Dilek Kutusu.....:))

Bu mutluluğumuz sonsuza dek devam etsin
Mayıs ayı gelsin yüzüklerimizi takalım

bu ayın sonunda hayırlısıyla kadro gelsin ve ben canım memleketime sevdiklerime kavuşayım.. gideceğim yer huzur dolu olsun.. mutlu huzurlu sevdiğim ve sevildiğim bir ortamım olsun. ayrıca Ö..... hayırlıysa yüzüklerimizi takalım ve adağımı yaparken yanımda olsun

Rabbim bizi tekrar biraraya getirsin.
Hayirlisiyla en kısa zamanda....

Allahım sen çektiğim sıkıntıları görüyorsun.. ne olur bana yardım et.. en kısa zamanda güzel haberlerle mutlu et.. dünyamı güzelleştir.huzur ve sevgiyle kaplat. eğer hayırlıysa ö. ile yollarımı kesiştir. artık ben de yuvamı kurayım.

bir anlamı olmuş olsun.
ve ben yarına öbür güne her şeyin anlamının somut halini görebileyim.
en iyi şekilde. lütfeeeennnnn.
sevinçten havalara uçsam mesela sonucunda. inşallah olur.

benimde bugünkü dileğim doktordan yeni geldim..birsürü tahlil inşallah beklediğim sonuçlar temiz çıkar..bu arada bütün hastalarada şifalar diliyorum....

amin benimde şuanda tek isteğim yapılan tahlillerin temiz çıkması ..

Hiç düşünmediğim bir anda yanılıp şaşırıp kapıma gelsin ve ben ona " Neden " diye sorayım , "Neden bizim huzurumuzu bozdun " diye sorayım

Allahım sen çok büyüksün onunla cumartesi buluşuyoruz.. umarım hayırlıysa olur bir de pazartesi de kadro haberini aldım mı, gelsin çifte bayram

Allahın sen içimden ona karşı olan bütün duygularımı al, onu bana sıradan bir insan olarak göster, ben onun mutluluğla değil başkasıyla olan mutluluğuyla kahroluyorum, bu ne hissiyse bunuda içimden al. Amin

dikliyorum herzaman mutlu huzurlu olalım sağlığım yerinde olsun eşimle aram daha iyi olsun bebeğimiz olsun

hayirlisiyla devamli calisabilecegim saglam bir isim olsun artik.. calismak istiyorum :)
birde hayirlisiyla bir kismet tabii
cokca amin diyorum
dileklerimiz gerceklesir umarim..

Ömür boyu çekecek miyim ben bu manevi zorlukları.. Ne zaman kurtulacağım.. Kendimi bildim bileli dua ediyorum... Rabbim nolur huzur ver bana. Ya bencilin teki olup sadece kendimi seveyim değer vereyim içimde hiç boşluk olmasın ya da bir insan ver bana içimdeki verebileceğim tüm sevgiyi gönül rahatlığıyla akıtayım, sevileyim seveyim anlaşılayım... Nasıl olacaksa başkaları nasıl yapıyorsa bilmiyorum bana bir denge ver Rabbim.
Bir de şuan ki işimden daha güzel yeni bir iş bularak ayrılmak istiyorum nasip et Yarabbim.

Allahım okulumda işimde güzel arkadaşlıklar nasip et. Sen kimseye güldürme. En güzelinden bir hastaneye atanmayı nasip et. Bir de gerçekten sevip sevilebileceğim bir ilişki. Çok sıkıldım artık. Bütün dualarımıza kocaman AMİN

Artık benimde yüzüm gülsün. Gözyaşlarım son bulsun. Boşa giden emeklerim ve yalnız yüreğim karşılık bulsun.
Birbirimize dua edelim. Herkes gibi mutlu olmak bizimde hakkımız.

derslerimi başarı ile sıkıntısız vereyim bir an evvel teze geçeyim artık inşallah

İş hayatındaki haksızlıklardan kurtar beni Rabbim. En azından aileme yük olmayacak kadar bir süre.

Şu zor günleri atlatmak istiyorum sağ salim
Bir yuva kurmaya çalışıyoruz ve epey zorluk çekiyoruz
O yetmezmiş gibi ailevi sorunlar vs..
Ya sabır demekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Bu günlerde geçsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…