Gerçekten ben de anlatmadığınız detaylar olduğunu, eşinizin bir şey üstüne tartışma anında sinirle bunu söylediğini düşünüyorum. Ciddi bir mebla kaybı yazmışsınız, onun çeyreğini kaybetse dünyayı yıkıyor insanlar. Maalesef böyle durumlar varsa tartışma esnasında incitici cümlelere başvurulur. Sizin de neler dediğinizi bilmiyoruz mesela hiç bahsetmiyorsunuz.
Bebek için de öncelikle çok yanlış bir düşünceniz var, daha 9 haftalık bir embriyo taşıyorsunuz bebek bile dememek lazım. Bunun salimen doğacağının garantisi var mı ki eşiniz bağlayıcı olarak görsün ve gerçek yüzünü göstersin? Ayrıca siz bu embriyo için şuan en önemli olarak yapmanız gereken şey olarak beslenmenize, uykunuza vs dikkat ediyor musunuz? Üstünüze düşeni yaptınız mı ki makale okumak kaldı?
Aldırmak konusuna gelince de bunu dillendirmek bile bu bebeği istemediğinizi gösteriyor, evet istemediğiniz bir bebeği elbette doğurmayın derdim ama sizin için bunu diyemiyorum. 3 gün sonra pişman olup ağlayacaksınız ve eşinizle bu sebepten de büyük bir kriz yaşayacaksınız sonu hiç hoş olmayacak.