Dilek Kutusu.....:))

bir mucize istiyorum senden rabbim. hiç ummadığım yerden açılacak kapıya muhtacım

Rabbim sen huzurumuzu kaçıran insanlara fırsat verme, sen onların bize bulaşmasına izin verme. Huzurumuzu kimsenin bozmasına izin verme Allahım... Aminnnnn....

Allahım Ağustosta beklediğim haber inşallah mutlu neticelenir ve ben erkek arkadaşımla mutlu huzurlu olurum :)

Sağlığımın iyi olmasını, ailemin sağlığının iyi olmasını ve işimde başarılı olmayı...

Allah'ım güzel Allah'cım, sensin anlayan gören bilen, verdiğin de vermediğin de başım gözüm üzerine.
Vardır yaptığın herşeyde bir hayır, hata edip isyana düşersem affet beni.
Yalvarıyorum sana, içimdeki bu hüznü kederi huzursuzluğu al, birşeyler olsun artık..
Ben de mutlu olayım ne olur..
Etraftaki sözde övgülerden, kıskanç gözlerden, kötü insanlardan koru. Beni iyilerile karşılaştır Yarab.
Sana sığındım, beni sensiz bırakma
AMİN

Işınlanmak istiyorum. Birkaç hafta sonraya...
Sonuçların netleştiği, kafamın rahatlayacağı zamana... =)

Allahım sağlık mutluluk ve huzur diliyorum senden ben ve ailem için. Ülkem için de huzur istiyorum.
Umarım ruh sağlığım da düzelir, hayırlı düzenli bir işim olur inşallah..
Amin.

Allahım kendim ve ailem için huzur sağlık mutluluk diliyorum ve tüm isteyenlerle beraber bende hayırlı evlatlar istiyorum.

bide Allahım sen beni kaynanamın gazabından koru

benim hayalim ailem..
kocacimla ömür boyu mutlu olmak...
çocuğumu büyütmek..
geri kalan herşeyi gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…