Dilek Kutusu.....:))

tüm dileklerim gerçek oldu şu ana kadar hamd olsun bir tek dileğim kaldı o da zaten hukuksal bir konu .

Allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle... Hayırlısıyla hamileliği ve doğum mucizesini tattır bizlere. Kalabalık ve mutlu eyle yuvamızı... Amin..

Hasta olmayım.. Hiç zamanı değil.. Yarın bu kırıklık geçsin..
Bir de iş için azim, başarı, manevi güç ve güvenebileceğim, net, iyi, hayırlı insanlarla arkadaşlık, dostluk, aşk diliyorum...

Allahımm herkesın gönlüne göre versinnn kimsenin huzuru gereksız yere bozulmasın ınsallahh

Rabb'im ...
Sonsuzluğun sahibi...
Yoktan vareden..
Varlığıyla ödüllendiren..
Hatalarımı affeden...
Affetmeyi seven, affedicim...
Herkes gitse benimle kalacak tek varlık..
Daima yanımda olan yüceler yücesi...
ALLAH IM...
99 ismine hayran kaldığım...
Sevdam..
En büyük gerçeğim...
Canım..
Şah damarımdan daha yakınım...

NE OLUR BEN DEN RAZI OL...

BANA SANA LAYIK KUL OLMAYI NASİP ET....

İNSANLARA FAYDALI OLMAYI; DÜZENLİ BİR YAŞAMI; PİŞMAN OLMADAN BU ÖMRÜ TAMAMLAMAYI NASİP ET İNŞALLAH...

''''''''''''''''S-E-N-İ S-E-V-İ-Y-O-R-U-M'''''''''''''''''''''''''

İşim gücüm olsun hayırlısıyla.. Kurtulayım şu sıkıntılı ruh halinde artık Rabbim...

Çok şükür işim var,sağlığım yerinde,huzurum yerinde.Şimdi 2 kez nişan atmama rağmen Rabbim onu çıkardı karşıma.1aydır herşey yolunda.Adım adım ilerliyoruz.Duam hayırlısı ise o olsun,bende ağlayarak çıkardığım gelinliği artık mutluluk gözyaşı ile giyeyim artık.

Bu arada Rabbim iş bekleyene iş,aş bekleyene aş,şifa bekleyene acil şifa versin.

Allah'ım, istediğim değişimi yapabilmemi sağla tek engelim olacak bunun için yardım et, insanları dinlemem bu konuda kararım kesinleştikten sonra ama yine de çok etkilenmemem, huzursuz olmamam için bana güç ver...

Evlenmek ve mutlu çook mutlu olmak istiyorum.artik çok uzadı bu is ya hemen evlenesim var.him bide onun bana deli gibi asık Olmasını istiyorum sürünsün Peşimde Alçak.

Rabbim biliyorum en hayırlısını doğrusunu sen bilirsin..
Ama gönlümden geçeni hayırlı kılıp nasip etmeni diliyorum senden..
Gerçek, doğru değilse, son değilse bir gün bitecekse, üzüleceksem aşk diye çıkmasın karşıma kimse Rabbim..
Ne zaman olursa olsun son, özel, doğru kişi olsun...

İş için manevi güç, azim ve başarı diliyorum Rabbim. Yardımına, sabra çok ihtiyacım var.
Ve iyi insanlarla karşılaştır Allah'ım... Değilseler de anlamamı ve önlemimi almayı sağla, bu konuda becerim düşük biraz.

Hayalini kurduğum yerlerde olabilmeyi diliyorum.
Bir gün hepsini gerçekleştireceğim.
O 'bir gün' yakındır.
İnşallah.

Ve şu karamsarlığımdan kurtulmayı çok arzuluyorum. Ben böyle değildim. Eskisi gibi olayım.

İnşallah bugün telefonum çalar arar beni meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…