Dilek Kutusu.....:))

Allahim sen konulari biliyorsun. yalvaririm olsun hayirlisiyla tez vakitte. AMIN

Hayirli bir insan ile hayatimi devam ettirmek, deli gibi sevmek ve sevilmek istiyorum.

Birlikte hayaller kurduğumuz kişinin benden başka kimseyle o hayalleri gerçekleştirememesini dönüp dolasip bana gelmesini,eskisi gibi asik olmasini RABBİMDEN istiyorum...

-hayırlı,salih,temiz bir eş
- aileme sağlık,mutluluk,huzur ve
benim muruvvetimi bir an evvel görmelerini istiyorum ALLAH AZİMUŞŞANDAN . Allah ım sen beni yalnız bırakma şu hayatta kurban olduğum Allahımm

Allahım neolur hayatım düzene girsin öncelikle işimi temelli eyle yalvarırım kimseye muhtaç etme

Seneye bu vakitlerde tatil planları yapıyor olayım Allah'ım lütfennnnn! =))
Sevinçle, huzurla çok güzel olsun her şey

Annemi sevdiğim gibi sevebileceğim bir erkek çıksın karşıma.
Anneme her bakışta nasıl ki yeniden aşık oluyorsam sevgilime, kocama karşı da öyle olayım.
Ve annem gibi aşırı güzel koksun.
Sıcacık olsun, huzur versin. <3

Cok duzgun bir adama asik olup hayatimin geri kalanini onunla birlikte yurumek istiyorum. Sans istiyorum.

Su mubarek gundeki duam, sansin benimle olmasi.

dua kutusu olsa daha güzel olurdu :))

Rabb im sen şifa ver huzur ver..
vesveseen uzak kıl inşaallah :)

ALLAH ım benim ve eşimin zamanımı paramı rızkımı huzurumu sağlığımı bereketlendir inşaallah :)

Mübarek günler..Dualar müşterek..Kimin hangi duası kimin için tecelli eder bilinmez..Bu yüzden Rabbimden dileğim isteğim ; Bu ramazan ayı geçen sene ki gibi olmasın.Bütün müslüman kardeşlerimiz huzurlu olsun evlerinde nereden bomba inecek çocuğum mu eşim ölecek korkuları olasın..Rabbim esirgesin..

amin amin...

Rabb im cümlemize yardım etsin inşaallah :)

Rabb im sen bizlere sağlık,huzur,bereket,bol rızk ver inşaallah ....

ömrümüzü rızkımızı zamanımızı bereketlendir inşaallah ...

Sen in aşkını sevgini ver kalbimize..bizimle ol...seni her an hissedelim..

Verdiğin her şeye şükürler olsun..

İyi ki ssenin kulunum..nereye gidersem gideyim her ne vakit olursa olsun Sen varsın..hiç yalnız değilim...ne güzel şey bu...

her şeyimi bilen bir Tek Sen varsın..

sana şükürler olsun ...

hepimize yardım et....SENİ SEVİYORUM

Her sabah uyandığımda varlığına şükredeceğim, onunda varlığım için şükredeceği.. ve en önemlisi birbirimizi hakedeceğimiz bir eş ile bir ömrü geçirmeyi diliyorum senden...Yarabbim mümkünse eş ve iş aynı zamanda olsun :) ne bileyim hep böyle diledimmmm.. belki de öyle olacağı için böyle dillendirildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…