Dilek Kutusu.....:))

aklımdaki kişinin en yakın zaman da bana ulaşmasını istiyorum aminnn :)

Rabbim, bana iş konusunda yardım et.
O kadar dua ettim ki sana, iş sahibi tecrübe sahibi yaptın, o kadar net görüyorum ki dualarımın cevaplarını.
Çok düştüm ama hep umut ile dua ile kalktım. İnandım, oldu.
Sen en hayırlısını biliyorsundur Rabbim ama dileğim hayırlısını gönlümdeki yapman..
Sağlam bir iş tecrübe, en azından şimdilik aileme yük olmadan şu ödememi halletmem, bir çırpıda kursumdan geçmem, şu tembelliğimi üşengeçliğimi üstümden atman, bu ağırlıktan kurtulayım artık, enerjilere daha dirençli olmam lazım..
Ve çevremde hissettiğim kötü niyetlilerin bana zarar vermesini engellemeni diliyorum Rabbim...

yaşadığım şu kötü dönemi bir an önce atlatmak ve hayalini kurduğum hayatı yaşamak istiyorum,lütfen!

Herşeye sil baştan başlamak.. Sevdicekle güzel mutlu bir ömür sürmekti.. Sonumuz böyle olmasaydi.. Neyse hayirlisi..

Atanayım da işim olsun.
Hayırlısı ve kaderimdeki O'ysa artık bana ilgisi sevgisini belli etsin, sevsin de yanımda dursun.
Huzur dolu, sevgi ve saygı dolu bi hayatım olsun.
Bi de hep sağlıklı olsun.

Allahım icimden geçenleri en iyi Sen biliyorsun.Sana sığınıyorum..Senden istiyorum Allahım.. Hayrı da Şerri de en iyi Sen bilirsin. gönlümden geçenlerin hayırlısıni nasip eyle. Amin.

Hakkımızda hayırlı olanı ver Allahım. Zor günlerimden çıkış yolu ver.mutlu, huzurlu günler nasip eyle. Kötülerle karşılaştırma, kötülerin hakettiklerini ver.bizi yollarından ayırma. Amin

İnşallah aramızda hiç büyük bir sorun yaşanmaz ve sonumuz güzel olur, bir kez daha uzun bir ilişki yaşayıp hayal kırıklığı yaşamam da sonumuz evlilik olur inşallah... Amin...

İnşallah ben de işimde mutlu huzurlu olurum
güle oynaya gider gelirim:) zevk alırım inşallah...
inşallah derslerimi de verebilirim güzel notlarla..

Bir de Allah'ım nolur sevdiğimle mutlu huzurlu güzel bir evliliğim olsun

Rabbim ailemle huzurlu sağlıklı bi ömür versin, sınavı kazanayım ve işimi değiştireyim, heee bide Bir kerecik karşılaşayım seninle... amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…