Dilek Kutusu.....:))

Rabb im sen haklılığımı ispat et..
onlar karşısında beni güçlü kıl..
kendi kötülüklerini ortaya çıkar; onların yanlışlarını ayan beyan dök...

bana yardım et....

Allah ıma şükürler olsun dileğim gerçekleşiyordarısı tüm dileyenlere, yine hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle

Enerji, manevi kuvvet ve ağzımın daha fazla laf yapmasını diliyorum... :)

o kadar çokkiiii.....Terfi edeyim istiyorum mesela ,,,,annem ilebabam boşanmasın barışsın istioyru...sevdiğim adamın beni deli gibi sevip evlenmek istemesini istiyorum mesela ...olamaz mı olabilr

Güçlü olmak istiyorum,kötülerin benden uzak Olmasını istiyorum,onun deli gibi aşık olup acı çekmesini istiyorum yaptıklarından pişman Olmasını istiyorum ve buradan gitmek istiyorum Mutluluğu yakalaya bileceğim yere.

Allah'ım beni insanlardan koru...
İşimde başarılı olmama yardım et...

Allahım nolur aşkımız bir ömür artarak devam etsin ve cok mutlu uzun sağlıklı bi evliliğimiz ailelerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirelim

Bizim işin sistemi bir an önce otursun kafam rahatlasın işimde daim ve başarılı olayım...

Rahatça güvenebilmeyi diliyorum, güvendiğim için zarar görmemeyi.. Kimse için bunu yapamayacaksam en azından birbirimiz için özel olacağımız bir kişi diliyorum Rabbim senden. Bir yoldaş bir dost bir aşk.

Şaşkınlığımın düzelmesini diliyorum...
Kime güveneceğimi kestiremiyorum.

allahım kalbimdekini biliyorsun.
ne olur bir mucize olsun...

Hayırlısıyla önce bugünümü sonra bu haftamı huzurlu kıl Rabbim. Tabi tüm hayatım öyle olur dilerim ama şuan bu haftanını sıkıntısız geçmesine çok ihtiyacım var. Sabır ver Rabbim. İnsanların negatif enerjilerinden koru.
Doğru anlaşılmamı sağla.

Allahim benim de islerim yoluna girsin artik, en yakin zamanda bi is bulup calisayip, sonra da bebisimiz olsun, kizimiz olsun dudaklari askim gibi olan. Nolur Allahim uzun zamandir bekliyorum sabrediyorum ve gayret ediyorum, nolur bi gun buraya ben de dileklerimin gerceklestigini yazayim.
Allahim herkesin dileklerini kabul etsin, herkes mutlu olsun sevdikleriyle..

rabbim kalbime huzurunu koy. düştüğüm ümitsizlik kuyusundan beni çıkar ne olur.
Ol de Oluversin Rabbim

dilerim ki rabbimden sevdiğimden beni ayıran kv pişman olup kapıma düşsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…