yaaa benimmm bacımmmmkızlareliif92 arkadaşımız rahatsız olduğu için bana okumayın haksızlık olmasın dedi ama ben listeden devam ediyorum kimse okumazsa da ben okurum :)
Merhaba canım hayırlı cumalar şimdilik kalayım grupta kursa yazılmayı düşünüyorum o zaman yetişemezsem çıkarım . Şu an devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Işte maalesef çocuklar hasta falan oluyorlar bazen giremiyorumkızlar yeni listeye geçiyorum @Hanimefendimelek arkadaşımızdan ses çıkmadı ama diğer okumalardan kendisini tanıyorum okumalarında düzenlidir. Bildirim yapamaz ise de bilirim ki müsait değildir. onun için yeni listeye ekliyorum çıkmak isterse de kendisi söyler zaten.
Merhaba canım hayırlı cumalar şimdilik kalayım grupta kursa yazılmayı düşünüyorum o zaman yetişemezsem çıkarım . Şu an devam etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Işte maalesef çocuklar hasta falan oluyorlar bazen giremiyorum
Geçmiş olsun tatlım ya Allah acil şifalar versin inşallahkızlar bugun gercekten cook hastayım okuyamadığım arkadslarım hakkını helal etsin bidakine ben cook okurum size :):)
DUAM: iyileşmek için şifa istiyorum inşallah yarın babamın doğum günü yanına gitmem lazım bir an önce iyileşim :)) benimle okuyan arkadslarımdan da ALLAH razı olsun :))
Çok teşekkür ederim canımtamam canım ben sabah zaten yazmıştım kimler devam etmek istiyor diye senin okumalarda düzenli ve titiz olduğunu biliyorum dediğim gibi de okuyamazsan bilirim ki bir sorun vardır müsait değilsindir.
çook sağol canım inşallaahh :))Geçmiş olsun tatlım ya Allah acil şifalar versin inşallah
Amin canım benim Allah razı olsun Okuyan herkestenbirumut58 canım benim bu güzel Cuma gününde Rabbim sevindirsin seni inşallah.
naptınız hemen yaa okunmuş bitmiş :)
bi beni bekleyin ayıp oluyo ama :) :)
Ben yarına müsait değilim bugünden okuyayım canlar 201 okudum kalan 800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?