- Konu Sahibi EstetikEditor
bende genitale gidiyorum çok acıyo zor dayanıyorum , birde benim sivilcelenme oldu genital bölgemde sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı? acaba sürdüğü jel mi sivilce yapıyo anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben de dün senin gibi kuşkularla gittim koltuk altına kesin gidecektim de genitali yaptırsam mı acır mı dayanabilir miyim derken yaptırmaya karar verdim bacak kolaltı hissedilmiyor genitalde çok az arada iğne batması gibi oluyor ama minik bir acı. kendim bacaklarıma bile epilasyon yapamıyorum ben acıyor. dün yaptırdığım cihaz diode soprano xl idi. iki ay öncede koltuk altı için diode lihgsheer a gittim o acıtıyordu koltuk altına dayandımda genital ve bacağa dayanamazdım. iki ay sonra tekrar gideceğim inşallah.
selam arkadaşlar.ben çene bölgeme alexandrite ile başladım 3 sene önce.çünkü hem siyah hem sarı tüğlerim vardı. açık tenliyim ve yüzümdeki tüğler ayva tüğü dediğimiz cinsten.alexandrite ile çenemdeki siyah tüğlerden kurtuldum.ancak sarı sert tüğler kaldı.onların gitmeyeceğini en baştan biliyodum.sonra 1,5 yıldır 20günde bir alexandrite ve diod lazeri sırayla yapıyor doktor. sarı sert tüğlerin diod ile gideceğini ama beyaza yakın tüğlerin kalacağını söyledi.ona bile razıyım.ancak alexandrite uygulamasından sonra tamam sarı tüğlere faydası yok ama cenem 15 gün tertemiz oluyor.diod dan sonra ise sarı tüğlerim dökülmüyor,tamam yananlar var ama 1 hafta sonra eski halini alıyor.uygulamayı yapan diod da geç dönüt alırsın demişti.size sormak istiyorum.açık tenli ve sarıya yakin tüğleri olan arkadaşlar ....diod lazer yaptırıp ne sonuçlar aldınız.....ya da yüz tüğleri açık olanlar hangi lazeri öneriirsiniz.lütfeennnnn cevap....((((((((((((
Cok ince ve acik renk tuyler icin lazer degil igneli epilasyon gerekiyor. Ben lazere gittim.tip merkezinde butun cihazlar vardi ama dr. Kalanlar icin, igneliye yonlendirdi.
slm kızlar ıron lase diode gittiğim lazer 2 gün önce 2 .seansıma gittim herzamanki gibi genital çok acıdı ama göbek ve çenemde pek acı hissettmedim ama genital ilkinden bile çok acıdı çenemdeki siyah kıllar biraz endişelndirdi beni sanki çoğaldı gibi yada bugüne kadar hiç uzatmadığım için bana öyle geldi bilmiyorum. gelişmeleri paylaşacağım sizinle ...Bu arada lazer uygulayan bayana sordum genitale 100 frekans uyguladım bu defa dedi bu uygulanan rakamlarla ilgili malesef hiç bilgim yok bilenleriniz varsa yardımcı olabilirmi ?
senin gittiğin ütülememi oluyor canım acıyor deyince korktum şimdi bende yaptırmayı düşünüyodum :/