Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

DUA SIRASI : eliif92
DUASI : Maddi manevi her şeyin değişip yoluna girmesi. Dua eden arkadaşlarımın da duasının kabul olması

1. eliif92 ( maddi manevi her şeyin değişmesini istiyorum. Dua eden arkadaşlarımında duası kabul olur inş.)
2. C ChillOutt (Maddi manevi sıkıntılarımızdan feraha kavuşmak. Benimle dua eden arkadaşlarımın da dualarının kabul olması)
3. M Maviiiii000 (İçinde bulunduğum sıkıntıdan kurtulmak ve hayırlısıyla hayırlı ve mutlu bir evlilik yapmak.)
4. @Hanimefendimelek (Hayırlısı ile bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı,huzurlu,imanlı uzuuun bir ömür geçirmek.)
5. Matchteacher (Nişanlısının işi ve hayırlısı ile yuva kurabilmek)
6. K Khvekokusu20 (ismim Büşra hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olabilmek)
7. lalegul52

NOT: 2 gün mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.

Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.

KALAN : 1001

@Hanimefendimelek canım diğer listelerde aktifsin ama buraya devam ediyor musun? sahalarda göremiyoruz seni :)
Merhaba canım aslında ben bir haftadır adettim ama okumalara katılmak için arkadaşlara haksızlık olmasın diye bir kaç önceden okuyup stokladım:) ihlâslarım cabuk bitti . Bugün abdestini aldım şükür hemen başlıyorum okumaya . Mevlid kandilimiz mübarek olsun canlar dualarda bulaşalım

Kizlar kimse stoklu devam etmesin 2 duanin hesabini yapmiyoruz burda iyi niyetle mazeretimizi bildirdigimiz surece ben o arkadasin yerine de seve seve okur hic de gocunmam sorun etmem. Sabah ben de okumalara katildim ama simdi ben de okuyamiyorum bu gun rahatsizim cunku. Hepimiz insaniz nihayetinde.

20 okudum
Kalan 280 eliif92 . Kuzum sen benim durumumu biliyorsun onun icin alinmazsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…