Dileklerimiz için 1001 İhlas Süresi

Arkadaşlar sayımız az onun için 50 veya 100 alarak kimsenin duasını bitiremeyiz. Hepimiz kendi dua sıramız gibi okursak gayet de güzel dualarımızı ederiz.
Hepimiz insanız dolayısı ile giremediğimiz zaman da olacaktır, müsait olamadığımız zaman da olacaktır. Hoşgörü ile birbirimizi bilgilendirirsek ben o arkadaşın yerine de seve seve okur hiç de sorun etmem.
Burada kimse kimseyi listeye devam etmek zorundasın diye zorlamıyor hepimiz istediğimiz için burdayız duamızı ediyoruz.
Şimdi yeni listeye geçmeden belki müsait olamayan devam edemeyecek arkadaşımız vardır diye herkese sormak zorundayım ki kimsenin kimseye hakkı geçmesin gerçekten devam etmek isteyenler etsin.
Cumanız mübarek olsun kızlar hepinize hayırlı cumalar.

sana katılıyorum canım.
Hayırlı Cumalar

Kızlar beni listeden çıkarır mısınız müsait olamıyorum okul yazılılar dolayısıyla ve kendi salâvatlarım da var teşekkür ederim yoğunluğum bitince tekrar katılacağım inşallah

kızlar yeni listeye geçiyorum @Hanimefendimelek arkadaşımızdan ses çıkmadı ama diğer okumalardan kendisini tanıyorum okumalarında düzenlidir. Bildirim yapamaz ise de bilirim ki müsait değildir. onun için yeni listeye ekliyorum çıkmak isterse de kendisi söyler zaten.

DUA SIRASI : eliif92

1. eliif92
2. C ChillOutt
3. M Maviiiii000
4. @Hanimefendimelek
5. birumut58

NOT: Arkadaşlar sayımız az olduğu için bundan sonra herkes kendi okumalarına da katılacak.

Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.

KALAN : 1001

kızlar eliif92 arkadaşımız rahatsız olduğu için bana okumayın haksızlık olmasın dedi ama ben listeden devam ediyorum kimse okumazsa da ben okurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…