- Konu Sahibi EstetikEditor
cok saol canım :)valla kafamdaki butun soruları yanıtladın içim rahatladı.çok tesekkürler:))
Rica ederim canım, seve seve...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok saol canım :)valla kafamdaki butun soruları yanıtladın içim rahatladı.çok tesekkürler:))
İstediğin acı olsun, ileriki seanslarda atış şiddeti arttırılınca görürsün acıyı :)
Atış şiddeti giderek arttırılıyor, ama tüyler de giderek azalıyor, dolayısıyla öyle katlanılmaz bir acı olmuyor.
Bir de bölge bölge acı değişiyor, çene altı-dudak üstü ve genital bölge dışında ben hiç acı hissetmiyorum. Bu seansa kadar genitaldeki acı bile rahatsız edici değildi ama son seansta atış şiddeti arttırıldığı için çok canım acıdı. Bundan sonra kesinlikle emlasız o bölgeye seansa girmem. Çene altı-dudak üstünde de hemen hemen hiç tüy kalmadığı için artık orası da eskisi kadar acımıyor. Ama dudak üstü çok hassas bir bölge olduğu için ve kılcal damar yoğunluğu çok olduğu için orası da biraz hassas. Koltukaltı, bacak, göbek, kol ise masaj hissi veriyor bana, oralarda hiç sorun yok.
Alexten sonra tüyler inceldi dedin, o yüzden sanırım makina görsün diye biraz kalınlaştırman gerekebilir, ben zaten direkt diode ile başladığım için öyle bir şey söylemedi bana, hatta başlarda mümkün olduğunca az jilet uyguluyordum.
Ben de alex düşünüyordum, araştırınca diode a karar verdim. Diode alexten daha sonraki bir teknoloji sonuçta.
Rica ederim canım
slmlar bende aylardr araştırıyorum iki yerde kararsız kaldım biri nd yağ yapıyo diğeri diod yapıyo ve burası nd yağ yapanın yarı fiyatına... bende tabiki diod yaptırmak üzerym ama genede kararsızım beyaz tenli siyah kıllıyım etkili olurmu sizce bide sizdeki aletin adını yazarmısınz
ya arkadaşlar ben 8 seansdır diod lazer yaptırıyorum.Tabii ki fark çok ama % 70 azaldı.yani tamamen bitmedi.Uzun sürdü gibi geliyor.Görevliye söyledim genelde bitiyor sizin tüyler biraz inatçıymış dedi! bu konuda bir fikri olan var mı?
Ha bu arada acısına dayanamıyorum
bende diod lazer yaptırıyorum 2. seansı yaptırdım. 45 gün arayla gidiyorum. arada kontrole çağırma falan olmadı. dökülen kısımda çok az sayıda. dolayısıyla 40gün kıl içinde dolaşıyorum. bu normal mi? kontrole gitmem gerekmiyormu.
Merhabalar .. Ben 16 yaşındayım annem 18 yaşına gelince lazer yaptırıcam sana diyor eğer şimdi yapılırsa hormonlar zarar görürmüş. Gerçekten öyle bir şey var mı acaba ? Anladığım kadarıyla Diode baya iyi bir makineymiş peki çok can acıtıyor mu ? Özellikle genital bölge ve bacak için soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim .. :))
Merhabalar .. Ben 16 yaşındayım annem 18 yaşına gelince lazer yaptırıcam sana diyor eğer şimdi yapılırsa hormonlar zarar görürmüş. Gerçekten öyle bir şey var mı acaba ? Anladığım kadarıyla Diode baya iyi bir makineymiş peki çok can acıtıyor mu ? Özellikle genital bölge ve bacak için soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim .. :))
diod k.altı bacak 1. seansım oldu bir daha gidip gitmemek konusunda kararsızım akşam bacaklarım çook acıdı dokununca bi yere sürtünce süper acıdı bu gün ikinci gün acı yok sizce normalmi bide soprano değil 21 günde bir seanslar olcak ? gittiğim yerde uzman yada başka dr yok estetisyen bir bayan var aklım karıştı yardım ve yorum bekliyorum
diod k.altı bacak 1. seansım oldu bir daha gidip gitmemek konusunda kararsızım akşam bacaklarım çook acıdı dokununca bi yere sürtünce süper acıdı bu gün ikinci gün acı yok sizce normalmi bide soprano değil 21 günde bir seanslar olcak ? gittiğim yerde uzman yada başka dr yok estetisyen bir bayan var aklım karıştı yardım ve yorum bekliyorum
haklısın şimdi 3. gün ve bacaklarımda küçük küçük kahverengi yanık adacıkları oldu en iyisi daha uzman bir yere gitmek yada alex le yaptırmak en azından alex de seans aralarında kıllı gezmiyosun :)