Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"din yüzünden" derken o kadar hafife almışsınız ki ..... o kadar basit mi ? din dediğiniz inanç dediğiniz şey bu kadar hafife alınır mı? hayatta dini inançlarımız dışında neye görmeden dokunmadan bu kadar sevgiyle bu kadar koşulsuz bağlanabiliyoruz ????? burada dini bilginizi ya da inancınızın seviyesini tartışacak değilim ama bence konunuz üzerinde biraz daha düşünün...
kaldı ki aynı din ve mezhebe sahip insanlar bile farklı kültürlerden geldiklerinde evliliklerinde pek çok sorun yaşarken buna bir de din farkını eklersek o evlilikten ne bekliyorsunuz ? hadi sizler yetişkin insanlarsınız sorunların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz peki ya ÇOCUKLAR ?????????? onları kilise mi cami mi çelişkisinden nasıl kurtaracaksınız ?
ha eğer ben müslüman olurum , olmak istiyorum diyorsanız da bunu o insana endekslemeden , kendiniz için yapın , aranızda engel olarak gördüğü sorun ortadan kalkınca başka bahanesi de kalmayacaktır
farkli dinden ve irktan bayanlarla evlenen arkadaslarimiz var..ustelik turkcede bilmiyorlar bunlara ragmen aileleri basta karsi ciksada evlendilerr..gayette mutlulular..kizlarda aileleriyle cok iyiler kendilerini sevdirdiler..:ecrin_bebek:
evlenmeyen ve ailesine tr den kiz siparisi verenlerde var..siparis diyorum cunku ailesine bana kiz bul diyorlar.yani gorucu usulu.bunlarsa zorlugu goze alamayanlar..ailesini bahane edenler..
ve kizlardan bu yuzden ayrilanlar..madem bastan birlikte olma yada acikca soyle bastan sonu yok diye kizda ona gore yolunu cizsin..
yurtdisinda yasadigimiz icin bu ornekleri cok goruyorum..
suna inaniyorum ki gercekten seven erkek herseyi yapar..
erkek arkadasin seni gercek anlamda seviyorsa bir cozum bulur mutlaka..
insallahta evlenir ve cok cok mutlu olursunuz..:Saruboceq:
ewet farkli dindeyiz ama ayni ALLAH a inaniyoruz hepimiz..
din degistirmekte istiyorsan islam dinini cok iyi arastir ve ona gore degistir..cunku baskasi icin din degistirilmezz.
Merhaba, ben konuya geç yazıyorum belki ama seninle aynı durumu ben de yaşadım. Bir dönem din konusunda kafam karışıktı erkek arkadaşım ateist olduğumu sandı. O da çok dindar tam tersi. Bu yüzden bazı sorunlar yaşadık ama bana ayrılmaktan hiç bahsetmedi sadece Allah'ın varlığına inanacağını ümit ederek bekliyorum derdi. Biz bu karışıklığı aştık şuan sorunumuz yok. o dönemde o camiilere gitti imamlara sordu ben de araştırdım nedir ne değildir diye. Eğer erkek arkadaşın tamamen dini nizamlar yönünden böyle düşünüyorsa ve din evliliğinizin olmayacağını söylüyorsa ve buna inanıyorsa işiniz zor. İkinizinde kesin bir karara varması lazım (çok zor biliyorum). Ama erkek arkadaşın bence ailesi yüzünden böyle konuşuyor. Ama şunu söylemek isterim, onu çok sevdiğini söylüyorsun ne kadar güzel. İnsanın evlilkte illaki sorunları oluyor. Ailesi ile sorun yaşarmısın nasıl aşarsınız bunları da konuşun bence. Çok sevince katlanıyor insan, sen çok mu seviyorsun?. Erkek arkadaşın din konusunda katı kuralcı değilse hemen pes etmeyin derim ben. Sevgiler..
Merhaba arkadaşlar
Ilk başta yalnış anlaşılma olmasın diye soylemek istiyorum her dine karşı son derece saygım var ve asla yadırgamam. Benim durumum biraz karışık, Belli bir yaşa yurtdışında yaşadım ve babam hristiyan olduğu için benim de dinim bu, annemin musulman olduğuna ragmen pek alakası olmadı dinle.Çok iyi hristiyan sayılmam kiliseye de cok nadir giderim son derece inancım var geri kalan kısmı pek dert etmiyodu ta bu seneye kadar..
Erkek arkadaşım son derece modern olmasına ragmen bu konuda sorun yaratmaya başladı. 1 bucuk sene cıkıyoruz, en son cıktıgımız tatilde boyle bir konu açıldı ve dedi ki benin ailem seni asla kabul etmez..''Yarı yabancı olmasını bırak bi kere dinle hiç uyuşmuyoruz''.. anne tarafı komple kapalı ve hiç tanışma firsatımız olmadı. Ama baba tarafıyla aramız çok iyi.
Gerçekten bu durum beni çok dusundurmeye başladı. Naapacağımı bilemedim. Onu o kadar çok seviyorum ki bir turlu şey geçiyo aklımda.. dinimi değiştirmeyi bile goz onune aldım ama ondan herhangi bir tepki gelmedi. Benimle birlikte geleceği goremiyor kafası karışık.. ne yapabilirim? Ayrılmayi aklımdan bile geçirmiyorum cunku bu kadar iyi anlaşabileceğim insanı bulmak gerçekten zor..ve bulmuşken pes etmek istemiyorum ama içimde o kdr buyuk dert oldu ki normal hayata dewam edemiyorum surekli aklımda, o da hissediyodur...
Bu konuda fikirlenizi dinlemek isterdim.. biraz uzun oldu ama..okuduysanız çok tşk :)
öncellikle sevgisinden emin olmaya calis bence..
seninle bir hayat kurmak istiyormu ? bunlari ögren..
ailesinle konusmasi gerek.. ya da dedigin gibi konustu sana söylemiyor.
onun seni sahiplenmesi.. ve ne olursan ol ailesine kabul ettirmesi lazim.
bunu yapamiyorsa .. ailesi ile senin aranda bir secim yapmasi lazim..
hep kizlarmi kacacak kocaya yaf :) bi kerede erkekler kacsin demi :roflol:
isin espirisi tabi cnm.
bu arada sevgilinin yasi kac? buda cok önemli bir faktör. eger yasi büyük degilse. aileden korkabilir.
ama olgun bir erkekse rest cekmesini bilecektir.
Merhabalar :) ewet haklisin ya hep kizlar ayak uydurmak zorunda ya bu toplumda benim de bazen bu durum zoruma gidiyor ama yapicak bisey yok.. Yas 28 ve aslinda ailenin dediklerini dinleyerek yasam tarzi surdurmuo ama herkez gibi onemsiyor ve evlendikten sonra ister istemez aile ye herkez ayak uydurmak zorunda obur turlu yurumez zaten.. belki de benim yapamayacagimi dusunuyo ve kaybetmekten korkuyor.. onu da biri soyledi bana CADIARZU bu fikir hosuma gitti eger sorun buysa halledilir. Yine de o konusmadan sonra aileden daha cok konusur olduk..dun annesi benden yaprak sarmasi istedi bakayim yapabilio mu dedi :teytey:ilerleme war :1closedeyes: