• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Din Dan Don! Hoşgeldiniz Evime :)

Uyyyyyy bu nasıl güzel bi zevk böyle maşallah 41 kere :nazar: Ben kendim bu kadar güzel döşeyebileceğimi sanmıyorum.beyaz ne kadar ferah durmuş heryerde.yemek odanın sandalyeleri de çok şık.yatak odandaki şfonyer üstü tüy ve takı askılğıda ne hoş durmuş.evinde çok güzel çok ferah geniş.hangi semt diye sorabilirmiyim?ev tutma aşamasındayız bizde ondan

çokk teşekkür ederim :utangac: pendik yayalar kelebek vadisinde cnm

güle güle oturun beyaz rengin bukadar güzel duracağını hiç düşünmemiştim cok şık kaydirigubbakcemile5

güle güle oturun beyaz rengin bukadar güzel duracağını hiç düşünmemiştim cok şık kaydirigubbakcemile5

çok saolunn ewet yine alsam gene beyaz alırım çok memnunum çok seviyorum :) beyaz tozu belli etmez diyorlar aldanmayın gösteriyo ama koyu renkli mobilyalar kadar da değil tabi koyu renk oldugunu düşünemiyorum delikafadulden

çok ferah bir ev ayrıca çok zevkli döşenmiş güle güle oturun :nazar::nazar::nazar:

güzel bir ev ince zevkler ayrıntılar ama ama bacım yatak odanda beyaz ve krem fazla hakim göz yorucu geldi bana nacizane fikrimmm
sağlıkla oturunnnn

amanın ben bakmayalı ne güzel evler eklenmiş yaff..bayıldım evine maaşallah diyeyim vallaha...
çok zevkle döşenmiş ferah ve temiz bir evin var canım.ALLAH mutlu günlerde oturmayı nasip etsin.

güzel bir ev ince zevkler ayrıntılar ama ama bacım yatak odanda beyaz ve krem fazla hakim göz yorucu geldi bana nacizane fikrimmm
sağlıkla oturunnnn

çok saol canım..ama resimlerde bakınca öle gözüklmüş olabilir o odada yaşayınca farkı anlarsın çok iç aydınlatıcı yatak odamı çok seviyorum şutarafagitti

bu ev deqiL saraY be delikafaduldenşakkıdı:utangac::utangac: ben çok beğeNdim cnm aLLah szi bu yuvanın içinde mutLu huzurLu ve paRaLı yaşatsın :içelim:

canım evin gerçekten çok güzelmiş, hayatımda gördüğüm belki de en huzur dolu ev, ben bu kadar beyaz ve kremi birarada görmeyi istemeyebilirdim sorsalar ama evinde harika olmuş renkler.. Tek kelimeyle süper, bayıldım ben, sağlıkla mutlulukla oturun inş.:Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar:

eviniz çok içaçıcı çok huzur veriyor.. harika olmuş.. çok güzel..

iyi günlerde huzurla oturun....

Back