Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

Merhaba canım hayırlı cumalar şimdilik kalayım grupta kursa yazılmayı düşünüyorum o zaman yetişemezsem çıkarım . Şu an devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Işte maalesef çocuklar hasta falan oluyorlar bazen giremiyorum

kızlar bugun gercekten cook hastayım okuyamadığım arkadslarım hakkını helal etsin bidakine ben cook okurum size :):)
DUAM: iyileşmek için şifa istiyorum inşallah yarın babamın doğum günü yanına gitmem lazım bir an önce iyileşim :)) benimle okuyan arkadslarımdan da ALLAH razı olsun :))

tamam canım ben sabah zaten yazmıştım kimler devam etmek istiyor diye senin okumalarda düzenli ve titiz olduğunu biliyorum dediğim gibi de okuyamazsan bilirim ki bir sorun vardır müsait değilsindir.

Geçmiş olsun tatlım ya Allah acil şifalar versin inşallah

tamam canım ben sabah zaten yazmıştım kimler devam etmek istiyor diye senin okumalarda düzenli ve titiz olduğunu biliyorum dediğim gibi de okuyamazsan bilirim ki bir sorun vardır müsait değilsindir.
Çok teşekkür ederim canım

kızlar yeni listeyi koydum ama bu günlük bu kadar maraton yeter hepimize :)))
çok şükür kalan liste de sağlam kişiler kaldı yarın devam ederiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…