• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

canım çok güzel döşenmiş evin. Allah bize de bi an önce döşemeyi nasip etsin. Bişey sorucam dolapların önündeki demir çıkıntılar ne?

canım çok güzel dekore etmişsin her şey ferah ferah olmuş, salondaki koltukların rahat oluyomu deri yaa ben o bakımdan çekiniorum soğuk falan tutarmı rengi sararırmı diyee

canım çok güzel döşenmiş evin. Allah bize de bi an önce döşemeyi nasip etsin. Bişey sorucam dolapların önündeki demir çıkıntılar ne?

kapı çarpmaması için sanırım geriye doğru açıldığında ben öyle algıladım

hıımm anladım peki nereye tutturdun da onları astın

eccu, allah mesut etsin hatırladığım düğünün benden bir gün sonra olmuştu.

Evini ezberledim çeyiz topiğindende bir çoğunu hatırlıyorum, çok ferah olmuş güle güle oturun.
Mini el havlularını kim yaptı annem görmesin bayılır banada yaptırdı, çok şirin duruyorlar.
Favorim mutfak büyük çok güzel olmuş.
Mutluluk ve huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim.

evet cnm 19 Nisandı bizim.. çok teşekkür ederim mini el havlularını annem yaptırdı :)
aminn cnm hepbirlikte inşallahh Şeniz

ama kapılar sürgülü değil mi parpalm

oda kapıları güzelim dolaplar değil dış kapıyı düşün ayakkabılık o sanırım arkasındaki içeriye doğru açıldığından kapı dolaba çarpmasın diye düşünülmüş

oda ve sokak kapısının arkasında kalıyo dolaplar kapının kolu mobilyaya zarar vermemesi için kapı stoperi ;)

canım çok güzel dekore etmişsin her şey ferah ferah olmuş, salondaki koltukların rahat oluyomu deri yaa ben o bakımdan çekiniorum soğuk falan tutarmı rengi sararırmı diyee

vallla ben hiç düşünemden aldım çünkü çok hoşuma gidiyo deri cnm ayrıca cok rahat koltuk kolları yastık gibi uzan yat ;)

perdenin boncuklarını mı sen yaptın yoksa hepsini mi ben anlamadım?
HAYATIM ip perdedeki asılı olan boncukları yaptım sadece :)

hıımm anladım peki nereye tutturdun da onları astın

kornişe asılı olan düğmelere küpe aparatıyla ;)sallagançlı küpeler oluyo yaaa :) onunla iştee çok ii anlattım yani :p

evin süper...çok beğendim...
beyaz olmuş mobilyaların geneli gerçi sende yeni evliymişsin kullanımı nasıl diyecektim...bembeyaz kapılar felan çok güzel...
ev kendinizin mi bu durumda...
evliliğin hayırlı olsun ömür boyu mutluluklar...

Eccu evin çok güzel ''evini koy! evini koy!'' diye diye başının etini yedim sende beni kırmadın öncelikle bunun için teşekkür ederim:1hug: boncuk perdeler çok güzel acaba normal tül perdenin üstüne ara ara yapsam güzel durur mu ki? ben ip perde almayı düşünmüyorum temizlerken üşenirim ben onları kaydirigubbakcemile3 mutfağında ki renklere bayıldım mutfağı sıcacık yapmış halın ve duvar renkleri süper uymuş :) salonundaki aksesuarların da öyle yatak odana tek kelime söyliycem ''Harika'' :asigim:bide neydi bişi daha vardı ya beğendiğim hee girişteki aynan favorim :lepi: ağız tadıyla yaşlanın o evde a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eccucum allah güle güle oturmayı nasip etsin :nazar: canım bişey mutfağındaki bıçak setini nerden aldığını öğrenebilirmiyim :utangac:

Eccu evin çok güzel ''evini koy! evini koy!'' diye diye başının etini yedim sende beni kırmadın öncelikle bunun için teşekkür ederim:1hug: boncuk perdeler çok güzel acaba normal tül perdenin üstüne ara ara yapsam güzel durur mu ki? ben ip perde almayı düşünmüyorum temizlerken üşenirim ben onları kaydirigubbakcemile3 mutfağında ki renklere bayıldım mutfağı sıcacık yapmış halın ve duvar renkleri süper uymuş :) salonundaki aksesuarların da öyle yatak odana tek kelime söyliycem ''Harika'' :asigim:bide neydi bişi daha vardı ya beğendiğim hee girişteki aynan favorim :lepi: ağız tadıyla yaşlanın o evde a.s.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet sinaycım rica ederim :) perdelerin temizliği zor değil yaa hoş duruyo cok ferah oluyo ev tavsiye derim yaptırr ;)güzel yorumların için çok teşekkür ederimmm daha güzelleri sizlerin olsun inş.Darısı başına artık zaman su gibi geçsin gitsinnn Şeniz

cok hoş gerçekten ve bütün mobilyalar açık renk dikkat ettim de öyle ferah öyle hoş olmuş ki...
mutlulukla otur tatlım

eccucum allah güle güle oturmayı nasip etsin :nazar: canım bişey mutfağındaki bıçak setini nerden aldığını öğrenebilirmiyim :utangac:

saol aldocumm çokk teşekkür ederimm. aminnnn bıçak setimi mudodan almıştım cnm :utangac:

bayıldım bayıldım valla...
zaten beyaz yada açık rengi kesinlikle tek geçiyorum canım..işte buda kanıtı..
ne kadar ferah ,temiz bir görüntü...
ömür boyu mutluluklar dilerim canım bu bembeyaz güzel evindeeee...

Son düzenleme:
Eccucum evini çok beğendim...:utangac:
Sade ve huzur verici.Allahh sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayıı nasip etsinn yerimseniben

Back