• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

nayır nolamaz :)) bu kadar ferah ,bu kadar saf ,ıvır zıvırsız bir ev ,bayıldım doğrusu çok temiz düzenli ve çok ta şık ..güle güle otur arkadaşım ..

bende evinizi çok beğendim Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. çok modern ve çok ferah.

Çok zevkli döşenmiş bir ev ip perden benimde hoşuma gitti ama favorim gelin damat figürlü biblon oldu nereden aldın diye sorsam?
Evim birinci kat ve ip perde konusunda acabalarım var içerisi görünüyormu?

çookkk şahane terrrtemizzz bi ev .o kadın erkek figürünü nereden ve kaça aldınız sayın eccu?

Çok zevkli döşenmiş bir ev ip perden benimde hoşuma gitti ama favorim gelin damat figürlü biblon oldu nereden aldın diye sorsam?
Evim birinci kat ve ip perde konusunda acabalarım var içerisi görünüyormu?

pendikten almıştım biblo satan bi dükkandan..gündüz içerisi gözükmüyor akşam oluncada storlarımı indiriyorum zaten gel görki bende zaten 1.katta oturuyroum cnm ;)

nayır nolamaz :)) bu kadar ferah ,bu kadar saf ,ıvır zıvırsız bir ev ,bayıldım doğrusu çok temiz düzenli ve çok ta şık ..güle güle otur arkadaşım ..

saol arkadaşım sadelikten yanayım ıvır zıvırı hiç sevmiyorum mümkün oldugunca barındırmıcam döküntüleri evimde :utangac:

canım evıne bayıldım her yerı cok guzel ama ozellıkle yatak odanı cok begendım.beyaz yatak odasını cok severım.mutlu gunlerde oturun

gördugum en guzel .bayıldım valla.ferah zevklı temız.hem modern hem gelenekcı.mutluluklar dılerım yuvanda.cok begendım yaa

canım evin çok güzel,bayıldım....:asigim:
güle güle otur evinde inşallah..
mutluluklar...
:nazar:a.s.

Çok güzel. Allah ağız tadıyla otumayı nasib etsin. Beyaz objeleri çok seviyorum. Yatak odana daha bir bayıldım. Bir de konsol üzerindeki beyaz tüylü örtüye. :) a.s.

Uyyyyyy bu nasıl güzel bi zevk böyle maşallah 41 kere :nazar: Ben kendim bu kadar güzel döşeyebileceğimi sanmıyorum.beyaz ne kadar ferah durmuş heryerde.yemek odanın sandalyeleri de çok şık.yatak odandaki şfonyer üstü tüy ve takı askılğıda ne hoş durmuş.evinde çok güzel çok ferah geniş.hangi semt diye sorabilirmiyim?ev tutma aşamasındayız bizde ondan

harika bir ev olmuş. sade ama zevkli.çooook beğendim. a dan z ye herşey çok güzel .mutluluklar dilerim :)) salon halılarının markası nedir acaba ?

canım evin gerçekten çok güzel olmuş zevkle döşenmiş
mutlu günlerde oturman dileğiyle
tek kelimeyle harika

yerdeki turuncu paspasları sen mi ördün yoksa hazır mı dikkatimi çekti
allah huzurla oturmayı nasip etsin inş birgün bende çekerim belki şimdi çok üşendim bir o kadarda heveslendim

Back