadın sadece göbek bölgemin üzerinden geçti ama baya araştırdım 1. seanstan sonra dökülme sürecinin bitimine doğru hiç dökülmeyen tüyler oluyor bunların tekrar üstünden gecmesi gerekiyormus diye okudum hep çünkü bu şekilde ayda bir gitmem gerekir ve sanırım seans sayısı 2 katına çıkar bende yakında gitcm tekrar konusmayı düşünüyorum kadınla bu arada çene genital göbek ve bacak yaptırdım çene bölgemin çogu dökülmedi suan kısaltıyorum genital bölgemin üst kısımları ve bikini bölgesi çogunlukla döküldü ama kalçaya doğru olan bölümde dökülme olmadı pek göbeğimdeki tüylerinde kalın olanların hepsi ince olanların bir kısmı döküldü bacaklarımda kemik üzerleri hariç pek dökülme olmadı ama malum yaz olduğu için ben jilet yapıyorum ve normalde jiletle 2 3 günde cıkan kıllar baya uzun bir süre cıkmıyor bu arada üst bacagımda hem dökülme çok oldu hemde hala cıkmadı sende kıbrıstamısın

kızlar benim gittiğim lazer soprano değil sanırım bu yüzden bileklerimde ve genitalimde aşırı göbeğimdede agdadan daha fazla ağrı ve yanma oldu gerçekten zor dayandım bu arada akımlara bende bakmadım bu gidişimde sorayım normalleri kaç oluyor bu akımların bilenleriniz varsa yazarsanız sevinirim

Back