Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok güzel döşenmiş evin. Allah bize de bi an önce döşemeyi nasip etsin. Bişey sorucam dolapların önündeki demir çıkıntılar ne?
eccu, allah mesut etsin hatırladığım düğünün benden bir gün sonra olmuştu.
Evini ezberledim çeyiz topiğindende bir çoğunu hatırlıyorum, çok ferah olmuş güle güle oturun.
Mini el havlularını kim yaptı annem görmesin bayılır banada yaptırdı, çok şirin duruyorlar.
Favorim mutfak büyük çok güzel olmuş.
Mutluluk ve huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim.
ama kapılar sürgülü değil mi parpalm
oda ve sokak kapısının arkasında kalıyo dolaplar kapının kolu mobilyaya zarar vermemesi için kapı stopericanım çok güzel döşenmiş evin. Allah bize de bi an önce döşemeyi nasip etsin. Bişey sorucam dolapların önündeki demir çıkıntılar ne?
canım çok güzel dekore etmişsin her şey ferah ferah olmuş, salondaki koltukların rahat oluyomu deri yaa ben o bakımdan çekiniorum soğuk falan tutarmı rengi sararırmı diyee
HAYATIM ip perdedeki asılı olan boncukları yaptım sadece :)perdenin boncuklarını mı sen yaptın yoksa hepsini mi ben anlamadım?
hıımm anladım peki nereye tutturdun da onları astın
Eccu evin çok güzel ''evini koy! evini koy!'' diye diye başının etini yedim sende beni kırmadın öncelikle bunun için teşekkür ederim:1hug: boncuk perdeler çok güzel acaba normal tül perdenin üstüne ara ara yapsam güzel durur mu ki? ben ip perde almayı düşünmüyorum temizlerken üşenirim ben onları kaydirigubbakcemile3 mutfağında ki renklere bayıldım mutfağı sıcacık yapmış halın ve duvar renkleri süper uymuş :) salonundaki aksesuarların da öyle yatak odana tek kelime söyliycem ''Harika'' :asigim:bide neydi bişi daha vardı ya beğendiğim hee girişteki aynan favorim :lepi: ağız tadıyla yaşlanın o evde a.s.
eccucum allah güle güle oturmayı nasip etsin canım bişey mutfağındaki bıçak setini nerden aldığını öğrenebilirmiyim