• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

ALLAH ım her şeyin en hayırlısını en hayırlı zamanında vereceğini biliyorum elhamdülillah...

umutsuzluğa kapılmama engel ol inşaallah ...

Rabbim ettiğim duâlarimi kabul et.
En hayırlıyi ve en doğruyu sen bilirsin...

Canın yanıyor Rabbim. Sen gönlüme ferahlık ver. Hayırsızları yolumdan aldığın gibi gönlümden de al Allahım.

Rabbim öncelikle sen sağlık sıhhat ver hepimize.
Sonrasında tek dileğim şu günler hayırlısıyla geçsin artık o_O

Allahımmm nolur yardım et bana.Güçlü görünmeye çalışmaktan,içime atmaktan yoruldum.Avazım çıktığı kadar şefkatle sevgiyle birine sımsıkı sarılıp ağlamak istiyorum içimdeki zehri atmak istiyorum.Yüreğime ferahlık ver,bana zarar veren insanlardan uzak tut beni Rabbim nolur.Hırçın,agresif,herşeyi ters anlayan,sürekli içinde boşluk olan bir insan oldum sen bana yardım et Rabbim kırılacak kalp,yok edilecek umut ve yaşama isteği kalmadı artık bende....

Bu mübarek günde yine en büyük isteğim aşk.
Allah karşıma evleneceğim adamı çıkarır inşallah.

Allahımm
sana hiç isyan etmedim herşeyin bir imtihan olduğu biliyorum.. kuran kerimde geçtiği gibi bu hayat oyun olduğu sölemişsin gerçekten de oyun...
ama takmamaya öğrendim..
bebegim senin yaninda ve güvencede... bunada bin şükürler olsun..
rabbim bana bi tane daha çocuk nasip et onun ömrü yaşami uzun olsun...
herşeyimle sana sığınırım senden başka ilahi yok Allahım..
Ne hata yaptıysam ne günah işlediysem Affet beni Allahım..
beni kötü insanlardan uzak eyle...
hayırlı insanlarla karşılaştir.. salih ılımlı müslüman kişilerin arasina sok beni allahım.
sen en büyügüsün..
herşeyi bilen Sensin Allahım.
bana herseyin Hayırlısını ver. Amin.

Rabbim seni seviyorum, senin rasulun peygamber Efendimiz i de seviyorum.
Rabbim sen de beni sev.
Rabbim sevdiğin insanların arasına sok beni ,
Rabbim bütün kullarına sevdirdi beni,
Rabbim sevdiğin bir insana sevdir beni, o insan benim eşim olsun, o insanla imanli , mutlu , huzurlu bir yuva kurmayı nasip et.
Ey bu koskoca ve emsalsiz kainatın sahibi Allahım . Senin gücün her şeye yeter. Dualarımı kabul et güzel Allahım

Allahım hayırlısıysa inşallah sevgilimel bir ömür nasip etsin o yüzdende önce ona güzel bir bölüm ve iş nasip etsin amin amin amin
İnşallah herkesinde dileği gerçek olur

Yeri göğü yaratan Rabbim. Sen Rahman ve Rahimsin biz günahkar kullarını bağışla merhametinden sual olunmaz Allahım. Gönlümüzdeki isteklerimizi hakımızda hayırlı eyle bizlere nasip eyle. Hayırlı insanlarla karşılaştır. Vicdan merhamet yoksunu insanlardan uzak tut. Hayırlı sağlıklı evlat nasip et. Senin sonsuz hayırlı kapıların var biz kulların içinde en hayırlısını aç.Aminn

Ya Rabbim, sana binlerce kez şükürler olsun. ortamım kötü olmasına rağmen Sevdiğim işi yapıyorum. hayırlısıyla şu önümüzdeki günlerde de memleketime tayinim çıksın, kıymet bilen mütevazi insanlarla çalışma imkanı sun bana ya rabbim. güzel, huzurlu, mutlu çalışmaktan yorulmayacağım iş arkadaşları ve müdire ver bana ya rabbim. bir de şöyle helal süt emmiş, beni hak eden benim de onu hak edeceğim adam gibi bir adam :) Allahım sen içimi biliyorsun. niyetimi biliyorsun. En hayırlısını bana nasip et. aminnn. ÇOK AMİNNN...

Rabb ' im sen sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip et inşaallah :)

yavrum ben ve babacık musmutlu olalım inşaallah :)

Allahım en hayırlı bi şekilde 55kiloya ulaşabileyim kilolu olmaktan çok sıkıldım artık Allahım kimin içinden ne geçiyorsa en hayırlı bir şekilde nasip eyle Allahım herkesin gönlüne göre ver sen kimseyi zor itimtihan etme Aminnn

Back
X