- Konu Sahibi EstetikEditor
benim bildiğim diode eniyisi şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de halen derin arastirmalarima devam ediyorum :)
kafaya koydum bu kez kurtulcam bu kil tuy isinden,
diode lazerle ilgili en detayli sunu buldum,
Diode Lazer, Diod Lazer | Lazer Epilasyon
umarim isine yarar, hangi marka makinelerin diode lazer teknolojisi kullandigini da yazmislar,
aratirmaya devam :))
kızlar slm bende diod lazere gidiyorum ve geçen ay başladım 15 gün sonra dökülme oldu ve çok memnunum ilk seans olmasına rağmen çok iyi 4 seansta biter çoğu demişti ama bana öyle geliyoki 2 seansta finish bu arada hastaneye yaptırıyorum güzellik merkezlerine güvenmeyin arkadaşlar bi arkadaşım kampanyadan aldı ama güzellik merkezi kapatıp kaçtı çok dikkatli olun
Merhaba.. aylar önce yazmışsınız sonucu merak ediyorum.. Bende 2 buçk ay önce diode lazar yaptırdım 15 gün sonra dökülmeler başladı ve neredeyse %60 döküldü.çok sevindim ve inanamadım fakat 2 seansa kadar neredeyse çoğu tekrar çıktı.. Kafam çok karıştı.. lazer yaptırdığım yere sordum ve dökülmelerin %10 u kadarı kalıcı olur gerisi geri çıkar dedi..2. seansımı yeni yaptırdım ve bekliyorum...
sanırım ben biraz sabırsızım bu lazer konusunda yılların verdiği usanmışlıktan kaynaklanıyor olsa gerek bende yaptıralı 15 gün oldu yarın kontrolüm var genital ve göbek gölgemin çoğu döküldü bacaklarımda çok az dökülme oldu çeneminde bir tarafı dökülmedi bu arada döküldü derken sanırım 3 5 tane kıl döküldü çoğunu kendim elimle çektim bide göbek bölgemde elimle çektiğim yerlerin kökleri sanki yeniden siyahlaştı çıkacaklarmış gibi bakalım yarın kontrol var gelişmleri yazacağım bu arada tahlil sonuçlarına baktım hormonlarım normal ama aşırı kıllanma vardı vücuduma gittiğim lazer adı iron lase diyod sonuçları sürekli yazcam kızlar benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara inş hepimiz kurtuluruz bu sorundan
canım ben de dün senin gibi kuşkularla gittim koltuk altına kesin gidecektim de genitali yaptırsam mı acır mı dayanabilir miyim derken yaptırmaya karar verdim bacak kolaltı hissedilmiyor genitalde çok az arada iğne batması gibi oluyor ama minik bir acı. kendim bacaklarıma bile epilasyon yapamıyorum ben acıyor. dün yaptırdığım cihaz diode soprano xl idi. iki ay öncede koltuk altı için diode lihgsheer a gittim o acıtıyordu koltuk altına dayandımda genital ve bacağa dayanamazdım. iki ay sonra tekrar gideceğim inşallah.merhaba, 2 sene önce en bilindik kuaförlerden birinde lazer epilasyon yaptırıyordum. lazerin türünü hatırlamıyorum ama 10 paket aldığım halde özellikle genital bölgemdeki acıdan dolayı 3. seanstan sonra yarım bıraktım ee tabii param da yandı. bu ütüleme cihazında gerçekten hiç acıma olamuyo mu? (acıdan genital bölgeme ağda bile yaptıramayan sadece jilet kullanan biriyim)
ben izmirde yaptırdım diode soprano xl sadece bir yerde varmış zaten. basmane tren garına çok yakın. bacakta koltuk altında acı yok. genitaldede çok az.
yok canım sor tabi hastanede yaptırdım akımı 38-37 gibi birşeyler gördüm aslında açıkgöz olup bakmak lazımdı. emla kullanmadım çünkü nette bu cihazın ağrısız olduğu söyleniyordu gittiğimde bayan bana hafif hissedilir genitalde dedi. dediği gibi çıktı. arada iğne batması gibi hafif ama. ben koltukaltı bacak genitale beşyüz verdim. bitene kadar gidemem herhalde. azalsa bile iyi olacak. şimdi stvde program varda polikistik overde olabilirim diye düşündüm yüzümde tüylenme var ama üç yıl kadar önce gidip hormon testi yaptırmıştım normal demişti dr. bugün tekrar gideyim diyorum sivilcemde oluyor.
cecemou lazeri hangi şehirde yaptırıyorsunuz? bende kontrol seansı yok