Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bir ilahiyatçıyım allaha şükür şimdiye kadar çok araştırdım ve öğrendim bilginize..
ya arkadaşlar ben tecrübe ettim.dinden bihaber insanlarla din konuşulmaz.
çünkü kafaları basmıyor,küfürde inat ediyorlar.Allah onlara nasip etmiyor.bu insanlar çok dar görüşlü,düşük kapasiteleri kişilerdir.
dindar,başörtülü bir kişiye dahi tahammülleri yoktur.asıl geri kafalılık budalalık budur.
ben şahsen hiçbir hristiyandan başörtülü olduğumdan dolayı tepki almadım.aksine saygı gördüm. türkiye'de son kozlarını oynayan bir kısım insanlardan bunlar.bırakın ötsünler.yakında sesleri kesilecek :)
aman bunlarla tartışmaya girip daha fazla üzmeyin kendinizi.
birincisi tekrar söylüyorum bu konuda din konuşmak için açılmadı.
ikincisi bu nasıl bir genelleme :1shok:
din kişiyle vicdanı arasındadır, bunu kimsenin yargılamaya hakkı yoktur... hele sizin hiç yoktur...
kimin dinden bihaber kimin bilgili olduğuna karar veren merci bizler değiliz...
bunları da geçtim dinden bihaber insanlara demediğinizi bırakmamışsınız
dar görüşlü düşük kapasiteli dediğiniz dinden bihaber birçok insan bugün kullandığınız adan zye birçok buluşa imza attı
demekki sapla samanı ayırt etmek gerekir...
sezarın hakkını sezara vermek gerekir...
dinden bihaber bi insana ettiğiniz hakaretleri ve genellemeleri dindar birine yapıldığında nasıl karşıladığınızı bir düşünün
kaldı ki din dediğim gibi sadece kişiyle vicdanı arasındadır, inancının eksikliğini fazlalığını yargılama yetkimiz yok.
başörtülü kişiye tahammülü olmayan insan hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum herkes özgür olmalı fakat konuyla bağlantısını anlayamadım fisfisfis
yakında sesleri nasıl kesilecek ???
düşmanlık dolu sözlerinizi size iade ederim...
ayrıca her ne kadar sözlerinizin muhatabı dinden bihaber olan insanlar olsa da ben kendimi muhatap kabul ettim.
dinden bihaber değilim çok şükür, sadece ismimin önünde hiçbir sıfat taşımadan dindar veya dinsiz sadece bir insan olarak muhatap kabul ettim...
bu sözler dindar olan birine söylenseydi de aynı tepkiyi verirdim.
gerçekten sözleriniz bizim geleneksel hoşgörümüzle, "yaradılanı severim yaradandan ötürü" zihniyetimizle bağdaşmayan sözler olmuş...
artık insanları ötekileştirmekten yaftalamaktan vazgeçseniz çok iyi olacak...
ya arkadaşlar ben tecrübe ettim.dinden bihaber insanlarla din konuşulmaz.çünkü kafaları basmıyor,küfürde inat ediyorlar.Allah onlara nasip etmiyor.bu insanlar çok dar görüşlü,düşük kapasiteleri kişilerdir.dindar,başörtülü bir kişiye dahi tahammülleri yoktur.asıl geri kafalılık budalalık budur.ben şahsen hiçbir hristiyandan başörtülü olduğumdan dolayı tepki almadım.aksine saygı gördüm. türkiye'de son kozlarını oynayan bir kısım insanlardan bunlar.bırakın ötsünler.yakında sesleri kesilecek :)
aman bunlarla tartışmaya girip daha fazla üzmeyin kendinizi.