Dilek Kutusu.....:))

Yolculuğum süper geçsin.
İnsanlar biraz yumuşak olsun.
İyi niyetle konuşsunlar benimle.
İçim huzurla dolu olsun ailemden ayrı yaşadığım her anda bile.
Çok ama çookk iyi vakit geçireyim.
İş ortamıma da hayran kalayım.
Artık istikrar, başarı, yükselme, kocaman mutluluklar zamanı.
Hayallerime on binlerce adım daha yaklaşayım kısa sürede. ^.^
Ve yarın başlayacağım kitabı da zevkle okuyayım inşallah. =)

ben eski sevgilimle tekrar görüşüyorum. beni özlediğini tekrar bir araya gelmek istediğini söyledi. bizim ayrıldığımız zamanlarda annesi çok kötüydü hastalığından dolayı o da her şeyden uzaklaşmıştı, ben de dahil. ayrıldık gibi ama ara vermiş gibi de olduk. şimdi tekrar beni istediğini söylüyor. şimdi de işleri çok yoğun iki farklı şehirde evi var sürekli gidip geliyor. tekrardan bir ilişkiye tam olarak başlamadığımız için sürekli bir iletşimimiz de yok. ama ne bileyim bazen bekliyorum. şu son iki günde iki farklı ülkeye gidecekti. haber bekledim ama bir şey de yazmadı. iki gündür konuşmuyoruz. kırıldım açıkçası, geçen hafta iki buçuk saat facetime yaptık, çok ümitliydim ben. tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. tek dileğim bu akşam beni araması, belki konuşuruz yine. aramayacağım çünkü ben, üzülüyorum. lütfen arasın beni. ben de aramadım, yazmadım, kırıldığımı anlamasını istiyorum.

İşimde başarı...
Ömür boyu seveceğim, aynı şekilde sevileceğim, güvenilir, daima yanımda olacak benim için yeri bambaşka olacak birini.
Dost, aşk her neyse...
(Çok mucizevi duruyor ama henüz vazgeçmedim duamdan)

Bugün o kişi gelsin bir an önce ve işlerimi hemen halledeyim de içim rahatlasın.
Kendi yerime geçeyim artık lütfen Allah'ım.
Çok güzel haberler alayım. Harika olsun her şey. Güzel güzel sonuna gelelim. ^.^

Önce yarını sonra ardından gelen tüm yoğun günleri sağ salim atlatmayı diliyorum...

Rabbim bütün zorluklarımızı tez zamanda açsın korktuklarımızdan emin eylesin umduklarımızı versin dünyadaki insanları hidayete erdirsin amin.

bu sıralar onunla uzun uzun yalnız kalmayı , kafa dinlemeyi
Sevdiğimle aile rızasının olduğu
hayırlı , iman dolu , huzurlu, mutlu evlilik gerçekleştirmeyi, ailemin onu çok sevmesini o kadar istiyorum ki.
sevdiğim ve ailem, ailesiyle huzurlu , iman dolu hayatlar yaşayalım Allah'ım ne olur

Gönlümdeki hayırlı nasibim olsun.
Meslegimi istediğim okulda yapayım
Yüksek lisansımi kazasiz belasız bitireyim
Dost gibi görünen düşmanlarımdan arınayim.
Diyet yapmadan yasayayim her onume geleni gönül rahatlığı ile yiyip kilo almayayim
Hic yaşlanmayayim
Ruh sağlığım bozulmasın
Hayırlı evlatlarım olsun
Düşüncelerim gerçek olsun

Evimizdeki huzur , mutluluk daim olsun.
Yurtdışına çıkıp , İskoçya'da yemyeşil manzaralarda eşimle el ele dolaşabileyim.
Oğlum çok başarılı bir öğrenci olsun.
Kendi evimizi alabilelim...Verandalı , bahçeli bir ev ...
Hep güzel kalayım , eşim hep bana aşık kalsın ...
Ve benim gibi buraya dileklerini yazan tüm arkadaşlarımın da hayırlı dilekleri kabul olsun inşallah...
Aminnn:)

4 bebeğim (1 tanesi kocam oluyor) ile bahçeli, havuzlu bir evde yaşayalım. zırt pırt gelen komşum olmasın da.

yarın doğum günüm..hiç bir mesaj , hiç bir ses ondan gelen kadar heyecanlandırmazdı beni, eğer bana mesaj atacak olsaydı...nolur bir mesaj gönder, bir cümlelik hatrımda mı yok

Rabbim.. Çok şükür.. Şuanıma, büyümeme, öğrenmeme, değişmeme, daha iyileşmeme rahatlamama.. Nereden nereye.. Ne dualar ettim manevi sıkıntılarım için...
Şuanımı, sıkıntısızlığımı, olumlu psikolojimi daim kıl Rabbim.. Sağlık ver bana sevenlerime sevdiklerime aileme...
İşimde başarılı, daim olayım, hata yapmayayım... Ben kendimi kurtarıp, geliştirip aileme de yardım ettim mi daha iyi olacak her şey.. Manevi güç ver Rabbim, kötü niyetli insanlardan ve haksızlıklardan koru, en çok insanlardan aldığım negatif enerji yoruyor beni ve yanlış yaptığım zaman kendime kızmam.. Eskisinden daha güçlüyüm farkındayım, arttır ve daim kıl...
Olgunluğumu arttır...

diliyorum ki yarın ki iş görüşmem artık bir nihayete varsın ,gözyaşım dinsin ,çocuk sesine tekrar kavuşayım ,özgüvenimi yenileyeyim

1-2 kişiye korkmadan bağlanabilmeyi, biri eş biri dost. Gerçek sadakati, doğru insanları, huzuru. Kötü insanlardan korunabilmeyi.

Diliyorumki Allahtan 2. Cocugu bana ileride nasip etsin ve saglikla buyuteyim ,cok sukur bir oglum var biraz yaramaz ama en kiymetlim bnm kiyamam ona

Diliyorumki Allahtan anlasabilecegim durust bir arkadas bir dost karsima cikarsin buyuk bir eksiklik hissediyorum cnku bu konuda

Allahtan bir dilegimde ehliyetimi alip bir araba sahibi olup kazasiz belasiz surebileyim buda hayallerim arasinda:)

Ve eger taşinirsam en azindan bahcesi olan bir eve taşinip bir golden cinsi kopegim olsun cok istiyorum ... Hayaller bitmez ve bitmemeli nefes aldigimiz surece hayallerde gercege dönustugunde mutlulugunda bir anlami olur her zaman,

dileğim aşk.
gerçekten hazırım.
lütfen olsun. =(
hayırlısı ile. büyük huzur getiren devasa bir aşk diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…