- Konu Sahibi EstetikEditor
mrb lar diode ütüleme cihazı kullanıyorum estetisyenim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb lar diode ütüleme cihazı kullanıyorum estetisyenim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum
mrb lar diode ütüleme cihazı kullanıyorum estetisyenim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum[/QU
Merhaba bilgilendirirseniz sevinirim...Uygulama yaparken cihazda ayarladığınız akım ne olmalıdır..yada bu akım seansın uzamasını etkiler mi? uygun olan akım kaç kj olmalıdır..açık ten koyu ,sert tüyler için akım ne olmalıdır?dökülmeler kaç gün sonra başlar?emla krem kullanmak seansın başarısını olumsuz etkiler mi? çok sordum galiba :) teşekkür ederimmm
arkadaslar ben de bacaklarimin alt kismina 6 seans yaptirdim. daha once agdayla , sir agdayla ya da jiletle bile alsam batiklarin , deri icinde giden tuylerin oldugu bacaklarim vardi lazerden sonra hepsinden kurtuldum. %95 bitti, kalanlarda o kadar inceki elinizle bile hissedemiyorsunuz.son seansi bir ay once yaptirmistim ,3-4 ay beklemeyi dusunuyorum belki kalanlar icin bolgesel atis yaptirabilirim benim gibi sorunlari olan arkadaslarda umarim kurtulurlar. cihazin adi " diode light sheer "
Merhabalar , ben 10 gün önce 1.seansımı tamamladım. Gittiğim yer cihaz olarak bana bu bilgiyi verdi:
-5 cihaz kullanıyoruz ıskra medikal songic diode system ütüleme sistemi safir kristal jelli filtreli sistemleri dahil tuv ve ce belgelidir .
Kullanan ve bilen biri varsa bana nasıl bir cihaz olduğunu söyleyebilir mi??
Merhabalar , ben 10 gün önce 1.seansımı tamamladım. Gittiğim yer cihaz olarak bana bu bilgiyi verdi:
-5 cihaz kullanıyoruz ıskra medikal songic diode system ütüleme sistemi safir kristal jelli filtreli sistemleri dahil tuv ve ce belgelidir .
Kullanan ve bilen biri varsa bana nasıl bir cihaz olduğunu söyleyebilir mi??
canım bende kullanılan cihazın diode olduğundan emin olmak istiyorum nette bakınca benim gittigimle ilgili bilgi bulamadım sen söylediklerinle ilgili bi nette arastırma yap istersen bide tüyler dökülmeye başladımı bende cuma gitmiştim uzamaya başladı ama henüz bi dökülme yok jilet vuruldu özellikle çene bölgem sanki daha sert ve gür cıktı panik oldum zor dayanıyorum almamak için
evet canım 10. günüm bugün dökülmeler başladı. sakın ama sakın bişey vurma dökülmeden.
ben de dışarı cıkmıyorum gece cıkıyorum tüylü tüylü dolanmamak için
uzadılar ve çok sertler elime geldikçe sabret diyorum kendi kendime umarım cihaz etkilidir. bide 15 gün sonra kontrole gideceğim eğer o zamandan sonrada uzayacak falan bide onun dökülmesini bekleyeceksem yandım bu yaz sanırım ne sort ne kısa kollu giyemeyeceğim kışlıkları geri mi çıkarsam acaba
cevap verebilcek kimse yok mu?
cevap verebilcek kimse yok mu?