• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

canım evin çok hoş, ferah ve modern döşenmiş,,, herşeyini uyumlu yapmışsın tebrikler...
çoğu odan benim zevkime uygun.. mutfağında çok büyük ne güzel... birde merak ettim eve yerleştin mi yoksa çeyiz halimi canım

eccu ip perdenin temizliği hakkında bilgi verirmsin tereddüt ediyorum ama çok şık olmuş canım benim ya

çoook güzel tertemiz ferah beyaz her yerde çok yakışmış eve.
eccuşum mutluluğunuz eksik olmasın evinizde inşallh.
yatak odasının sade bi güzelliği var, avizeside gayet hoş olmuş.
salonda hem rahat hem modern olmuş ip perdedeki boncuklarıda hatırladım hemen, ellerine sağlı çok yakıkışmış.
canım bişey sorcam, mutfaktaki bıçaklığını hatırlıyorum çok cici olmuş, nerden almıştın bana yazarmısın?

Zevkli döşenmiş, hele aksesuarlara bayıldım :dance: ( gözüm kaldı :jeyyar: )
Allah güle güle, ağız tadıyla oturmak nasip etsin. Kem gözlersen sakınsın İnşAllah...:Saruboceq:

yatakodandaki avize tam benlikk..ben de öle bişey istiyorum..bayıldım çok güzel bi evin var..allah hep mutlu günler göstersin bu güzel evinde sana canımmm..

naadar gözelmiş evin güle güle kullan.bide bişi sorabilirmiyim
mutfaktaki çaycının markası ne
hem çaycı hem ketılmış
tefal cnm
canım evin çok hoş, ferah ve modern döşenmiş,,, herşeyini uyumlu yapmışsın tebrikler...
çoğu odan benim zevkime uygun.. mutfağında çok büyük ne güzel... birde merak ettim eve yerleştin mi yoksa çeyiz halimi canım

çok teşekkür ederimm bu çeyiz hali resimlerimdii ama yerleştim eve artık işteyken evimi cok özlüyorum kaydirigubbakcemile3

cok güzel evin canim.güle güle oturun,cok sade ve ferah..
özellikle mutfagindaki bicakligina bayildimmmm:nazar:

mandilincim bıçaklarımı mudodan almıştımm baya bi önce :)
ip perde temizliği kolay oluyormuş perde 4-yada 5e ayrıyorsunuz 3 yerinden bağlanıyo ve filesinin içine koyulup yıkanıyomuş henüüz yıkamadım :) ama tavsiye ederim çok ayrı bi hava katıyo eve

Duvar ünitesinin boyu 1,60 eni de 2,50 sanırım

ECCU boncukları nasıl yaptın malzemeler neler bir tarif edebilirmisin

mutfak perdem

img1690b.jpg

eccu, allah mesut etsin hatırladığım düğünün benden bir gün sonra olmuştu.

Evini ezberledim çeyiz topiğindende bir çoğunu hatırlıyorum, çok ferah olmuş güle güle oturun.
Mini el havlularını kim yaptı annem görmesin bayılır banada yaptırdı, çok şirin duruyorlar.
Favorim mutfak büyük çok güzel olmuş.
Mutluluk ve huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim.

ECCU boncukları nasıl yaptın malzemeler neler bir tarif edebilirmisin

onalrıda eminönünden aldım :) boncuk malzemesi satan birçok pasaj var fiyatlar çokta uygun..hazır alıcaktım tanesini 15TL den veriyorlardı..ben bütün malzemeyi salon+mutfak 20 TL ye hallettim hemde kendi zevkime göre oldu..
Malzemeler
hayalet tel
bit (boncukları sabitlemek için)
boncuklar

Boncukçuya gittiğinde zaten sana önerilerde bulunuyo perde için çok fazla çeşit mevcut insanın gözü dönüyo :)

Back