• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

:nazar::nazar::nazar:
Eccu hemen yorum yapıyorum
yatak odan çok hoş açık renklere bayılıyorum bide avizen benim istediğimden ayrıca yatak örtünün altından çıkan dantellerede bayıldım
koridorundaki shaggylerde çok hoş yerdeki çiçek ayrı bir hava katmış
banyo çok hoş minik havlular favorim :lepi:
Mutfağın çok çok ferah tezgah üzerinde çokonat teması ayrı bir hava katmış kaydirigubbakcemile3
mutfak perden ve bıçakların çok hoş ve sanırım daha öncede söyledim ki bulaşık makinemiz aynı kaydirigubbakcemile5 memnun musun? :roflol:
salonun çok güzel bayıldımm

Güle güle iyi günlerde mutluluk içinde otur canım :nazar::nazar::nazar:

önceliklee çokk teşekkür ediyorum buketcim en kısa zmanda Rabbim sizlere de göstersinnn bu mutlu mesut günlerii inş..
bulaşık makinesinden memnunummm çeyiz yerleştirirlerken o bıçak setimdeki bıçakları atmışlar makineye yıkandı bi çıktı bıçaklar nokta nokta pas içinde beynimden vurulmuşa döndüm senağlama kardeşim saolsun cifledi tek tek çıktı hepsi makineden mi bıçaktanmı anlamadımm :ecrin_bebek:

bayıldım bayıldım valla...
zaten beaz yada açık rengi kesinlikle tek geçiyorum canım..işte buda kanıtı..
ne kadar ferah ,temiz bir görüntü...
ömür boyu mutluluklar dilerim canım bu bembeyaz güzel evindeeee...

saol Özlem abla bu sözleri senden duyduysam başarıyla geçmişim demektir :)
çok teşekkür ederim :utangac:

yatakodasındaki kapı biraz uzak gibi görünmüştü gözüme bi daha baktım yakınmış :)) ay ne manyak gibi meraklıyız ya, ben böle değildim valla sonradan oldum :roflol:

tv'yi kaç ekran aldın? mutfağın harika kocaman. bi de başka hangi odalar var onlar nasıl? küçük havluların ucundaki iğne oyası mı bi de? başka sormıcam söz kaydirigubbakcemile3

canım portmantoyu nereden aldın ve ne kadara aldın acil olarak öğrenebilirmiyim:)
çünkü bizde sürgülü arıyoruz ama bir türlü bulamıyruz ne yazıkkibenneyaptımki

evin çok temiz çok güzel huzur içinde oturun inşalah

yatakodasındaki kapı biraz uzak gibi görünmüştü gözüme bi daha baktım yakınmış :)) ay ne manyak gibi meraklıyız ya, ben böle değildim valla sonradan oldum :roflol:

tv'yi kaç ekran aldın? mutfağın harika kocaman. bi de başka hangi odalar var onlar nasıl? küçük havluların ucundaki iğne oyası mı bi de? başka sormıcam söz kaydirigubbakcemile3

tv yi 106 kran aldık cuk oturdu :) zaten evimiz 2+1 ayrıyetten de minicik bir kilerim var orası çok ii bütün dağınıklığımı topluyo diğer odada çamaşır odası olarak kullanıyorum şimdilik ilerde bebişimin odası olurr :utangac: evet havlunun ucundakiler iğne oyası kaydirigubbakcemile3 sor bacım sorrr

canım portmantoyu nereden aldın ve ne kadara aldın acil olarak öğrenebilirmiyim:)
çünkü bizde sürgülü arıyoruz ama bir türlü bulamıyruz ne yazıkkibenneyaptımki

evin çok temiz çok güzel huzur içinde oturun inşalah

saol canım portmantoyu da yaptırdım ben canım ölçülerini verdik eni 1,73 boy 2,10 mdf kaplama sağ taraf ayakkabılık sol taraf ise montları asmak için çok kullanışlı oldu 1000 liraya yaptırdık cnm çok yerden fiyat almıştım ama en uygunu oldu bu :)

tv yi 106 kran aldık cuk oturdu :) zaten evimiz 2+1 ayrıyetten de minicik bir kilerim var orası çok ii bütün dağınıklığımı topluyo diğer odada çamaşır odası olarak kullanıyorum şimdilik ilerde bebişimin odası olurr :utangac: evet havlunun ucundakiler iğne oyası kaydirigubbakcemile3 sor bacım sorrr

Şeniz

canım allah can sağlığıyla oturmak nasip etsn mis gibi bir ev olmuş...
bir şey sorucam salonda orta sehpanızı hazır mı aldınız kendiniz mi yaptırdınız? hazırsa markası ne kuzucuğum? ben fuga mobilyada görmüştüm ama biraz değişiğiydi... bir sorayım dedim...

çok güzel ferah huzur dolu bi ev görünüyo güle güle iyi günlerde oturun

Din dan don.... bu evi benim cok hosuma gitti... halilarimiz benziyor... tv üniten benimikinden daha güzel :-) Belki bende senin gibi mutfakraflarii pecetler sererim hos duruyor... Yatak odasindaki komidinin üzerindeki beyaz kus tüllerine bayildimmmmm nerden aliniyor böyle birsey bende istiyorum masallah heves ettim... Güle güle oturun canim

:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

Canım evin çok güzel salonunu çok beğendim. Güle güle otur. Sanırım yeni evlisin perdelerini de yeni yaptırmışsındır. Sorması ayıp perdelerin metresini kaça yaptırdın? benim de çok hoşuma gidiyor ama katlam perde mi ip perde mi karar veremedim.

canım allah can sağlığıyla oturmak nasip etsn mis gibi bir ev olmuş...
bir şey sorucam salonda orta sehpanızı hazır mı aldınız kendiniz mi yaptırdınız? hazırsa markası ne kuzucuğum? ben fuga mobilyada görmüştüm ama biraz değişiğiydi... bir sorayım dedim...

saol canım darısı başınaaa ;) evet onuda yaptırdık orta sehbamıda fugadan begenmiştim ordan esinlenerek yaptırdım :) fugada 600 lira istediler 200e yaptırdık biz;)

Din dan don.... bu evi benim cok hosuma gitti... halilarimiz benziyor... tv üniten benimikinden daha güzel :-) Belki bende senin gibi mutfakraflarii pecetler sererim hos duruyor... Yatak odasindaki komidinin üzerindeki beyaz kus tüllerine bayildimmmmm nerden aliniyor böyle birsey bende istiyorum masallah heves ettim... Güle güle oturun canim

:1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:

din dan don :) saol canım kokoş tüyü eminönünden aldım her rengi mevcut fiyatıda 7lira mı neydi :utangac:

Canım evin çok güzel salonunu çok beğendim. Güle güle otur. Sanırım yeni evlisin perdelerini de yeni yaptırmışsındır. Sorması ayıp perdelerin metresini kaça yaptırdın? benim de çok hoşuma gidiyor ama katlam perde mi ip perde mi karar veremedim.

saol canım :) yatak odası için bende katlamalı perde düşünüyodum perdeci tavsiye etmedi güzel görünen herşeyin kullanımı zordur dedi :) ip perdeler taç marka ben oturdugum muhitten cok fiyat aldım salona sadece 950 isteyenler oldu :1shok:
eminönünde mahputpaşa yokuşunda annemin tanıdığı bir tülcü vardı birde oraya sorduk mutfak+salon 200e geldi inanmıcaksın ama çok fark varr..bütün evimin tülü karartmalı storlarımı 1150ye yaptırdım ben orda aklınızda olsun iyi araştırın yerimseniben

Back