• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

eccuuuu evine bayıldım bayıldım özellikle salondaki masanın üstündeki spiralli tabagına.mutfagıda genis ohh rahat rahat döktür sana bir önerim olacak kabul edersen mutfak masanı ortaya cekip yerine ikitane bu tarzdahttp://www.sandalyeci.net/trr/thm.php?id=403&s=bmp&table=urunler&w=97&h=130koltuk ve küçük bi sehpa koyup kahve cay yani kacamak kösesi yapabilirsin e bi kahvenide alırım artık :kahve:

saol canım öncelikle :))) ama masamı ortaya çekemem o zman çok kullanışsız olur ve mutfak daralır bölesi iyi ama sen gene de buyur bi kahveye ;)

eccu salondaki dans edenleri nerden aldın canım ne kdr?

pendikten almıştım ama fiyatını hatırlamıyorum 40 küsürmüydü acaba kafamçokkarıştı

canım çok beğendim güle güle otur inşallah.beyaz renk mobilyalarına bayıldım.nerden aldın yemek odası takımını ve yatak odasını canım.yazarsan çok sevinirim.tam benim tarzım a.s.

yatak odasını ve salaon takımımı internetten begenip marongozda yaptırdım cnm yatak odası 4500 salon koltuklar hariç 2600

çok zevklisiniz .sağlık ve mutlulukla oturun evinizde.sanırım girişinizdeydi ,kenarları dalgalı boy aynanızı yaptırdınız mı aldınız mı?bir de ben de vestiyer olarak sürgülü dolap düşünüyorum .kullanışlı mı acaba ?gerçi benim çamaşır makinam da dolabın içinde kalacak.dolabın tasarımını ben yapıcam .rica etsem iç kısmının da resmini çekebilir misiniz?kararsızım.

aynaları ikeadan aldım cnm 19.90 Tl tanesi tabiki en kısa zamnada eklerim vereliniortak

Harika bi evin var cnm. Aksesuarların çok hoş. Bi de yatak odandaki beyaz mobilyaların hem çok sade hem de çok asil duruyo.
Güle güle otur..

Son düzenleme:
eccucum evine bayildim tatlim gercekten abartisiz soyluyorum kusursuz doşemissiniz heryeri her detayi ayri farkli ve güzel olmuş canım benim güle güle mutlulukla oturun inşallah canım

canım evin gerçekten çok güzel...

canımm çok zevkle döşenmiş çok şık bi evin var
rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inşallah a.s.

Bu aralar beyaz koltuk modası varya çok hoşuma gidiyo...:1rolleyes:sırnaşık şey
Çok asil ve sade duruyo.....bende yakınlarda değiştirmemiş olsam kesin beyaz alırdım ama neyse...
Evinde huzurlu günlerde otur canım.....a.s.
Perdelerinde süper sölemeden geçemiycem....:nazar:

Back