Merhaba kızlar bu hafta içinde kuzenimin nikahı var, yani dini nikahı yapılcak, acaba yapması gereken şeyler nelerdir? kız evinde yapılabiliyor mu? ve çiftin anne babaları orda olamıyor mu acaba? bilen biri ütfen cevaplasın kızlar acil..
benım arkadasım sevgılısıyle dını nıkah kıymıstı ama resmı nıkahları yok bu gunah degılmı bırde karı koca olma hakkı doguyormu kı boyle olunca resmı nıkah olmadan dını nıkah kıyarsan kocan ne ısterse onu yapmak zorundasın olmassa gunah gırersın dıye duymustum buda dogrumudur acaba:26: merak ettım ve ayrıldılar sonra kız aldatıyordu falan
benım arkadasım sevgılısıyle dını nıkah kıymıstı ama resmı nıkahları yok bu gunah degılmı bırde karı koca olma hakkı doguyormu kı boyle olunca resmı nıkah olmadan dını nıkah kıyarsan kocan ne ısterse onu yapmak zorundasın olmassa gunah gırersın dıye duymustum buda dogrumudur acaba:26: merak ettım ve ayrıldılar sonra kız aldatıyordu falan
Canım ..Resmi nikah olmadan dini nikah olmaz..Sevgililikten başka birşey değil sadece dini nikahı olup resmi nikahı olmayan..
Resmi nikah yapılmadan dini nikah yaptıranların da hazin sonunu görüyoruz..Başına geleni çekerler..Hiçbir kanuni haktan faydalanamazlar..
anne babanın rızası olmadan dını nıkah yaptırmak gunah... en önemlı şartlarından bırı budur...
Bu nikah kiyilirken erkek yani esden birsey istemekmi gerekiyor?
Ayrilinca sunu alacak sunu yapcak fln gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?