• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Diode Lazer Epilasyon Cihazı

ben soprano lazer cihazıyla 3 seans tamamladım kıllarımın yüzde 50 si döküldü diyebilirim başlarken 6-7 seans demişlerdi sanırım 6 da bitecek tavsiye ederim sorular olursa beklerım arkadaşlar.

mrb lar diode ütüleme cihazı kullanıyorum estetisyenim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum

merhaba, 2 sene önce en bilindik kuaförlerden birinde lazer epilasyon yaptırıyordum. lazerin türünü hatırlamıyorum ama 10 paket aldığım halde özellikle genital bölgemdeki acıdan dolayı 3. seanstan sonra yarım bıraktım ee tabii param da yandı. bu ütüleme cihazında gerçekten hiç acıma olamuyo mu? (acıdan genital bölgeme ağda bile yaptıramayan sadece jilet kullanan biriyim)

mrb arkadaşlar.istanbul avrupa yakasında diode lazer kullanan merkezler hangileri?bilgisi olan arkadaşlar bana özelden msj atabilirler mi?

mrb lar diode ütüleme cihazı kullanıyorum estetisyenim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum[/QU

Merhaba bilgilendirirseniz sevinirim...Uygulama yaparken cihazda ayarladığınız akım ne olmalıdır..yada bu akım seansın uzamasını etkiler mi? uygun olan akım kaç kj olmalıdır..açık ten koyu ,sert tüyler için akım ne olmalıdır?dökülmeler kaç gün sonra başlar?emla krem kullanmak seansın başarısını olumsuz etkiler mi? çok sordum galiba :) teşekkür ederimmm

mrb lar diode ütüleme cihazı kullanıyorum estetisyenim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum

merhaba. bıyık ve kol bölgeme diode lazer yaptırmaya başladım. bir sonraki seans kaç hafta sonra olmalı ?bıyık için 4 kol için 6 hafta sonraya yazdılar da tam tatil öncesi yaptırmak istemiyorum. ikisini de 6-7 hafta sonra yaptırsam sizce bir zararı olur mu? bir de bu süre zarfında yalnızca 1 kez jiletle alabileceğim söylendi. daha fazla sayıda alırsam kıl kökleri aktifleşirmiş. doğru mudur? hani kolu idare ederim de bıyıkları makasla fln kısaltsam?

arkadaslar ben de bacaklarimin alt kismina 6 seans yaptirdim. daha once agdayla , sir agdayla ya da jiletle bile alsam batiklarin , deri icinde giden tuylerin oldugu bacaklarim vardi :47: lazerden sonra hepsinden kurtuldum. %95 bitti, kalanlarda o kadar inceki elinizle bile hissedemiyorsunuz.son seansi bir ay once yaptirmistim ,3-4 ay beklemeyi dusunuyorum belki kalanlar icin bolgesel atis yaptirabilirim:52: benim gibi sorunlari olan arkadaslarda umarim kurtulurlar. :46: cihazin adi " diode light sheer "

canım senin msjlarını okudum benimde kıl dönmesi batık gibi sorunlarım vardı ve dün ilk seansıma gittim göbek genital bölge bacak ve çene benimde gittiğim cihaz adı diode ama adı ıronlase diyod diye bi makinaydı aklıma takıldı herkes soprano ve baska bir cihazdan bahsediyo acaba benim gittigim diode degilmiydi? önce jiletle sıfır kesildi ve jelle uygulandı yıllardır sorun yasıyorum umarım etkili olur bu arada ben kıbrıstayım ve cok secenegim yok kıllarım köklü ve esmer olduğum için diode ye gittim makina konusunda bilginiz varsa sevinirim

kızlar diode lazer epilasyon aletlerinin farklı isimleri olabilirmi benim gittiğim yerdeki makinanın adı ıronlase diyod acaba duydunuzmu şüpheye düştüm çünkü kadın diode olduğunu söyledi ama ?

Merhabalar , ben 10 gün önce 1.seansımı tamamladım. Gittiğim yer cihaz olarak bana bu bilgiyi verdi:
-5 cihaz kullanıyoruz ıskra medikal songic diode system ütüleme sistemi safir kristal jelli filtreli sistemleri dahil tuv ve ce belgelidir .
Kullanan ve bilen biri varsa bana nasıl bir cihaz olduğunu söyleyebilir mi??

Merhabalar , ben 10 gün önce 1.seansımı tamamladım. Gittiğim yer cihaz olarak bana bu bilgiyi verdi:
-5 cihaz kullanıyoruz ıskra medikal songic diode system ütüleme sistemi safir kristal jelli filtreli sistemleri dahil tuv ve ce belgelidir .

cevap verebilcek kimse yok mu?

canım bende kullanılan cihazın diode olduğundan emin olmak istiyorum nette bakınca benim gittigimle ilgili bilgi bulamadım sen söylediklerinle ilgili bi nette arastırma yap istersen bide tüyler dökülmeye başladımı bende cuma gitmiştim uzamaya başladı ama henüz bi dökülme yok jilet vuruldu özellikle çene bölgem sanki daha sert ve gür cıktı panik oldum zor dayanıyorum almamak için

mrb arkadaşlar ben ıpl gidiyorum bir sene oldu yeni yeni azalıyor ,,benim gittiğim merkezde çalışan kızlar küçük doğru dürüst yapmıyorla ondan bu kadar uzadı,,şimdi 2 seas sadece bir bayan ilgileniyor iyi oldu tek kişinin ilgilenmesi,,bakalım seneye kadar bitmezse artık hakkımı arayacağım.peşin para verdim bitme garantili diye senelerce gelemem acı çekemem ya dimi:45::45::45:

canım bende kullanılan cihazın diode olduğundan emin olmak istiyorum nette bakınca benim gittigimle ilgili bilgi bulamadım sen söylediklerinle ilgili bi nette arastırma yap istersen bide tüyler dökülmeye başladımı bende cuma gitmiştim uzamaya başladı ama henüz bi dökülme yok jilet vuruldu özellikle çene bölgem sanki daha sert ve gür cıktı panik oldum zor dayanıyorum almamak için

evet canım 10. günüm bugün dökülmeler başladı. sakın ama sakın bişey vurma dökülmeden.
ben de dışarı cıkmıyorum gece cıkıyorum tüylü tüylü dolanmamak için :D

evet canım 10. günüm bugün dökülmeler başladı. sakın ama sakın bişey vurma dökülmeden.
ben de dışarı cıkmıyorum gece cıkıyorum tüylü tüylü dolanmamak için :D

uzadılar ve çok sertler elime geldikçe sabret diyorum kendi kendime umarım cihaz etkilidir. bide 15 gün sonra kontrole gideceğim eğer o zamandan sonrada uzayacak falan bide onun dökülmesini bekleyeceksem yandım bu yaz sanırım ne sort ne kısa kollu giyemeyeceğim :( kışlıkları geri mi çıkarsam acaba

uzadılar ve çok sertler elime geldikçe sabret diyorum kendi kendime umarım cihaz etkilidir. bide 15 gün sonra kontrole gideceğim eğer o zamandan sonrada uzayacak falan bide onun dökülmesini bekleyeceksem yandım bu yaz sanırım ne sort ne kısa kollu giyemeyeceğim :( kışlıkları geri mi çıkarsam acaba

sabret biraz ya sonrasını düşün :))

Back