- Konu Sahibi allymcbeal
-
Lütfen oldırma o sana mücize destek olacak.Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
Eşimi kaybetsem tabiki bakarım. Ama reel dünya bu kadar toz pembe değil burda ne konular okuyoruz belki eşim evlenecek ve cocukları olacak benim çocuğuma hiçbi desteği olmayacak ilgilenmicek belki. Bunlar dünyada hiç yaşanmamış olaylar değil ölüm allahtan öyle bişi olsa baban yok derim en azından. Bu adam hamile karısını düşünmeyip bu kadar ağır konusuyorsa çocuktan da vaxgecmiş demektir. Çocuğumun ne suçu var ki böyle Bi ortama gelsin
Çocuk evlilik sabitleyici yada kurtarıcı bir şey değil.Öyle valla, acaba çocuk olunca boşanamaz diye gercek yüzünü mü gösterdi
Olabilir, evi buldu annem tadilatını yaptırdı temizletti. Eşimin anneme ihtiyacı kalmadı artık evinden uzak tutmaya çalışıyo işi bitti nasıl olsaTespit gibi tespit
Konu karışık olmuş biraz farkındayım. Çok detaya girmeden benim gibi hamileyken boşanan bebeği aldıran var mı öğrenmek için açtım konuyu. Eşimle Bi sıkıntımız yoktu evi aldık şehir dışına gitti taşımaya geldi o arada biz Bi ton iş yaptık evin içi tadilat oldu perde yapıldı elektrik su doğalgaz tüm abonelikler açıldı temizlikçi tutuldu inanılmaz yoğunduk. Bunları ben ve ailem yaparken eşim 10 gün önceden Şehirdışına gidip orda yattı güya evi topluyorum diye zaten evden eve taşıma. Gelirken de arabamızı alıp geldi. Adam bin km yol yaptım diye Bi suratlar afra tafra. Evin içi de taşınırken ufak tartışma çıktı bana sürekli baskı yaptı eşyaların yeri hakkında sonrasında kararsız falan dedi annemi de dahil ettiğim için. İnanın tek kelime sesimi çıkarmadım ama evin düzenine makyaj masamın yerine bile karıştı.yine seslenmedim tamaö karışmıyorum sen yap o zaman dedim bu sefer mutfağa gelip sen ne işe yararsın tek başarın bu dedi. Daha sonra annemle tartıştılar. Geldiğinden beri ne yüzüme bakıyo ne konusuyo sürekli huzursuzluk çıkarma peşinde sürekli hakaret sen kadın olamadın bilmem ne. Ben de gittim boşanalım dedim tamam ben zaten buraya taşındığım için mutsuzum dedi. Ben de çıktım geldim arayıp sormadı da. Burda neden herkes üstüme geliyo anlamadım. Hakaret mi yemem lazımdı pirwmses olmamak içinEşinizin çocuğa ben bakarım diyip bu lafına güvenerek hamile kalmana şaşırdım ben. Realist olmak lazım erkeklerin huyu bu bişeyi kabul ettirmek , yaptırmak için o an türlü çeşit vaatlerde bulunabilir. Ne olursa olsun sorumluluğun %70-80ine yakınının sende olacağını bilerek hareket etmeliydin çünkü bence sen anne olmaya hazır değilsin. Baba da bi anne ilgisi veremeyecek zaten çok net. Durup dururken gelip işe yaramazsın, tek başarın hamileliğin tarzı konuşmuş olmasını da çok mantıklı bulmuyorum illaki öncesinde bi diyalog vardır. Acaba siz çok nazlanıp eşinizi bunalttınız o da tamam sen otur bişey yapma dedi siz oturunca sinirlenip işe yaramazsın mı dedi bilemiyorum. Tüm yorumları okudum ama eksik gedik anlatarak bizlere çok doğru yorum yapma imkanı vermediniz :)
Valla gün boyu tek kelime etmiyordu. Azcık güler yüz sohbet muhabbet nasılsın falan diyebilirÇocuk evlilik sabitleyici yada kurtarıcı bir şey değil.
Çocuğa yüklenen yanlış anlamlar yüzünden mutsuz evliliklerde büyüyen mutsuz insanlarla dolu etraf.
Çocuk ve sizinle nasıl ilgilenmesini beklerdiniz eşinizin?
Gerçekten ben de anlatmadığınız detaylar olduğunu, eşinizin bir şey üstüne tartışma anında sinirle bunu söylediğini düşünüyorum. Ciddi bir mebla kaybı yazmışsınız, onun çeyreğini kaybetse dünyayı yıkıyor insanlar. Maalesef böyle durumlar varsa tartışma esnasında incitici cümlelere başvurulur. Sizin de neler dediğinizi bilmiyoruz mesela hiç bahsetmiyorsunuz.
Bebek için de öncelikle çok yanlış bir düşünceniz var, daha 9 haftalık bir embriyo taşıyorsunuz bebek bile dememek lazım. Bunun salimen doğacağının garantisi var mı ki eşiniz bağlayıcı olarak görsün ve gerçek yüzünü göstersin? Ayrıca siz bu embriyo için şuan en önemli olarak yapmanız gereken şey olarak beslenmenize, uykunuza vs dikkat ediyor musunuz? Üstünüze düşeni yaptınız mı ki makale okumak kaldı?
Aldırmak konusuna gelince de bunu dillendirmek bile bu bebeği istemediğinizi gösteriyor, evet istemediğiniz bir bebeği elbette doğurmayın derdim ama sizin için bunu diyemiyorum. 3 gün sonra pişman olup ağlayacaksınız ve eşinizle bu sebepten de büyük bir kriz yaşayacaksınız sonu hiç hoş olmayacak.
Konu karışık olmuş biraz farkındayım. Çok detaya girmeden benim gibi hamileyken boşanan bebeği aldıran var mı öğrenmek için açtım konuyu. Eşimle Bi sıkıntımız yoktu evi aldık şehir dışına gitti taşımaya geldi o arada biz Bi ton iş yaptık evin içi tadilat oldu perde yapıldı elektrik su doğalgaz tüm abonelikler açıldı temizlikçi tutuldu inanılmaz yoğunduk. Bunları ben ve ailem yaparken eşim 10 gün önceden Şehirdışına gidip orda yattı güya evi topluyorum diye zaten evden eve taşıma. Gelirken de arabamızı alıp geldi. Adam bin km yol yaptım diye Bi suratlar afra tafra. Evin içi de taşınırken ufak tartışma çıktı bana sürekli baskı yaptı eşyaların yeri hakkında sonrasında kararsız falan dedi annemi de dahil ettiğim için. İnanın tek kelime sesimi çıkarmadım ama evin düzenine makyaj masamın yerine bile karıştı.yine seslenmedim tamaö karışmıyorum sen yap o zaman dedim bu sefer mutfağa gelip sen ne işe yararsın tek başarın bu dedi. Daha sonra annemle tartıştılar. Geldiğinden beri ne yüzüme bakıyo ne konusuyo sürekli huzursuzluk çıkarma peşinde sürekli hakaret sen kadın olamadın bilmem ne. Ben de gittim boşanalım dedim tamam ben zaten buraya taşındığım için mutsuzum dedi. Ben de çıktım geldim arayıp sormadı da. Burda neden herkes üstüme geliyo anlamadım. Hakaret mi yemem lazımdı pirwmses olmamak için
Bizlere tuhaf gelen 4 sene çok iyi olup ta 10 günde bu kadar değişmesi. Birikmiş nedenler olabileceğini düşünüyorum açıkçası.Konu karışık olmuş biraz farkındayım. Çok detaya girmeden benim gibi hamileyken boşanan bebeği aldıran var mı öğrenmek için açtım konuyu. Eşimle Bi sıkıntımız yoktu evi aldık şehir dışına gitti taşımaya geldi o arada biz Bi ton iş yaptık evin içi tadilat oldu perde yapıldı elektrik su doğalgaz tüm abonelikler açıldı temizlikçi tutuldu inanılmaz yoğunduk. Bunları ben ve ailem yaparken eşim 10 gün önceden Şehirdışına gidip orda yattı güya evi topluyorum diye zaten evden eve taşıma. Gelirken de arabamızı alıp geldi. Adam bin km yol yaptım diye Bi suratlar afra tafra. Evin içi de taşınırken ufak tartışma çıktı bana sürekli baskı yaptı eşyaların yeri hakkında sonrasında kararsız falan dedi annemi de dahil ettiğim için. İnanın tek kelime sesimi çıkarmadım ama evin düzenine makyaj masamın yerine bile karıştı.yine seslenmedim tamaö karışmıyorum sen yap o zaman dedim bu sefer mutfağa gelip sen ne işe yararsın tek başarın bu dedi. Daha sonra annemle tartıştılar. Geldiğinden beri ne yüzüme bakıyo ne konusuyo sürekli huzursuzluk çıkarma peşinde sürekli hakaret sen kadın olamadın bilmem ne. Ben de gittim boşanalım dedim tamam ben zaten buraya taşındığım için mutsuzum dedi. Ben de çıktım geldim arayıp sormadı da. Burda neden herkes üstüme geliyo anlamadım. Hakaret mi yemem lazımdı pirwmses olmamak için
Arada kavga falan çıkıyordu da hiç böyle şeyler yaşamadık açıkcasıBizlere tuhaf gelen 4 sene çok iyi olup ta 10 günde bu kadar değişmesi. Birikmiş nedenler olabileceğini düşünüyorum açıkçası.
Valla aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor, 2 gündür haberim yok ne yapıyo telini de kapatmış. Sanırım bu çocuğu istemiyoAilenin yakınına kendi taşınmak istedi ve henüz ilk haftadayken mutsuz olduğunu mu söyledi? Ya bilemiyorum da belki bu adam boşanmak istedi seni mağdur etmemek için ailenin yakınında ev aldı şimdi de surat yapıp kendinden soğutup işleri kolaylaştırmak mı istiyo acaba
Son bir kez düzgünce konuşmadan kendi başınıza bişey yapmayın bence. İşleri falan da kötü gidiyodur belki yansıtmıyodur biraz kafasını toparlamasına müsade edin siz de bu süreçte düşünürsünüz biraz sakinleşmiş olursunuzValla aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor, 2 gündür haberim yok ne yapıyo telini de kapatmış. Sanırım bu çocuğu istemiyo
hamilelikte ilk 3 ay hormonlar insanı çıldırtıyor. Eşiniz normal , siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ben de o dönemde boşanma kararı aldım. Sebebi inan şu an hatırlamıyorum. Doktora gittiğimizde dr eşime" eşin şu an kaynayan kazan, bir odun da sen atma. O sağlıklı düşünemiyor. alttan almak zorundasın" demiş ondan sonra düzeldik. Adam bana kokuyordu, insanlardan nefret ediyordum, insanlardan midem bulanıyordu :)Arkadaşlar merhaba,
Belki rahatlarım belki yazınca daha makul gelir belki de sizlerin yararlı fikirleri olur diye yazmaya karar verdim. Takvimden anlayacağınız üzere hamileyim eşimle hamilelik haberini aldıktan sonra iyiydik ama nolduysa 10 gündür içine şeytan kaçmış durumda. Etmediği laf hakaret kalmadı durduk yere sinir patlamaları yaşıyo ve açıkcası ne benle ne bebekle ilgilenmiyor. Sadece bana iş yaptırmıyo o kadar onu da Bi marifet sanıyo. Ev taşıyoruz tüm işi annem ve eşim yapıyo yani ben yapmıyorum ama vekaleten annem yapıyor. Neyse ben boşanmaya karar verdim ama çocuğa da kıyamıyorum zaten 33 yaşındayım ya Bi daha olmazsa diyorum ama bu cocuğa da mutsuz Bi hayat vermek istemiyorum. Kararım ya boşanıp aldırmak yada boşanmayıp çocuğu doğurup babasıyla fazla muhattap olmadan idare ederek yaşamak. Benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın. Çünkü biliyorum ki bu çocuğu aldırırsam da doğurursam da çok pişman olcam.
hamilelikte ilk 3 ay hormonlar insanı çıldırtıyor. Eşiniz normal , siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ben de o dönemde boşanma kararı aldım. Sebebi inan şu an hatırlamıyorum. Doktora gittiğimizde dr eşime" eşin şu an kaynayan kazan, bir odun da sen atma. O sağlıklı düşünemiyor. alttan almak zorundasın" demiş ondan sonra düzeldik. Adam bana kokuyordu, insanlardan nefret ediyordum, insanlardan midem bulanıyordu :)
Konu karışık olmuş biraz farkındayım. Çok detaya girmeden benim gibi hamileyken boşanan bebeği aldıran var mı öğrenmek için açtım konuyu. Eşimle Bi sıkıntımız yoktu evi aldık şehir dışına gitti taşımaya geldi o arada biz Bi ton iş yaptık evin içi tadilat oldu perde yapıldı elektrik su doğalgaz tüm abonelikler açıldı temizlikçi tutuldu inanılmaz yoğunduk. Bunları ben ve ailem yaparken eşim 10 gün önceden Şehirdışına gidip orda yattı güya evi topluyorum diye zaten evden eve taşıma. Gelirken de arabamızı alıp geldi. Adam bin km yol yaptım diye Bi suratlar afra tafra. Evin içi de taşınırken ufak tartışma çıktı bana sürekli baskı yaptı eşyaların yeri hakkında sonrasında kararsız falan dedi annemi de dahil ettiğim için. İnanın tek kelime sesimi çıkarmadım ama evin düzenine makyaj masamın yerine bile karıştı.yine seslenmedim tamaö karışmıyorum sen yap o zaman dedim bu sefer mutfağa gelip sen ne işe yararsın tek başarın bu dedi. Daha sonra annemle tartıştılar. Geldiğinden beri ne yüzüme bakıyo ne konusuyo sürekli huzursuzluk çıkarma peşinde sürekli hakaret sen kadın olamadın bilmem ne. Ben de gittim boşanalım dedim tamam ben zaten buraya taşındığım için mutsuzum dedi. Ben de çıktım geldim arayıp sormadı da. Burda neden herkes üstüme geliyo anlamadım. Hakaret mi yemem lazımdı pirwmses olmamak için
Ben hamileyim ama eşim hamile gibi agresif ve sinirli ben ağzımı açıp tek kelime etmiyorum. Maddi ve iş olarak kayıplarımız var ama ev almadan önce de vardı. Bana en son dedi ki ben çok mutsuzum hayatımda hersey çok kötü bunu para kaybettiği için söylüyor ama senin Bi cocuğun oluyo hayatımda tek güzel giden bişi yok demek nasıl Bi hayvanlık. İnsanlar bu bebek için ne paralar ne emekler döküyor. İnsan hamile karısına böyle söyler mihamilelikte ilk 3 ay hormonlar insanı çıldırtıyor. Eşiniz normal , siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Ben de o dönemde boşanma kararı aldım. Sebebi inan şu an hatırlamıyorum. Doktora gittiğimizde dr eşime" eşin şu an kaynayan kazan, bir odun da sen atma. O sağlıklı düşünemiyor. alttan almak zorundasın" demiş ondan sonra düzeldik. Adam bana kokuyordu, insanlardan nefret ediyordum, insanlardan midem bulanıyordu :)
Valla bana çok kötü davranıyor, çok mutsuzmuş hayatı berbatmış. Çocuğu olacak insan böyle söyler miKizim biraz sabir ,sabir esmasi cek biraz
10 günlük birşey nasil çocuk aldirmayi boşanmayi düşüne biliyorsun?
ufak tefek catişmalar herzaman olacaktir ,boşansan yarin birgün kendi ailenlede çatişma yaşacaksin .
hemen fevri davranmayin ve böyle cok nazli olmayin lütfen
hamimelikte rahatsizliğiniz yoksa az olsa işin ucundan tutabilirsin
belki onunda sinirleri tavan yapti ,sürekli anneni yöngöstermekten.
birsey olmaz korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?